II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 03, 2011 10:26 pm

Richard: +má chuť sténat a křičet, ale přes jeho rty naštěstí nemůže, vášnivě mu polibky oplácí a stahuje se kolem něj, aby si to co nejvíc užila, jeho divokost se jí nesmírně líbí a svými pohyby ho v ní podporuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv úno 03, 2011 10:32 pm

Sam: Tak to jste první, kdo mi takhle polichotil... díky +opět se usměje, za dnešní večer použil už více úsměvů, než za několik posledních týdnů dohromady+ Tak na dnešní večer +ťukne si s ní a napije se+ Tango? +zpozorní, co se děje na parketu+ Škoda, že to nemohu vidět +skloní hlavu, přivře oči a zaposlouchá se, a představuje si to alespoň. Když dohrajou a Styx s Remusem dotančí, zvedne hlavu k Sam+ Tančím moc rád. Pokud mě povedete po parketu, rád bych vás vyzval k tanci +pozvedne koutek rtu+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 03, 2011 11:40 pm

Morsmordre: +pozoruje tančí pár a obdivuje ladné pohyby ženy a jisté, pevné vedení muže+ A co vaše představivost? Ta moje mi většinou vykreslí krásnější obrazy než skutečně jsou +usmívá se a úsměv se jí rozšíří, když jí nabídne, aby vedla+ Mile ráda vás povedu, ale musíte být schovívavý k mému tanečnímu umění. Mým oblíbeným tancem je walz. Je to takový klidný a vyrovnaný tanec, ztělesněná elegance +pak se odmlčí a trochu omluvně dodá+ Moc se omlouvám, ale někdy moc mluvím...
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » pát úno 04, 2011 12:15 am

Becca: Ne každý upír je poslušný, pokud vím, a myslím, že přestože jsi taky upírka, se máš co ohánět, aby sis sjednala pořádek. Mezi Smrtijedy je to ale to samé. Taky se tam najdou nezvladatelní, které je potřeba... usměrnit. Jak to děláš ty? Používáš kouzelnickou moc anebo upíří sílu? Nebo necháš promluvit zbraně? +uculí se+ Špatná zkušenost? Všechno jde zabít, drahá Reb. Dřív nebo později, jen musíš přijít na to, jak. A to rychleji, než tě to zabije první +nabídne jí doutník a pak si zapálí sám a spokojeně si potáhne+ Prý jste otevřeli obchod se zbraněmi... to mě zajímá.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 04, 2011 12:37 am

Tony: To máš teda pravdu. Sjednat si pořádek a respekt, když někdo vypadá třeba jako já, dá docela zabrat. Ušklíbne se. Lidi prostě hodnotí ostatní podle toho, jak vypadají. Takže mě dosta často hrubě podceňují, čehož ovšem stejně často později litují. Pokrčí rameny a vezme si od něj nabízený doutník. Díky. Usměje se a nakloní se blíž, aby jí mohl připálit. Co používám? No, každý si zaslouží individuální přístup a na každého platí něco jinýho. Když je na to čas, zkusím to nejdřív po dobrém - diplomacií. Někdy to zabere a když ne, dojde často i na zbraně. To máš pravdu, všechno je smrtelné, jen je někdy těžší objevit to správné zranitelné místo. A tenhle zmetek mě navíc dost ošklivě překvapil. Ušklíbne se. No jo, pustila jsem se s Man do podnikání. Pousměje se. Však se přijď podívat, každý si u nás najde to své. Mrkne na něj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 2:45 am

+Nepřestává se pohybovat v stejném tempu. Tiše jí sténá do rtů. Konečky svých prstů jí pevněji zatne do hýždí a přiráží v téměř šíleném tempu. Když kolem něj Wenai zatne svaly, je to na něj už příliš. Ještě udělá několik pohybů a udělá se do ní. Natiskne si na sebe její tělo ještě o něco víc a užívá si její blízkosti.+
Naposledy upravil Richard Prewett dne pát úno 04, 2011 1:27 pm, celkově upraveno 1
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 3:07 am

+když vidí, že jeho orgasmus už dostihl, tak povolí hráz vzrušení a taky do toho spadne, tlumeně zasténá a zachvěje se, pak ho obejme, nehodlá se ho pustit, usmívá se mírně omámeně, podívá se mu do očí a pohladí ho po tváři+ Téda, to je ale super ples. Ještě, že jsem šla. +zašeptá udýchaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát úno 04, 2011 11:30 am

Styx:*trochu zadýchaně dotančí, na konci si ji přitáhne a políbí ji za ucho* doufám, že jsem ti neutrhl ostudu...*vydechne a pak zas udělají místo i ostatním tanečníkům*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 1:29 pm

+Když se sám trochu vzpamatuje, narovná se a podívá se jí do očí. Na tváři se mu opět objeví úsměv. Ruce přesune z jejich hýždí na záda a něžně jí je ohlazuje. Políbí jí do dlaně, jak ho pohladí po tváři.+ Tys snad přijít nechtěla? +pokroutí hlavou, jakože to by byla velká chyba a jenom tak jemně jí okousne bradu, pořád je ještě v ní. Zdá se, že se mu ven ani moc nechce, pak se ale trochu odtáhne, no držet ji nepřestane.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 1:38 pm

Nechtěla. +připustí, objímá ho a hlavu má položenou na jeho rameni+ Ale brácha mě donutil. +políbí ho a pak se začne zaklánět, až si lehne na hladinu, pusti se ho nohama a začne splívat na mořské hladině+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky