II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 10:54 pm

André: Stále ho drží za ruku a pozerá do jeho tváre, na jeho čierne okuliare. "To by si mohol." pousmeje sa. "Ale to, že si..." nedopovie... "...nie je to predsa dôvod, aby si sa úplne vzdal aj toho, čo si rád robil pred tým." povie miernym hlasom. "Nechcem, aby si si to vyložil nejako zle, ale keby si niečo potreboval, som tu. Dúfam, že naše priateľstvo stále platí."

Samantha: Všimne si ju, až keď príde k nim a pozdraví. Pozrie jej smerom, najskôr si ju premerá pohľadom, potom prikývne. "Dobrý večer." trochu sa pousmeje a podá jej ruku, ktorou pred tým pustila tú Andrého. "Memory Aeterna." predstaví sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte úno 01, 2011 11:23 pm

Samantha: +omluví se Mem, postaví se a otočí se ke Styx a Samanthě. Podle hlasu odhadne, kde Sam stojí a podá jí ruku+ André Bourson, moc mě těší +skloní se a podle šlechtického vychování naznačí polibek na hřbet její ruky+ Máte moc příjemný hlas.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Elias Magnus » úte úno 01, 2011 11:24 pm

Mystick von Sachsen píše:
Elias Magnus píše:Mys: sykne bolestí. Nějaká divoká... Ale díky za optání, mám se skvěle. vede ji dokola. Je tady ta tvoje elfí kamarádka? moc ho to nezajímá, má oči jen pro ni.

(Promiň, že mi to tak trvalo, dočasná indispozice)
Neví, ještě jsem ji neviděla. koukne na něj s pobaveným úšklebkem. Jak jsi se zabydlel v hotelu?

Dobře, děkuji. protočí ji kolem dokola. Nechceš se jít posadit? Docela bych něco snědl. už zase nečeká na odpověď a vede ji k jednomu z četných stolků. Podrží jí židli a přitáhne si k sobě salátovou mísu.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 01, 2011 11:27 pm

Wenai: +Trochu ho to možná překvapí, ale ne nepříjemně. Usměje se šibalským úsměvem.+ Už ti někdo řekl, že jsi dračice? +pobaveně, ale zároveň vzrušeně. Jednou rukou jí pořád drží kolem pasu, trochu jí s ní sjede na zadeček a omáčkne ho. Druhou uchopí svůj penis a nasměruje jej do jejího těla. Pak si ji chytne i druhou rukou. Na chvilku se jí zadívá do očí, úsměv na jeho tváři vystřídá vzrušení. Skloní se k ní, k jejím rtům a hluboce, vášnivě, kousavě ji políbí. V tom samém okamžiku do ní jedním rychlým pohybem vstoupí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte úno 01, 2011 11:31 pm

Elias: Nechá se odvést ke stolku a usadí se. Já pořád nevím, jak se mám na tebe dívat. sklop oči a rukama si motá pramen vlasů. Stále si to nedokážu vybavit. Pamatuji si jen útržky z té noci. zvedne zrak a zkoumavě hledí na jeho tvář. Zachránil jsi mi život a já jsem ti za to vděčná, ale zároveň jsem dost zmatená z toho, co cítím. trochu se začervená.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 01, 2011 11:33 pm

Memory: +trochu nervozně se usměje na Memory a podá jí ruku+ Ráda vás poznávám. Já jsem Samantha Wood. Zatím tu nejsem dlouho, takže jsem se nestohla moc zorientovat,ale jsem is jistá, že váš salon určitě navštívím

Morsmordre: +otočí se k tomu zajímavému muži+ Těší mě André, že vás poznávám. Jmenuji se Samantha Wood. +řekne a doufá, že neruší něco důležitého a stiskne nabízenou ruku+ Děkuji, jste první kdo můj hlas považuje za příjemný, tedy nikdo jiuný můj hlas takhle nehodnotil.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte úno 01, 2011 11:36 pm

Richard: +drží se ho za ramena+ Musím si tě užít, když tu jsi jen na skok. To by byl hřích neužít si takovýho pěknýho chlapa. +i přes ten polibek tlumeně zasténá a začne se na něm pomalu pohybovat, moc dlouho jí ale to pomalý tempo nevydrží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 11:43 pm

Samantha: "To budeme veľmi rady." pohľadom zaletí ku Styx a trochu sa na ňu usmeje, že im takto propaguje salón. Potom sa zas otočí k Sam. "Myslím, že som vás už videla. Nebývate náhodou na Mýtinke?" Samantha sa jej totiž zdá trochu povedomá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 01, 2011 11:46 pm

Regulus: Ano, máš pravdu, u mně se pořád něco děje +zasměje se+ Dobře, ráda přijdu. Jen nevím, jestli ti budu něco platná. Moc se v tom nevyznám. Chtělo by to spíše nějakého zahradního architekta +zamrazí ji z jeho hlasu+ Ano, pamatuji. Takové věci se nezapomínají +tvář má vážnou a pomalu usrkává drink ze sklenky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř úno 02, 2011 12:13 am

Mem: +pousměje se, snaží se, aby jeho úsměv nevypadal jako úšklebek, protože přesně tak to cítí+ Nic, co jsem dělal předtím, už nebude. Našel jsem si jinou zábavu. Například hudbu, kterou jsem předtím vůbec nevnímal. A taky píšu knihu. Vlastně, Styx mi darovala rychlobrk a já mu jen diktuji +opět se usměje a tentokrát je to upřímné+ Nepotřebuji vůbec nic. Ale díky, vážím si tvé nabídky +napije se, jak mu vyschlo v krku+ Neopouštím své přátele +ujistí ji+

Sam: To bude asi tím, že vnímám hlasy pozorněji, než kdokoliv jiný +opět si sedne a nabídne jí místo+ Z hlasu vycítíte, co ten člověk právě prožívá, jakou má náladu, co cítí, a ani ho nemusíte vidět +pousměje se+ Je to zajímavá studie.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky