II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte úno 01, 2011 8:22 pm

Richard: Tak já se budu snažit. +vykasá si spodničku a stáhne mu boxerky, jen trochu, takže se jeho mužství ocitne na svobodě a obejme ho nohama kolem pasu, a natoskne se k jeho mužství, kalhotky nemá, ty ona moc nenosí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod golux » úte úno 01, 2011 8:56 pm

Margarit Black píše:golux: jak se máš vlastně ty? Co teď vlastně děláš?

Mám se dobře. Dělám pořád na ministerstvu, baví mě to. Hlavně jsem sama v kanclu a mám tam svatý klid. Kolikrát si tam jdu i jen tak odpočinout, uvařit si kafe, relaxovat... jen když je na Manoru rušno reaguje na Luciusovo zdvihnuté obočí A na koho ty vlastně čekáš?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte úno 01, 2011 9:58 pm

Isamun píše:
mollyz píše:

Sam: +Skoro skočí Samovi do náruče, takže do značné míry ohrozí krásu květiny.+ Co je to dneska za zmatky, lásko? Málem jsem tě nenašla.? :Love

Molly: obejme ji a políbí. zmatky. zmatky. už tě ale mám. ahoj. políbí ji znovu a podá jí kytici.
to máš k šatům. ode mě. překontroluje jí ten výstřih, kterým ho tuhle zlobila, ale zjistí, že to docela jde.

Samík: +Přivoní ke kytici.+ Je nádherná a voní jako léto u Nicol...Já mám pro tebe taky dárek..+trošku zčervená+...doma...+A pak se rozhlíží.+ Už jsi něco jedl a pil?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 10:04 pm

+barman míchá nápoj z tmavého kubánského rumu, limetky, třtinového cukru, coca coly a dalších alkoholických ingrediencí. Nalije do sklenek, přidá pár kostek ledu a pak přisune k Becce a Tonymu téměř černý míchaný nápoj, chutnající skvěle+ Cuba Libre, prosím.

Obrázek
Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 10:07 pm

PROSÍM O POZORNOST!
PŘIPRAVILA JSEM PRO VÁS NA DNEŠNÍ VEČER NĚKOLIK KULTURNÍCH PROGRAMŮ. TADY JE PRVNÍ Z NICH. FAKÍR ARISAM MÝM HOSTŮM TEĎ PŘEDVEDE SVÉ ČÍSLO S HŘEBÍKY, OHNĚM, STŘEPY, A DALŠÍMI NEUVĚŘITELNÝMI VĚCMI. UPOZORŇUJI, ŽE JE TO JEN PRO SILNĚJŠÍ POVAHY.
FAKÍR ARISAM!

Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 01, 2011 10:10 pm

+vrací se z prohlídky přepychového sídla.V ruce drží prázdnou sklenku, kterou vymění při první příležitosti za novou,plnou. Když se vrací, všimne si nových tváří. Obzvláště její pozornost upoutá mladý muž, který má na očích černé sluneční brýle, ale ten se baví s krásnou ženou, takže bude asi zadaný. Pak její pozornost přitáhne člověk v černém jednoduchém hábitu. Ten si však vůbec nevšímá svého okolíé. Neustále pokukuje po mladíkovi s brýlemi a přesune se k baru aby na něj měla dobrý výhled+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 10:14 pm

+všimne si Samanthy, jak pořád kouká k jejich stolu (koukáš po Andrém, že jo?:D) a s úsměvem na ni kývne, aby přišla k nim+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 01, 2011 10:21 pm

Tony Dolohov píše:Becca: Nevím, co jsi slyšela o smrtijedských večírcích, ale ve skutečnosti je to stokrát horší +ušklíbne se pobaveně+ Jsi velice vnímavá, Reb. Ano, moje práce je pro mne zábavou. Nikde se tak neodreaguji, jako ve službě. Nedokázal bych sedět někde na zadku, potřebuji dobrodružství a adrenalin. Ale slyšel jsem, že z tebe se stala nějaká obávaná drsňačka. Anděl spravedlnosti +uculí se a pozorně sleduje barmana, co míchá do toho extra koktejlu+

Vážně? Tak to jsem ještě zvědavější. Zablýskne jí v očích. No nebylo zas tak těžké to odhadnout. Usměje se. Taky jsem taková byla...kdysi... Usměje se trochu nepřítomně, ale hned je to pryč. Cože? Ze mě, drsňačka? Anděl? Usmívá se s každým slovem víc. To by mě teda zajímalo, jak jsi na to přišel. Uličnicky jí jiskří v očích. Aaa, tady máme náš drink. Podá mu s úsměvem skleničku. Takže na co si připijem? Pousměje se a zadívá se mu do očí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 01, 2011 10:25 pm

+když si Styx všimne, jak kouká jejich směrem, trochu nervozně jí vrátí úsměv a nejistě vyrazí jejich směrem na její kývnutí+ Dobrý večer+pozdraví ty,které ještě nezná+ Tohle místo je kouzelné +pochválí výběr místa+

(no ano, byla jsem odhalena :o )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 10:50 pm

Sam: Ahoj, Sam. Tak sis prošla celý hotelový komplex? Krásné, že ano. Představím tě svým přátelům. Tohle je Memory, podnikáme spolu v salonu krásy +představí obě dámy navzájem+ A tohle je můj dávný přítel André.

Morsmordre: +nakloní se k němu+ André, zlato, chci ti představit moji novou známou, Samanthu.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky