Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » pát úno 04, 2011 4:18 pm

Nedokáže sa už ovládnuť a začne celkom nahlas vzdychať. "Ty si otrokár." unikne jej z hrdla medzi vzdychmi. Zviera vnúrorné svaly okolo jeho prsta a vypína sa v bokoch proti nemu. Miesto čalúnenia sa chytí jeho ramien a v jednej chvíli si ho k sebe pritiahne. "Ošukaj ma....prosím..." zašepká potichu, privrie slastne oči a nechty mu zatne do kože, takže tam asi bude mať polmesiačokové, červené odtlačky.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 04, 2011 4:39 pm

+Blýskne se mu v očích a přitáhne si ju k nekompromisně kousavýmu polibku. Opatrně z ní prstem vyklouzne a aniž by ji přestal líbat se jí šteluje mezi nožky. KDyž mu zatne nechtíky do ramen, tak výhružně zavrčí, ale je mu to příjemný, takže ju za odměnu kousne docela fest do rtíku. Přidrží si erekci a prvně se o ni jen tak otře, ale vzápětí do ní na jeden tvrdej příraz vnikne. Nedá jí ani chvilku na vzpamatování a jak je roztoužená, tak ji začne pěkně vojíždět.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát úno 04, 2011 9:06 pm

Bozky mu vášnivo opláca, keď ju kusne do pery silnejšie, na chvíľu ucíti na jazyku chuť krvi. Ale ešte viac ju to popudí k vášnivejším bozkom a kusne aj ona jeho, i keď nie tak silno. Nechtami sa zvezie kúsok po jeho ramenách, takže mu tam zanecháva pekne červené škrabance. Objíme ho nohami okolo pásu a keď do nej tak rýchlo vnikne, prudko sa nadýchne a tochu sa prehne. Pozrie mu do očí a začne sa pohybovať spolu s ním.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob úno 05, 2011 2:01 am

+Trochu zvířecky zavrčí když v polibku ucítí chuť krve, ale ani trošku nepoleví, naopak ho to vyburcuje k rychlejšímu tempu a tvrdším přírazům. Miluje ji, jako by s ní bojoval a křeslo s nima kousek cestuje, než se zarazí o postel, o kterou pravidelně bouchá. Když se jí podívá do očí, je to jako by se jí díval až na dno duše, pak se ale hned zase sehne a vášnivě ji líbá+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob úno 05, 2011 12:13 pm

(chudáci susedia :pii )

Drží sa ho ako kliesť a nevedomky mu nechty zatína do kože. Vypína sa proti nemu, a keď sa jej pozrie do očí a následne ju pobozká, vzrušenie sa náhle prevalí a ona zo seba prekvapene vydá hlasný výdych. Automaticky okolo neho zovrie svaly ešte mocnejšie a poddá sa neuveriteľne silnému orgazmu, ktorý sa preženie jej telom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob úno 05, 2011 2:45 pm

(Starousedlíci sou zvyklí, a nováčky vyběhnou ven, protože si myslijou, že je poplach...)

+Zavrčí jak se snaží ovládat, pěkně zpomalí a jen tak kolíbavě se v ní ještě trošku pohybuje, aby si orgasmus vychutnala do poslední kapičky. Olíbává jí rtíky, bradičku a sjede jí polibkama na hrudníček.+ Šetři se na druhý kolo...+uculí se do polibků+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned úno 06, 2011 5:35 pm

Pomaly sa ukľudňuje a jej telo pomaly ochabuje po prekonanej slasti. Keď sa zmieni o druhom kole, prekvapene naňho pozrie, no potom sa usmeje a pobavene pokrúti hlavou. "Ty si nezastaviteľný." natiahne k nemu krk a nežne mu okusne bradu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv úno 10, 2011 6:31 pm

Dovolenka jej pomaly skončila...najvyšší čas vrátiť sa opäť domov. Chris je asi tiež momentálne v práci, tak si všetko zbalí, nechá mu na stolíku odkaz o tom, aký úžasný ten týždeň bol a miesto podpisu je tam otlačená pusa.

(aby sme to zas nejak polepili...tie línie ;) ....a ďakujem sa veľmi prííííjemne strávenú dovolenku....aj s menšími nepríjemnosťami ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 10, 2011 6:52 pm

+Když se Chris vrátí, tak se jenom uculí, položí si vztak na stolek a zapadne do sprchy...+

(popravdě už vůbec netuším kde jakou linii máte ;o) hlavně, že si to užíváš!)
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » ned úno 13, 2011 3:40 am

+Celou noc si Memory drží pevně u sebe a kdyby tam někdo vpadl, tak by ho v současným stavu sice neprobudil, ale ju by mu z náruče nevyrval ani za nic.+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje