II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv úno 03, 2011 10:52 am

Elias Magnus píše:
Mystick von Sachsen píše:Elias: Nechá se odvést ke stolku a usadí se. Já pořád nevím, jak se mám na tebe dívat. sklop oči a rukama si motá pramen vlasů. Stále si to nedokážu vybavit. Pamatuji si jen útržky z té noci. zvedne zrak a zkoumavě hledí na jeho tvář. Zachránil jsi mi život a já jsem ti za to vděčná, ale zároveň jsem dost zmatená z toho, co cítím. trochu se začervená.

Udelal bych to klidne znova. vezme si její ruku do svých a nezne ji políbí na snehobílý hrbet. Byla by veliká skoda, kdybys musela zít jen ve tme. najednou zmení téma. Uvazoval jsem, ze si porídím psa, ale nemám s tím moc zkuseností, tak snad bys mi mohla do zacátku pomoci.

Stáhne svoji ruku z těch jeho a položí si ji do klína. Ta náhlá změna tématu ji trochu zarazila. Psa? Vážně? opakuje bez zájmu. Zajdi do zverimexu, tam ti určitě ochotně poradí. vstane. Omluv mě, ale jdu trochu na vzduch. a zmizí od něj pryč.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » čtv úno 03, 2011 11:01 am

Mys: Zajdu tam. Možná bys mě mohla doprovodit. ale to už jen kouká, jak se zvedá ze židle a mizí mu v davu. Opře se o opěradlo a popadne sklenici vodky. Na viděnou.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv úno 03, 2011 1:25 pm

Smantha: Pri jej otázke o Mýtinke sa najskôr trochu uškrnie, potom zamračí a nakoniec usmeje. "No, Mýtinka je kúzelné miesto. To časom poznáte sama." povie tajomne. "Ja tam už síce nebývam, ale keď som sem prišla, ako vy, tak som na Mýtinke strávila zopár mesiacov. Ani sa mi odtiaľ nechcelo sťahovať a rada sa tam stále vraciam....aspoň na dovolenku, teda." dodá s úsmevom.

André: Vidí, ako sa André pekne baví so Sam. Chvíľu ich počúva a potom povie. "Nebudem vás vyrušovať. Zdá sa, že si máte spolu čo povedať." usmeje sa na oboch... otočí sa ešte k Andrému. "Moja ponuka platí. Nikdy nevieš, keď budeš niečo potrebovať. Som rada, že sme sa opäť stretli. Dúfam, že to nebolo naposledy." rozlúči sa a poberie sa do davu hľadať Chrisa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 03, 2011 1:53 pm

Wenai Lafayette píše:Richard: +drží se ho za ramena+ Musím si tě užít, když tu jsi jen na skok. To by byl hřích neužít si takovýho pěknýho chlapa. +i přes ten polibek tlumeně zasténá a začne se na něm pomalu pohybovat, moc dlouho jí ale to pomalý tempo nevydrží+

Tak to jsem rád, že se ti líbím. +ušklíbne se a sjede jí jazykem po krku, ze kterého téměř s požitkem slízne několik slaných kapek.+ Ještě pořád jsme nedořešili to s tím autem. +vydechne jí labužnicky proti kůži a kousne jí do klíční kosti.+ Hmmm. +zavrní spokojeně.+ Abych nakonec nebyl já ta příšera, co tě sežere. +Úsměv a polibek na rameno. Pořádně si ji chytne za zadeček a jak se proti němu Wenai pohybuje, přiráží docela tvrdě, jednak proto, že ji tak moc chce a jednak proto, že voda vytváří proti jejím tělům dost velký odpor.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 03, 2011 1:59 pm

Rochard: +drží se ho docela pevně a vypíná se proti němu, to co Ricahrd dělá se jí nesmírně líbí, sténá a vzdychá a mezi tím se jí podaří i promluvit+ Jo, sežer mě. Prosím. +rychle a vášnivě ho políbí a pak se oddává jen těm pohybům+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 03, 2011 5:02 pm

Severus Snape píše:Hm, a co arabský sex? *zeptá se jako by mimochodem*

S tím jsem taky počítala +nenechá se nachytat na nějakém nedostatku+ Pro hosty je k dispozici harém, kde si můžeš vybrat krásnou Arabku a nahoře v patře jsou soukromé pokoje, kde si s ní můžeš... ehm... popovídat +ušklíbne se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv úno 03, 2011 5:09 pm

Styx píše:Remus: +rozesměje se+ Zas až tolik pohybu teď nepotřebuji. Ale kdo ví... třeba si po tanci dáme závod, kdo bude nahoře na minaretu první. A výherce si může zahulákat jako muezin +chytne ho za ruku a nechá se odvést na parket. Položí mu ruku na rameno a přitiskne se k němu+ Tak co si dáme zahrát? Troufáš si na něco ohnivého? +zavlní boky, jak je nedočkavá na tanec+

jo, nahoru na minaret? nebude to mít hodně schodů?*nakrčí čelo* aby pak jeden nahoře nevyplivnul plíce, natož se snažit o nějaké halekání...*chytne si ji* troufám si na to, na co ty...*nenechá se zatrašit* tak si vyber dle své chuti a nálady...jen ne nic moc akrobatikécho...stojky nedělám...ale jestli chceš, ty klidně můžeš...*zasměje se a přejede jí tlapou po boku, jak se mu tam tak hezky vlní*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv úno 03, 2011 5:56 pm

Remus: Má to přesně třistatřicettři schodů. Copak to je pro tebe... Poběžím před tebou, jestli si mě chytíš +provokuje+ Mám pro tebe překvapení +pošeptá mu do ouška+ Jedno ohnivé tango... jen my dva +zavlní se mu nažhaveně v náručí a otočí se ke kapele+ Hudba!
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 03, 2011 5:57 pm

DALŠÍ PROGRAM VEČERA! SÓLO PRO IDEÁLNÍ PÁR ROKU 2010!

+tančící páry se rozestoupí a udělají místo na parketu pro Styx a Remuse. Začnou tančit a přestože si tento tanec vůbec nenacvičovali, dokonale se shodnou v pohybech. Stačí jim pouhý pohled do očí, jsou přece ideální pár, ne?:)+
(obzvlášt si povšimněte těch výkopů nohama, já bych už měla koleno na třikrát vykloubené:D)

ARGENTINSKÉ TANGO V PODÁNÍ STYX A REMUSE!

Styx
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 03, 2011 6:34 pm

+Objeví se za Memory, aniž by ho viděla přicházet a zašeptá jí do ouška.+ Povykládala sis? +obejme ju zezadu a pohladí ju po bříšku+ Vypadá to, že se na něho stojí fronta...+zní tak trochu spokojeně.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky