II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 1:47 pm

+Stojí vedle ní a pozoruje ji. Vypadá tak trochu jako víla, když si tam tak leží a mořské vlny se pohrávají s jejími vlasy.+ Ty tu máš bráchu? + překvapeně.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 2:00 pm

+potopí se, a zase se vynoří, párkrát zatřese hlavou, takže jí vlasy lítají a cákají na všechny strany+ Jo, mám. +zvedne jeden koutek+ Co, chtěl bys ho poznat? Nebo se bojíš, aby si na tebe nedošláp, protože spíš s jeho malou sestřičkou. +ušklíbne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 3:13 pm

+Přistoupí k ní blíž, chytne ji kolem pasu a přitiskne k sobě.+ Myslíš, že by mu mohlo vadit, že spím s jeho malou sestřičkou? +také se ušklíbne a vezme si od ní jeden hluboký polibek.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 3:24 pm

+oplatí mu polibek+ Tomu nemá co vadit. +poznamená+ Ale to víš, že by chtěl, abych se stýkala jenom s nějakými slušnými mladými muži, které mi, nejlíp, ještě sám schválí. +zasměje se+ A navíc. +přitiskne se k němu+ Už nejsem tak malá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 04, 2011 4:35 pm

Memory píše:Chris: Zľakne sa a trochu nadskočí, keď ju odrazu niekto chytí zozadu, ale ako začuje Chrisov hlas, tak sa usmeje. Dlane mu položí na ruky a spokojne sa oňho oprie. Po chvíľke, ako tak oňho stojí opretá a vychutnáva si jeho blízkosť, sa otočí a pozrie mu do očí. "Nechce sa ti už ísť?"

+Olíbává jí jemně krček a spokojeně vdychuje její vůni.+ Jsem tady kvůli tobě...takže pokud už sis vychutnala všechny radosti večírku...+usměje se a dá jí pusinku+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 5:30 pm

Remus: +dotančí temperamentní tango a usměje se na Remuse+ Byl jsi obdivuhodný +políbí ho něžně a ovine ruce kolem jeho krku+ Nezlobíš se, že jsem ti připravila takové nečekané překvapení? +zatváří se andělsky nevinně+ Pojď, jdeme se něčeho napít +zatáhne ho k baru a objedná jim vody+ Překvapil jsi mě, jaký jsi skvělý tanečník. Né, že bych o tom někdy pochybovala, ale tohle nebylo nacvičené a přitom nám to šlo tak skvěle.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 5:51 pm

Sam: Moje představivost teď pracuje na plné obrátky +promluví s úsměvem+ Ale jen mluvte, rád vás poslouchám, opravdu +usměje se+ Nemějte strach, přizpůsobím se. Pokud mě budete vést, abychom nenarazili do dalšího tančícího páru, v tanečních krocích zaujmu iniciativu. Waltz? Tak to je ten pravý tanec na takovou příležitost, jakou je ples +zvedne se+ Smím prosit? +galantně se ukloní a nabídne jí rámě+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 04, 2011 6:18 pm

Morsmordre: Ale kdyby jsem vás unavovala, musíte mě zastavit. +řekne s úsměvem a odloží skleničku, když se začne zvedat+ Dobrá já budu dávat pozor na ostatní páry a vy povedete, platí? +přijme nabízené rámě a směřuje jejich kroky na parket nejméně lidmi. Cestou poslouchá, jak se hudba začíná měnit a zklidňuje se+ Tady by nám mělo hrozit co nejmenší nebezpečí srážky. +zastaví se a zaposlouchá se do hudby+ Smím? +zeptá se a jemně položí svojí ruku na jeho rameno v naznačení tanečního držení+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » pát úno 04, 2011 6:19 pm

Becca: +nakloní se k ní a připálí jí, přitom se jí podívá hluboko do výstřihu+ Pořád lepší, když tě nepřítel podceňuje a pak je nemile překvapen, když zjistí, jak se mýlil. Většinou už je pozdě. Já bych tě nepodceňoval, myslím, že dokážeš pěkně ukázat zoubky +zasměje se té metafoře+ Rád se někdy zastavím. Zajímám se o chladné zbraně, fascinují mě. Hlavně dýky, a taky meče. Jsem posedlý jejich sbíráním. Myslíš, že bych mohl být překvapen nějakým výstavným kouskem do své sbírky?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pát úno 04, 2011 7:33 pm

Styx: Kráčí spolu mlčky po písku, najednou neví, jak navázat konverzaci. Občas se tajně podívá na Styx. Jsi šťastna? Zeptá se nečekaně.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky