II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 02, 2011 9:00 pm

Morsmordre: +zvonivě se rozesměje,když poslouchá popis svého hlasu+ To opravdu všechno slyšíte v mém hlase? + zeptá se překvapeně+ No ve spoustě věcí jste se trefil. Třeba v té společenské osůbce, právě z toho důvodu jsem se tu dnes zastavila nemohla jsem is nechat ujít takovou slávu.+je okouzlená jeho úsměvem,ale pak zatřepe hlavou, aby si jí pročistila pro rozhovor+ No a to zklamání tam bude taky, jelikož můj doprovod s největší pravděpodobností nedorazí+ řekne trochu smutně a na čele se jí udělá vráska. Pak se usměje a čelo se jí vyhladí+ Ale ikdyž tu skoro nikoho neznám, je to příležitost seznámit se s místními.

+ohlédne se po barmanovi a objedná si nějaký koktejl, výběr nechá na něm+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 02, 2011 9:01 pm

Tony Dolohov píše:Becca: Psalo se cosi o tobě v novinách. Prý máš pod palcem udržování pořádku v tom vašem upířím podniku. Asi budeš dost obávaná, že? Čarodějka, upírka a ještě to umíš s mudlovskými zbraněmi. Vražedné kombinace +ušklíbne se a vezme si od ní skleničku a ve výši očí zkoumá její obsah+ Barva se mi líbí. Jen jestli bude taky tak chutnat, jak skvěle vypadá +pozvedne sklenku k přípitku+ Tak třeba... na jednu krásnou a nebezpečnou upírku +mrkne na ni a smočí rty v nápoji a ochutná jej+ Hm... ďábelský koktejl +olízne si labužnicky rty+

No...tak trochu tam dohlížím na pořádek, ale spíš jen tak nenápadně. Hosté o tom většinou vůbec neví. Pokrčí rameny. Hmm, obávaná neobávaná...nedávno mi bylo všechno dost na houby. Nebýt jednoho známého, smažím se už v pekle. Ušklíbne se a ač to myslí z části jako žert, ví že je to pravda. Tak díky za přípitek. Usměje se mile a taky se napije. Hmm, je výborný. Podívá se na něj a přivře oči.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 02, 2011 10:44 pm

+barman namíchá Samanthě míchaný nápoj a podá jí to přes pult+

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř úno 02, 2011 10:45 pm

Sam: Všechno ne, něco jsem si vymyslel +přizná bez mučení+ Spoléhám na to, že se vždycky trefím alespoň padesát na padesát do pravdivých údajů +usměje se, pak ale dodá přesvědčivě+ Ale většinu z toho jsem tam opravdu slyšel +otočí k ní tvář a rysy mu trochu zvážní+ Váš doprovod? Na někoho čekáte?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 02, 2011 10:56 pm

Becca: Trochu adrenalinová práce, dohlížet na upíry +usměje se a vytáhne krabičku nezbytných doutníků+ Mohu? +zeptá se, nerad by jí čoudil pod nosem bez dovolení+ Myslíš tu bestii, co nešla zabít? Něco jsem o tom slyšel +nakloní se k ní trochu blíž+ Byla by tě škoda, krásko.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 02, 2011 11:00 pm

Morsmordre: +vezme si koktejl, trochu upije a poděkuje barmanovi+ Takže váš tip více méně vyšel +usmejě se a odloží sklenku+ Nedávno jsem se seznámila s jedním mužem,jmenuje se Nesmrtelný, jestli ho znáte. Domluvili jsme se, že když nemá ani jeden s kým dnes jít, tak že půjdeme spolu. Ale zatím jsem ho tu nepotkala a něco mi říká, že dnes nedorazí. +řekne torchu zklamaně+ No jestli dorazí musí si mě najít sám +řekne rozverně+ Vy jste tu sám nebo máte nějaký doprovod? Viděla jsem vás se Styx...+nechá větu vyznít do stracena+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 02, 2011 11:33 pm

No to jo, zvlášť, když jsem jeden z nich. Uculí se. Jo přesně tu bestii myslím... Zamračí se a trochu se oklepe, když si na bělouše vzpomene. Nesnáším věci, co nejdou zabít. Zavrčí a radši se napije. Hmm, myslíš? Ale máš pravdu, tolik stříbra by se ke mě nehodilo. Zatváíří se vážně, ale koutky jí cukají. Jo, klidně si zapal, mě to nevadí. Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 03, 2011 8:54 am

(to je všude stejný, taky na krk.)

Molly: ale já ti přece zobu z ruky. sebere pusou jednohubku z její ruky. to že jsem ti vyprávěl? podiví se. možná bys se tou kytkou neměla tak rozhánět a nechávat ji bez dozoru. cpe se i samostatně a upozorní Molly na květinu, v níž je zakomponován:
Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » čtv úno 03, 2011 9:28 am

Styx píše:+při jeho poznámce, že přišel taky kvůli ní otočí k němu nevěřícně tvář a zkoumavě si ho prohlíží, jestli je to skutečně Snape. Jeho typické arogantní gesto se skleničkou ji ale utvrdí, že je to on. Dolije mu a sobě taky+ Můžeš ochutnat třeba jehněčí kýtu s kořením shar a datli, marinovaná kuřecí křídýlka se sezamem a olivami, basmati rýži, skopový špíz na koření al-hanud, kuřecí filet a kuskus. Arabská kuchyně je výborná.

Hm, a co arabský sex? *zeptá se jako by mimochodem*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 03, 2011 10:31 am

Fab: zachytí dlaní studivé něco, co jí Fab položil do výstřihu. vezme srdíčko do ruky a prohlíží si ho. jé! to je krása. vypadá, jako by tam byla křídla andělů... prohlíží si výjevy v modrém kameni. a políbí Fabiena hezky na rty. děkuju. zapneš mi ho? nastavuje se k nemu zády a podává oba konce řetízku. chce si ho hned vzít, srdíčko, bez ohledu na to, jak jí jde k šatům.
taky pro tebe mám talisman... hele. sáhne do kabelky a vloží mu do dlaně:
Obrázek
Naposledy upravil Tirage dne čtv úno 03, 2011 12:28 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky