II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 7:45 pm

Sam: Vy a unavovat mě? Myslím, že to nehrozí +zasměje se a když ucítí její ruku na svém loktu, přikryje ji svou dlaní a nechá se odvést na parket+ Vy smíte +pousměje se a když mu Sam položí ruku na rameno, ovine paži kolem jejího úplého pasu+ Vašim jediným úkolem bude vyhýbat se tanečníkům. Ostatní nechte na mně +jemně ji k sobě přitiskne, až ucítí její omamnou vůni a vykročí v prvních tanečních krocích. Od samého začátku je poznat, že je výborným tanečníkem. Cítí, jak se mu Sam s důvěrou poddává v rukou a tak ji roztančí po parketu s takovou lehkostí, že se Sam musí cítít, jako by se vznášela nad zemí+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 04, 2011 7:47 pm

+Vejde dovnitř, na tváři má dlouhý šrám a kulhá. V ruce drží kytici rudých růží. Rozhlédne se po sále, jak hledá jednu konkrétní osobu, kterou také posléze najde. Jak tančí s cizím mužem. Nahrbí se, věk který má na bedrech je na něm najednou znát. Podívá se na kytici, potom na Sam a znovu na kytici. Povzdechne si a obrátí se k odchodu. U dveří hodí kytici jen tak bez zájmu na zem a vyjde do zahrady+
Obrázek

(Jsem si plně vědoma faktu že jen mým zapříčiněním tu N. nebyl, ale když jsem viděla takovou pěknou možnost stropit skandál, tak jsem neodolala no. :pii )
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 04, 2011 8:01 pm

Morsmordre: +poté co se začnou pozvolna pohybovat po parketu a ona zjistí, že je opravdu dobrým tanečníkem,navzdory jeho indispozocím, nechá se strhnout. Už dlouho netančila jen tak pro radost a teď si to naprosto vychutnává.+ Jste velice dobrý tanečník +pochávlí ho a jemným,ale rozhodným tlakem zabrání střetu s jiným tančíčím párem. Dává pozor a zároveň se co nejvíce uvolní+ Nestávalo se mi často, abych našla tak nadaného tanečního partnera. Je to váš koníček nebo se to nějak promítá i do vaší práce? +zeptá se zvědavě a trochu zatřepe hlavou. Neví čím to je, ale připadá si taková trochu omámená+ ale jestli jsem moc zvědavá můžeme najít jiné téma k hovoru+ řekne mile+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 8:02 pm

Regulus: +pohlédne na něj překvapeně+ Ano, jsem, a moc. Copak to na mně není vidět? +zasměje se, bosé nohy se jí noří do mokrého písku a chladivé vlnky jí je občas omývají+ A ty? +vrátí mu otázku+ Jsi pořád sám, anebo je ve tvém životě už nějaká žena? +mrkne na něj zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 8:21 pm

Sam: Zase tak nadaný nejsem +uculí se+ Ale miluji tanec a pohyb a když se něčemu věnujete s opravdovým zájmem, je vidět vysledky +zavrtí hlavou+ Ne, ne.. s mou prací to nemá nic společného. Spíš si to napětí a nebezpečí pak kompenzuji tím pohybem, při kterém se dokonale odreaguji. Tedy... bývalo to tak +v hlase mu zazní stín smutku, ale hned je to pryč a na tváři se mu zjeví úsměv+ A co vy, co vás zajímá, co děláte? Chci o vás vědět všechno...
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 04, 2011 8:37 pm

+ při tanci její pohled padne ke dveřím. Tam zahlédne Nesmrtelného jak se dívá jejím směrem a pak rychle odchází. Vyvede jí to z míry natolik, že splete kroky a klopýtne. Jen doufá,m že si to N. nevyloží nijak špatně. Přeci jenom už slíbila společnost jinému muži,když ho tu nenašla. Bude se mu muset při nejbližší příležitosti omluvit+

Morsmordre: Promiňte, moje chyba +omlouvá své klopítnutí+ Napětí a nebezpečí? +podiví se+ No asi jste měl zajímavou práci. Na mě není nic zajímavého. Celý dosavadní život jsem strávila v Itálii, kde jsem pracovala na vinici mých rodičů +při zmínce o rodině trochu posmutní+ Tu práci jsem milovala + na chvíli se odmlčí+ Ale život je změna a tak jsem teď tady. Odkud jste vy? Pokud to není tajné...
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Memory » pát úno 04, 2011 8:46 pm

Chris Devon píše:+Olíbává jí jemně krček a spokojeně vdychuje její vůni.+ Jsem tady kvůli tobě...takže pokud už sis vychutnala všechny radosti večírku...+usměje se a dá jí pusinku+

Chris: Chytí ho okolo pása a nastavuje krk jeho bozkom, "Uhm." prikývne. "Akosi som sa asi toho ruchu nabažila, teraz by som si dala víno pri krbe, potom zaliezla do postele a tulila sa až do rána. Pridáš sa?" mrkne naňho.

André: Ako je otočená tvárou k parketu, uvidí Andrého a Sam spolu tancovať. Prekvapene nadvihne obočie a potom povie Chrisovi: "To je zvláštne, keď sme chodili spolu, tvrdil mi, že tancovať vôbec nevie. Teraz to vyzerá, akoby sa na parkete narodil..." pokrúti neveriacky hlavou.
Naposledy upravil Memory dne pát úno 04, 2011 8:50 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 04, 2011 8:50 pm

+Venku se posadí na nějakou lavičku pod palmu, protože se pořádně neudrží na noze a zakloní hlavu, aby viděl na hvězdnou oblohu. Nohu si natáhne před sebe. V poslední době má na těle víc šrámů než utržil za třicetileté války, ale nevadí mu to. Jizvi stejně žádné mít nemůže+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Severus Snape » pát úno 04, 2011 9:05 pm

Styx píše:A o kom tedy? +pozvedne obočí+ No můžeš hádat +uculí se+ Hotelový komplex patří mému arabskému příteli, šejkovi Abdul-Džabbarovi. Takže je to v jeho režii +usrkne si skotské+ Nádherné, že ano? A to jsi zdaleka neviděl všechno. Jsou tu nádherné pláže a krásné zahrady.

Ano, a vše z čisté dobroty srdce a jen za tvůj úsměv *sjede ji pohledem*

Lucius Malfoy píše:zahlédne Severuse a protože nechce golux tentokrát ani na chvíli pustit z očí, drapne ji za ruku a dovleče Severusovi za záda Ale ale, příteli, už bys mohl taky ten sex nechat na pokoji. Zůstane ti to... ušklíbne se a dolije mu whisky

Luciusi, rád tě vidím. Vlastně jsem s tebou chtěl mluvit o té obchodní cestě, jestli si vzpomínáš. Golux /kývne jí na pozdrav*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát úno 04, 2011 9:17 pm

Samozřejmě že se pamatuji. A jsem se vším svolný, a golux jistě taky stiskne jí loket
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky