II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 02, 2011 4:34 pm

Styx píše:Severus: Chutná? +uculí se spokojeně a musí se uculovat, jak se tam živí+ Co že sis šel provětrat hábit? Zastesklo se ti po společnosti? +nabídne mu cigaretu, ale stejně předpokládá, že má "svoje"+

*spolkne poslední kousek chlebíčku, olízne si prsty, dopije sklenku a nalije si další* Po společnosti ani ne, ale několik dní jsem na něčem pracoval. Neměl jsem čas vařit *nacpe si do pusy další chlebíček*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Elias Magnus » stř úno 02, 2011 4:41 pm

Mystick von Sachsen píše:Elias: Nechá se odvést ke stolku a usadí se. Já pořád nevím, jak se mám na tebe dívat. sklop oči a rukama si motá pramen vlasů. Stále si to nedokážu vybavit. Pamatuji si jen útržky z té noci. zvedne zrak a zkoumavě hledí na jeho tvář. Zachránil jsi mi život a já jsem ti za to vděčná, ale zároveň jsem dost zmatená z toho, co cítím. trochu se začervená.

Udelal bych to klidne znova. vezme si její ruku do svých a nezne ji políbí na snehobílý hrbet. Byla by veliká skoda, kdybys musela zít jen ve tme. najednou zmení téma. Uvazoval jsem, ze si porídím psa, ale nemám s tím moc zkuseností, tak snad bys mi mohla do zacátku pomoci.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Styx » stř úno 02, 2011 5:40 pm

Remus: Copak já ti nestačím? +uculí se šibalsky a uždibuje mu z jeho jehňátka+ Hm, ty víš, co je dobré. Na masko jsi odborník +přidá mu tam ještě asi půlku berana, pečeného na otevřeném ohni s kebabem, když mu tam ujídala z jeho porce+ Uf, to jsem se nacpala +opře se do židle a napije se vína+ Teď by to chtělo nějaký pohyb +podívá se na Remuse významným pohledem, který znamená jediné: lenošit se nebude+ Můžeš si i vybrat, půjdeme tančit... anebo se projdeme za teplé noci po pláži. Nebo máš jiný nápad? +uculí se+

Severus: +pozvedne nevěřícně obočí+ Tak ty ses sem přišel... najíst...? +rozesměje se k slzám, až se jí trošku rozmažou oči a pak pobaveně pronese+ A já bláhová jsem si myslela, žes přišel kvůli mně +zažertuje+ Chceš ochutnat nějakou arabskou specialitu? +nabídne mu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 02, 2011 6:38 pm

Memory: Ano, myslím, že na Mýtince jsme se mohli někde minout. Mám tam pronajatý pokoj, Teprve nedávno jsem sem zavítala, ale celkem se mi tu líbí, takže tu nějakou dobu zůstanu. Jak jste spojená s Mýtinkou vy? +řekne a mile a zvědavě se usmívá+

Morsmordre: + po jeho odpovědi se jí její domněnka o brýlích potvrdí, ale jelikož je na něco podobného zvyklá nevyvede jí to z míry+ Copak tedy můj hlas na mě prozradil? +zeptá se lehkým tonem a přijme nabízené místo. Dopije skleničku a přemýšlí co si dá teď+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » stř úno 02, 2011 7:22 pm

Styx píše:Remus: Copak já ti nestačím? +uculí se šibalsky a uždibuje mu z jeho jehňátka+ Hm, ty víš, co je dobré. Na masko jsi odborník +přidá mu tam ještě asi půlku berana, pečeného na otevřeném ohni s kebabem, když mu tam ujídala z jeho porce+ Uf, to jsem se nacpala +opře se do židle a napije se vína+ Teď by to chtělo nějaký pohyb +podívá se na Remuse významným pohledem, který znamená jediné: lenošit se nebude+ Můžeš si i vybrat, půjdeme tančit... anebo se projdeme za teplé noci po pláži. Nebo máš jiný nápad? +uculí se+

no..odborník..vděčný častý konzument..*odloží po chvíli prázdný talířek* tak pohyb..že bych tě prohnal kolem minaretu?*uculí se* hm..a co si nejdřív...zatančit..a pak se uvidí? třeba trocha čerstvého vzduchu přijde vhod..*natáhne k ní ruku a pak ji odvede na parket*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod André Bourson » stř úno 02, 2011 7:30 pm

Sam: +na chvilku se zamyslí+ Že jste milá, veselá a společenská, ale trochu introvertní. Zdá se mi, že jste skromná osobnost. Ve vašem hlase slyším smutek a zklamání z něčeho. Inteligenci a vybrané chování. Touhu... snad po lásce? +zvlní rty v přitažlivém úsměvu+ Trefil jsem se v něčem?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 02, 2011 7:39 pm

Styx píše:+pozvedne nevěřícně obočí+ Tak ty ses sem přišel... najíst...? +rozesměje se k slzám, až se jí trošku rozmažou oči a pak pobaveně pronese+ A já bláhová jsem si myslela, žes přišel kvůli mně +zažertuje+ Chceš ochutnat nějakou arabskou specialitu? +nabídne mu+

Ale jo, kvůli tobě třeba taky *řekne smířlivě a otře si prsty do hábitu* Arabskou specialitu? A co by to mělo být? *pozvedne prázdnou skleničku, aby naznačil, že je čas opět dolít, a čeká*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod mollyz » stř úno 02, 2011 8:15 pm

Sam: +Okukuje stoly a občas pro něco sáhne. Na střídačku to pojídá sama nebo to má pro Sama.. :lol: +Hmm...tyhle jednohubky jsou vážně super..+rozplývá se a strčí Samíkovi jednu do pusy.+ Jen doufám, že si nikdo nemyslí, že mi zobeš z ruky..+zasměje se a znovu přivoní ke kytce.+ Vzpomínala jsem, o čem jsme si tady vlastně vloni povídali...pamatuješ? Vyprávěl jsi mi o cestování.....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř úno 02, 2011 8:25 pm

Tir: Vážně? Molly s vousáčem mají výročí?+ zatváří se hrozně překvapeně.+ To to uteklo. + Dělá jakoby nic a nechá Tir malinko vycukat, že zapomněl. Když ale vidí, jak protahuje čumáček, položí ji ruku na odhalenou hruď a příjemně ji něčím ostudí...+

Obrázek

Já jsem taky nezapomněl, ještěřičko...+políbí ji na ucho.+ Sice se moc k těm šatům nehodí, ale snad se ti bude líbit.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Styx » stř úno 02, 2011 8:35 pm

Remus: +rozesměje se+ Zas až tolik pohybu teď nepotřebuji. Ale kdo ví... třeba si po tanci dáme závod, kdo bude nahoře na minaretu první. A výherce si může zahulákat jako muezin +chytne ho za ruku a nechá se odvést na parket. Položí mu ruku na rameno a přitiskne se k němu+ Tak co si dáme zahrát? Troufáš si na něco ohnivého? +zavlní boky, jak je nedočkavá na tanec+

Severus: +při jeho poznámce, že přišel taky kvůli ní otočí k němu nevěřícně tvář a zkoumavě si ho prohlíží, jestli je to skutečně Snape. Jeho typické arogantní gesto se skleničkou ji ale utvrdí, že je to on. Dolije mu a sobě taky+ Můžeš ochutnat třeba jehněčí kýtu s kořením shar a datli, marinovaná kuřecí křídýlka se sezamem a olivami, basmati rýži, skopový špíz na koření al-hanud, kuřecí filet a kuskus. Arabská kuchyně je výborná.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky