II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 5:18 pm

Omlouvám se všem za toto nedorozumění, ale mám potřebu hájit si svou pravdu. Je to jen mezi mnou a Chrisem. Vy, kterých se to netýká, to dál nečtěte a nenechte se rušit v zábavě:)

Chris: Nemohu přijít na to, čím bylo Andrého chování k Mem nevhodné. Tady je těch pár příspěvků, co s ní prohodil:

1. Mem: +otočí tvář jejím směrem, oči má skryté za černými skly+ Ahoj +usměje se na ni a když ho Mem chytne za ruku, stiskne jí ji+ Dlouho jsem tě neviděl +zarazí se, uvědomí si, že už ji stejně nikdy neuvidí a zamluví to rychle+ Jak se ti daří?
2. Mem: Pořád tedy léčíš? Záslužná práce +usměje se+ Já se mám docela dobře. Zdá se, že tady nějaký čas zůstanu. Do Francie mě to teď jaksi netáhne, chci být mezi přáteli tady +dívá se pořád jejím směrem+ Teď, když mám spoustu času, bych se chtěl naučit hrát na klavír. Vždycky jsem si to přál umět.
3. Mem: +pousměje se, snaží se, aby jeho úsměv nevypadal jako úšklebek, protože přesně tak to cítí (to byla reakce na jeho postižení)+ Nic, co jsem dělal předtím, už nebude. Našel jsem si jinou zábavu. Například hudbu, kterou jsem předtím vůbec nevnímal. A taky píšu knihu. Vlastně, Styx mi darovala rychlobrk a já mu jen diktuji +opět se usměje a tentokrát je to upřímné+ Nepotřebuji vůbec nic. Ale díky, vážím si tvé nabídky +napije se, jak mu vyschlo v krku+ Neopouštím své přátele +ujistí ji+
4. Mem: Budu si to pamatovat, vím, kde tě najdu, kdyby něco +usměje se+ Taky jsem rád, že jsme se potkali. Užij si večer +věnuje jí milý úsměv a rozloučí se s ní+

Co ti tedy vadilo, vojáku? Že André po Mem nevyjel? Že ji nepolíbil, že ji neomakával? Čekal jsi, že jí bude dělat návrhy? Kdyby o tvou přítelkyni André projevil zájem, bylo by zle, když neprojevil, je ještě hůř. Ješitný chlape!
Popravdě, původně jsem plánovala to jejich setkání trochu jinak, lehce důvěrněji, přece jen ji měl rád a to se nezapomíná, ale po té tvé výhružce (mimochodem už ze začátku agresivní a to spolu ještě ani nemluvili) „Jestli mně ju tam bude vosahávat, tak mu zlámu hnáty slepej-neslepej“ jsem změnila plány a snažila jsem se Andrého držet od ní. Ne že bych se tě lekla, to vůbec, ale chtěla jsem se vyvarovat jakýchkoliv konfliktů na mém plese a nechtěla jsem ti dávat ani jedinou záminku po něm vyjet. André ani já nestojíme o problémy s nikým. Jak je ale vidět, byla to medvědí služba, protože právě jeho zdrženlivost tě vyprovokovala k tomu, abys ho hrubě a hulvátsky urazil. Nebudu lhát, dotklo se mě to. Bylo to nevhodné a nespravedlivé.
A André se bude chovat k novým známostem jak uzná za vhodné a do toho mu nikdo kromě mě kecat nebude. A tím je to pro mne definitivně uzavřené, nechci se už k tomu vracet. Pokud máš ještě něco k tomu, tak PM, ať to tady nezahlcujeme a nekazíme ostatním zábavu.

Tak a teď se jdu zase bavit. :Gl*
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob úno 05, 2011 5:34 pm

(Pokuds to nechtěla zahlcovat tady, nemělas to vytahovat tady, ale v PM. A jo, voják k tomu něco má - " Nemohu přijít na to, čím bylo Andrého chování k Mem nevhodné. " a to je právě ten problém. Prakticky vzato na jeho debatě s ní nic, ale na chování k ní všechno - spíš si zpětně přečti příspěvky mimo mísu (ať už proč by na ni měl proboha sahat? - ona má asi lepru, nebo co, nebo) příspěvky k Samanthtě, kterýma jasně dává vedlestojící Memory najevo, že je pro něho odpad a nic pro něho neznamenala. Pokud si neuvědomujete jak jí tím ubližujete, tak to není má vina.)
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod André Bourson » sob úno 05, 2011 5:35 pm

Sam: Ten tanec mi vzal trochu dech +řekne ještě trochu zadýchaně+ Netančil jsem od té doby, co se mi to... +nedokončí+ Tak to je skvělé. Pěkně mi vyhládlo +rád by se napil, ale za nic na světě nepožádá Sam o sklenku a nahmatá si ji sám a pak se hltavě napije+ Tento večer se mi začíná líbit. A to jsem sem vůbec nechtěl jít. Styx mě musela hodně dlouho přemlouvat +prozradí+ O co všechno bych přišel +usměje se jejím směrem+ Tak co tady na nás čeká za dobroty? +zeptá se, nechce osahávat ty pochoutky na talířích+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 05, 2011 5:44 pm

Becca: Čekal bych právě, že jako upírka budeš zoubky používat docela často. Alespoň jsem tohle o upírech četl. Ale rád si nechám rozšířit obzory +usměje se na ni a objedná jim další nápoj+ Jo tak to tam máte více zaměstnanců, kteří jsou ochotni soupeřit se zajemci o souboje? Koho... jestli tam někoho znám... a jestli tam je někdo, kdo by stál za to, abycho si to spolu rozdali.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 05, 2011 5:59 pm

Morsmordre: +pozoruje ho jak hledá sklenici, ale nechá ho aby si pomohl sám. Ví jak je to pro něj důležité+ V tom s vámi souhlasím. Také jsem ráda, že jste se nechal přemluvit, jinak bych asi dlouho nezůstávala, kdybych tu nikoho neznala. + řekne a začne zkoumat copak to tu dobrého mají+ Je vidět že Styx si dala záležet na všem, i na občerstvení. Je tu od každého trochu, nějaké chlebíčky, ovoce a zelenina.+vyjmenovává čeho si všimla+ Jůůů dokonce nějaké sladkosti +zaraduje se a pak se trochu zarazí a začne se smát+ Teď jsem se prozradila. Právě jste odhalil jednu z mých slabostí. Copak si dáte vy? Když vás to neurazí, pomůžu vám +řekne a myslí to upřímně+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 05, 2011 6:24 pm

Nevím jak jsou na tom ostatní, ale já prostě své nepřátele nekoušu. Uculí se. Vlastně se dá říct, že naopak...koušu jen přátele...pokud chtějí. Blýskne jí rozpustile v očích. No ovšem, nabízíme dokonce něco jako výcvikové lekce a tak. Kývne s úsměvem. A jako protivníky ti můžu nabídnout služby Man, Postracha a mojí maličkosti. Zamrká. Ach a vlastně ještě Kristián, Memorin bratr. Nedávno se přidal k našemu týmu. Usměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 7:55 pm

N: +otrávená se rozhodne, že si půjde zchladit hlavu na čerstvý vzduch. Vyjde do zahrady a chvíli se tam prochází, až narazí na Nesmrtelného. Trochu se lekne, když se tam najednou vyloupne ze tmy+ Och, vy jste mě ale vylekal... dobrý večer... copak tady tak sám?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 05, 2011 8:07 pm

+Když uvidí Styx jak se k němu blíží, postaví se, protože je neslušné sedět v přítomnosti stojící dámy+ Dobrý večer drahá Styx +políbí jí ruku, jak už je u něho přirozené+ Potřeboval jsem na čerství vzduch +objasní se svým typickým stálým úsměvem+ Zahlédl jsem jen málo z večírku, ale musím říct že je naprosto úžasný +pochválí, potom sáhne do kapsy a vytáhne odtamtud malou krabičku+ To je pro vás. Dárek pro krásnou hostitelku a mou dobrou přítelkyni +postaví si krabičku na dlaň+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » sob úno 05, 2011 8:17 pm

Sam: To by byla škoda, kdybyste odešla předčasně a neužila si tohoto skvělého plesu. Co byste teď dělala... seděla doma a nudila se? Není tohleto lepší? +uculí se a odloží sklenku+ Takže vy jste na sladké? No, to máme společné chutě, protože já zase miluji čokoládu. Obzvlášť horkou, tekutou a pěkně hustou +mimoděk si olízne rty, jako by na ni dostal náramnou chuť+ Myslíte, že ji tady vedou? +nakloní se nad stůl a začichá nad jídlem+ Tak já bych si dal... hm... cítím čerstvou šunku, tak asi pár těch chlebíčků, prosím. A hustě posypat sýrem.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 8:28 pm

N: Měl byste jít dovnitř užít si zábavu, jídlo, pití... +její slova přeruší dárek, který jí N. podává a natáhne překvapeně ruku. Poodstoupí pod lampu, aby lépe viděla a otevře krabičku+ Co to je... přívěšek... +s údivem+ och, to je nádherné... .. vypadá to jako pouzdro na svitek +žasne nad jeho krásou+ Děkuji vám, příteli +pohlédne mu s úsměvem do tváře a až teď, jak jsou pod světlem si všimne v jeho obličeji hluboký šrám+ Co se vám stalo? +dělá si starost+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky