II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Fabien » stř úno 02, 2011 12:54 am

Tirage píše:
Fabien píše:
Tir: +Bafne ji za zády a hned ji chytí kolem pasu, aby se nebála.+ Už jsem tady, ještěřičko...Promiň, zdržel jsem se v práci...Doufám, žes necestovala sama! :Love + A pořádně ji políbí na tvář.+

Fab: lekne se a vyjekne a trošku ho pleskne. ty! otočí se k němu a nechá se olíbat. cestovala! nikdo nebyl doma. a musela jsem táhnout dary sama úplně ubohá. zapřehání si. pak se otočí dokola. hele! hezký, viď?
pak si všimne, že se dostavil i Sam a má kytku.

Styx: poleví stisk a pak se jí omluví, že jí zaječela u ucha, když ji Fabien přepadl. promiň. a ano - jseš hrozná kuplířka! nejen já a Fabien, ale i Sam s Molly se dali dohromady zrovna tady před rokem.

Tir: +Prohlíží si šatky a je z nich trochu vedle.+ Krásný, lásko, ale ten výstřih? Budou na tebe všichni koukat...+přilísne si ji k sobě, aby to niokdo nedělal.+ Chudinko moje, oni tě nechali to všechno táhnout? +Pak zmerčí Sama.+ A vousáč má jen kytku!

Styx: Doufám, že je ta kytka pro vás, Styx!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Amon » stř úno 02, 2011 1:56 am

+Málem na terase vytuhne, takže se protáhne, dá si ještě jednu cigaretu a venkem se tam trošku projde. Cestou narazí na Chrise a chvilku si o něčem povídají, přičemž se Amon zašklebí, kývne k Memory a pak chápajícně přikývne, poplácá Chrise po rameně, něco mu hodně potichu řekne, načež Chris přikývne a rozloučijou se.
Chce se rozloučit se Styx, ale ta je v plným hovoru s hostama, tak jí po číšníkovi pošle drink, s úsměvem na ni mávne a naznačí, že je to povedená party a pak vypadne ven, kde zmizí ve tmě+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 02, 2011 9:32 am

Fab: ano, Sam má kytku. nechá se přitáhnout blíž a pokývá vážně hlavou. oni totiž mají s Molly roční výročí. vážně se na něj podívá, jestli mu to dojde.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř úno 02, 2011 9:44 am

mollyz píše:
Samík: +Přivoní ke kytici.+ Je nádherná a voní jako léto u Nicol...Já mám pro tebe taky dárek..+trošku zčervená+...doma...+A pak se rozhlíží.+ Už jsi něco jedl a pil?

Molly: ne. vidělas něco, co by nám chutnalo? nabídne jí rámě a vede ji k občerstvení.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » stř úno 02, 2011 1:55 pm

Styx: Zahradníka zaměstnám. Jenom chci, abys mi poradila, co tam má být, co se ti líbí. Máš vkus, tvé zahrady jsou překrásné. Odloží sklenku na barový pult a chytne ji za ruku. Nechtěla by ses projít po pláži? Navrhne najednou s úsměvem. Je tady na mne trochu moc hlučno.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 02, 2011 1:56 pm

Styx píše:Severus: +Snapea nelze přehlédnout a tak se k němu pomalu přisune, velice překvapena, že taky dorazil+ Ahoj, Severusi. Nevěřím vlastním očím, žes vylezl mezi lidi +přisune k němu sklenku skotské+ Napiješ se se mnou?

*spolkne sousto*Ale co by ne *vezme si od ní sklenku a aniž by počkal, pořádně si lokne* Jo, ta má říz *pokývá hlavou a natáhne se ještě pro chlebíček*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » stř úno 02, 2011 2:57 pm

Amon: +vezme si od číšníka drink a vyhledá pohledem Amona. Pozvedne směrem k němu sklenku jako poděkování a usměje se, pak se zase věnuje hostům+

Fabien: Myslím, že ta Isamunova kytka je určena pro zcela jinou dámu. Kromě toho by se mi ani nehodila k šatům +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 02, 2011 2:59 pm

Becca: Psalo se cosi o tobě v novinách. Prý máš pod palcem udržování pořádku v tom vašem upířím podniku. Asi budeš dost obávaná, že? Čarodějka, upírka a ještě to umíš s mudlovskými zbraněmi. Vražedné kombinace +ušklíbne se a vezme si od ní skleničku a ve výši očí zkoumá její obsah+ Barva se mi líbí. Jen jestli bude taky tak chutnat, jak skvěle vypadá +pozvedne sklenku k přípitku+ Tak třeba... na jednu krásnou a nebezpečnou upírku +mrkne na ni a smočí rty v nápoji a ochutná jej+ Hm... ďábelský koktejl +olízne si labužnicky rty+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř úno 02, 2011 3:15 pm

Regulus: Proč ne? Procházku po čerstvém vzduchu opravdu uvítám +seskočí z barové židle a zavěšena do něj odebere se ven+

Severus: Chutná? +uculí se spokojeně a musí se uculovat, jak se tam živí+ Co že sis šel provětrat hábit? Zastesklo se ti po společnosti? +nabídne mu cigaretu, ale stejně předpokládá, že má "svoje"+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř úno 02, 2011 4:29 pm

Styx píše:Remus: Naštěstí já už mám svého šejka +dá mu pusinku na rty+ A ty zase svůj jednočlenný harém +zasměje se+ Tak ty máš chuť na nevinné ovečky...? Ts, vlk v rouše beránčím. Na tebe si musím dávat pozor +hrozí mu se smíchem prstem+ Říkáš vynikající? +trochu nedůvěřivě se na to jehněčí zadívá+ Tak já to tedy ochutnám. Ale na tvou zodpovědnost +uzobne mu kousíček rolády+ Hmmm... není to špatné... už asi vím, co ti vlci na těch jehňátkách mají +zadívá se na něj+ Víš co mě zajímá? Čím ty vlastně krmíš ta svá divoká zvířata. Doufám, že ne nevinnými malými zvířátky.

*hned se na toho šejka nafoukne*no..to jsem to dopracoval..jednočlenný...*popíchne ji s úsměvem* jak přesné...*nastaví ji talířek a čeká, co ona na to..pak sepousměje* přece bych neradil špatně...navíc..v konzumaci masa...*zasvítí mu v očích a jen zavrtí hlavou* to raději ani nechtěj vědět, co někteří mají na jídelníčku nejradši...musím dost hlídat, aby se nepovečeřeli navzájem...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky