II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 9:19 pm

Sam: +zachytí ji silnými pažemi, když Sam klopýtne, pak stisk trochu povolí+ Zajímavou určitě +povzdechne si, ale víc to nerozebírá+ Co vás přimělo opustit práci a rodinu? +přitiskne si ji k sobě a udělá s ní pár rychlých otoček, předpokládá, že Sam se vyhne případné srážce+ Já jsem Francouz. Moje rodina žije v Auvergne už staletí. Nádherný kraj. Musel jsem jej ale taky na čas opustit. Rád bych se tam ale zase jednou vrátil +vykouzlí na tváři úsměv+ Omlouvám se, pokud vás k sobě přitisknu víc, než je nutné, ale nerad bych vás ztratil +rozesměje se+ Vy jste čarodějka?

Mem: +André se po návratu do Francie věnoval všestranným zájmům. Kromě jiného, se naučil od tanečního mistra skvěle tančit, aby se na večírcích neztrapňoval tím, že šlape dámám na boty+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Severus Snape » pát úno 04, 2011 9:27 pm

Lucius Malfoy píše:Samozřejmě že se pamatuji. A jsem se vším svolný, a golux jistě taky stiskne jí loket

No, původně jsem myslel, že bychom jeli jen my dva, ale... *ušklíbne se* golux by se určitě nenudila
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 9:36 pm

Severus: +ohrne trošku rty+ Přece ti nebudu prozrazovat své obchodní tajemství +uculí se+ Když budeš mít zájem, můžeš si vyzkoušet i jinou jeho nabídku, než co tady je +nakloní se mu k uchu a tiše pošeptá+ Má obrovské plantáže s trávou. Kvalitní.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát úno 04, 2011 9:45 pm

Severus: Tím nechci říct, že by jela taky. Jen že souhlasí s tím, abych jel, že, miláčku? zazubí se na golux, která se jen ušklíbne
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 9:46 pm

+I sebemenší zmínka o kvalitním kuřivu ho probere s alkoholického kómatu, do kterého tu někde upadl (a nebo tu s Neferet na parketu provozují taneční maraton) a přitočí se ke Styx, kterou hned obejme kolem ramen. Je znát že už hodně pil+ Ahoj lásko. Kdo tady má kvalitní kuřivo? +těká pohledem mezi Styx a Snapem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 10:24 pm

Spike: Ahoj +uvítá ho s úsměvem+ Ty slyšíš i trávu růst +zasměje se, jak vystihla tu trávu, překvapena, že uslyšel, co šeptala+ No... v zahradách jsou obrovské skleníky +prozradí mu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 04, 2011 10:27 pm

Morsmordre:+trochu jí překvapí, jak jistě jí zachytí+ No řekněme, že už mě tam nic nedrželo +zamumlá trochu vyhýbavě a pevněji se ho chytne při rychlém točení+ Hm Francie...tam jsem ještě nebyla, přiznám se, že do nedávna jsem nebyla zrovna cestovatelský typ. Snad se jednou na všechna ta nádherná místa podívám+ řekne zasněně a při jeho omluvě se začne smát+ A já už jsem si myslela, že by v tom mohlo být i něco jiného +pořád se směje+ Třeba to, že by jste pak sám netrefil zpátky, kdybych se vám ztratila +teď už se směje bez zábran a dobrá nálada z ní jen srší,ale neví kde se v ní vzala ta odvaha začít ho provokovat+ No a bylo by špatně, kdybych byla? +zeptá se jakoby nic,ale je upřímně zvědavá co odpoví+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 10:28 pm

Styx: To si piš že slyšim trávu a taky hromadu jinejch věcí +pochlubí se a vypne hruď, ne vůbec není nenormální+ Tak to je skvělí lásko! Jdem a jeden zapálíme. Všichni se tu pořádně zhulej a přestane to bejt taková snobárna +kriticky sjede pohledem všechny v okolí v jejich drahých róbách. On už nemá ani tu kravatu, kdo ví kde jí potratil+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 10:31 pm

Wenai Lafayette píše:+oplatí mu polibek+ Tomu nemá co vadit. +poznamená+ Ale to víš, že by chtěl, abych se stýkala jenom s nějakými slušnými mladými muži, které mi, nejlíp, ještě sám schválí. +zasměje se+ A navíc. +přitiskne se k němu+ Už nejsem tak malá.

Hmmm... +zatváří se andílkovsky.+ Já bych ty kriteria splňovat mohl.+ mrkne na ni vesele. +Ne, to nejsi. +Pohladí ji po zádech.+ Ale pořád jsi menší něž já. +omáčkne jí zadeček.+ Není ti už zima? Mohli bychom se jít trochu zahřát k baru? +koukne na ni tázavě se šibalskými plamínky v očích.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 10:39 pm

Á bar, zaslechla jsem bar? Mé oblíbené slovo? +uculí se a jde z vody, ale drží se ho kolem pasu+ Mohl bys mě usušit a udělat mi účes prosím tě? +koukne na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky