II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 10:44 pm

Spike: Tak to si neumím vůbec představit, jak by to vypadalo, kdyby jsme se tady všichni zhulili +rozesměje se při té představě na plné kolo a to ještě nic nekouřila+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát úno 04, 2011 10:49 pm

Wenai: Tak usušit bych tě mohl, ale účes... +pokroutí téměř bezradně hlavou.+ Jsi si jistá, že to chceš nechat na mě? +uculí se Když vyjdou z vody, ze svých věcí vyloví hůlku. Nejdřív kouzlem osuší Wenainu spodničku, pak své boxerky. Následně se zarazí i s hůlkou v ruce a přemýšlí, co s tím účesem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 04, 2011 10:58 pm

Jasně, něco mi tam vytvoř. +usměje se na něj+ Klidně něco extravagantního. +obuje si tenisky a začne se soukat do šatů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát úno 04, 2011 11:09 pm

Sam: Já zase při své práci procestoval snad celý svět. Jsem rád, že jsem viděl tolik věcí. Už se mi to nepoštěstí +pokrčí rameny+ Tak to nemám strach, že bych netrefil zpátky ke stolu. Za těch pár týdnů jsem se naučil postarat se o sebe, abych nebyl nikomu na obtíž. Spíš jsem se obával, abyste mi neutekla z kola +zasměje se a aby potvrdil svá slova, lehce majetnicky ji k sobě přitiskne. Po dlouhé době je jeho tvář opět rozjasněná a veselá+ Ne, vůbec ne, naopak. Já jsem mág, i když umím trochu jiné věci, než většina kouzelníků tady. Ale nevadí mi ani obyčejní lidi. I když je to s nimi někdy děsné +uculí se+ Takže... co jste vy?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 11:10 pm

Styx: +Projede pohledem místnost a nasaje vzduch+ Bych řek že by tu byli pořádný orgie +pokývá vážně hlavou a sáhne do kalsy odkud vytáhne cigaretu a zapalovač+ Nedáš si tu tvojí indickou značku, neco jaks to minule urazila moje cigára? +přistrčí ji krabičku pod nos. Ještě dlouho jí bude vyčítat ře mu pohanila jeho sušeného dědečka+ Už si byla na nějkejch orgiích? +naváže plinule na poslední téma+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 04, 2011 11:16 pm

Tony Dolohov píše:Becca: +nakloní se k ní a připálí jí, přitom se jí podívá hluboko do výstřihu+ Pořád lepší, když tě nepřítel podceňuje a pak je nemile překvapen, když zjistí, jak se mýlil. Většinou už je pozdě. Já bych tě nepodceňoval, myslím, že dokážeš pěkně ukázat zoubky +zasměje se té metafoře+ Rád se někdy zastavím. Zajímám se o chladné zbraně, fascinují mě. Hlavně dýky, a taky meče. Jsem posedlý jejich sbíráním. Myslíš, že bych mohl být překvapen nějakým výstavným kouskem do své sbírky?

To máš pravdu... Přikývne a pomalu labužnicky potáhne a vyfoukne kouř. Vím že ty ne, protože ti co mě podceňují jsou velmi hloupí. A to ty opravdu nejsi. Pousměje se. Jo zoubky...ty opravdové ukazuji méně než bys čekal. Uculí se uličnicky, a opravdu bez zoubků. No možná mohl, ale rozhodně u nás najdeš úžasné kousky. A nebo si můžeš i něco speciálního, přesně na míru, objednat. Usměje se obchodnicky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 11:20 pm

Spike: Tak když jinak nedáš +vytáhne si jednu cigaretu a počká, až jí zapálí+ Och, já že jsem urazila tvé cigára? Tak to si nepamatuji... ale je to opravdu kvalitka +řekne uznale, když si popotáhne, aby si trochu vylepšila svůj profil+ Na jakých orgiích? +rychle přemýšlí o své divoké minulosti+ Myslím, že snad ani ne...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 11:26 pm

Styx: Ps! +nafrní se jak si na to vzpomene+ Řekla si že je to nějaký pochybný zboží a přitom je to extra kvalitka z Nového světa. Určitě lístky orvávala nějaká tlustá černoška +představuje si+ Já teda byl. Upíři takoví věci docela rádi... tedy jako neni to většinou plánovaný, jen se tak sejdou a hupsnou na to, ale stejně je to super. Akorád teda že sou tam většinou i mrtvoli, tak si musí dát člověk pozor co píchá +vyfoukne obláček kouře který se mu hezky vznáší kolem hlavy+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 04, 2011 11:27 pm

Morsmordre: Myslím že z toho strach mít nemusíte, docela dobře se mi s vámi povídá, takže se mě ještě chvíli nezbavíte +usmívá se a nechá se víc přitisknout+ No takže..zpátky k vašemu dotazu. Jsem čarodějka, po matce. Ale jsem jediné její dítě co tohle nadání zdědilo. + rytmus tance se mění a když se on přizpůsobí, je ráda, že se mu vyrovná v tanečním umění. Kdyby to tak nebylo určitě by si s ní zatančil jen krátce, ze zdvořilosti. Při této představě se začne usmívat,ale stejně jí to nedá a zeptá se+ Troufáte si ještě na další tanec? Nebo se můžeme jít něčeho napít. Viděla jsem také skvělé pochoutky, které přímo volaly k ochutnání.+dává mu možnost zdvořile se vykroutit z tance+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pát úno 04, 2011 11:38 pm

Spike: +pokuřuje a poslouchá, co jí tam Spike vykládá+ Tak to vypadá na velice zajímavé večírky. Skoro jako ty smrtijedské. Řekni mi, proč se vždycky každý večírek zvrhne k tomi jedinému +oklepe se při tom píchání mrtvoly+ A to jsou jen upírské orgie, nebo se tam schází všechno možné?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky