Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 05, 2011 11:49 pm

+Dívá se mu do očí, jestli to myslí opravdu vážně+ Dobře +přikývne+ děkuji ti. Miluji tě +políbí jej, tentokrát však hluboce a láskyplně+ Jasně +zasměje se pak+ vždycky jsem chtěla být královnou. Tohle zní naprosto dokonale: Your majesty Syriana Lafayette I.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob úno 05, 2011 11:51 pm

Ano. +zasměje se+ Budeš korunovaná a budou tě nosit na rukou, tedy já tě nosit nebudu, na to budeš mít jako královna lidi samozřejmě. +koukne na ni+ No možná budu, při nějakých speciálních příležistotech, jako třeba do postele. +chytne ji do náručí, zatočí se s ní a zase ji postaví na zem+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 06, 2011 12:00 am

A budeš často navštěvovat naše královské lože? +pobaveně nahrazuje zájméno já onikáním+ Protože mi veličenstva, jsme strašně náročné a ukojitelné jen velmi dobrým sexem. S tebou. Máme zvláštní přání a ta nemůže plnit jen tak někdo. +jak se s ní zatočí tak výpískne a chytne se ho rukama kolem krku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 12:01 am

No to doufám, že mě vaše veličenstvo nenahradí v jeho loži nějakým vybraným mladším mužem. Protože já jsem pořád při síle a připraven plnit vaše rozkazi. +zavrčí na ni laškovně+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 06, 2011 12:10 am

Mladším? O neboj se můj milý spolusouložníku, tvých kvalit nemůže nikdo mladší dosáhnout ani náhodou. Naše královská výsost je s tvým dokonale zralým tělem nad bohy spokojená +mrkne na něj+ vlastně by sis od nás zasloužil nějakou odměnu. Co by sis přál můj milovaný sposouložníku?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 12:14 am

To jsem rád, že vám tak dobře sloužím, má paní. +ukloní se jí+ Jsem nesmírně poctěn, to si vážně zasloužím? Tak dobrá... +zamyslí se+ Chtěl bych se podívat do Řecka, tamější vykopávky jsou nesmírně zajímavé a pořád se tam ještě dá najít spousta zajímavých věcí, hlavně v okolí Olympu... +zarazí se a uvědomí si, že se nechal trochu unést+ Nebo do malé Asie, jak stála Trója, má paní. +uculí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 06, 2011 12:20 am

Můj milý, tohle přání splníme s velkou radostí +pokývne mu královsky hlavou+ Řecko je nádherná země, s úžasnou historií, a už dlouho jsme chtěli vidět Parthenón se sochou Dia a amfiteátr. A co třeby Mykény, ty bys vidět nechtěl můj milovaný? Nebo Ur? Splníme ti cokoliv si budeš přát, a bude nám to dělat radost, takže je to jen poloviční přání +usměje se na něj a ňafne ho do brady+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 12:25 am

Oh, jak jste šlechetná má paní. +zasměje se a zase se ukloní+ Mykény? +v očích mu zasvítí+ Tam pojedeme taky a Ur, projedeme všechno. +usměje se na ni, obejme ji kolem pasu a přitiskne k sobě+ A spolu.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 06, 2011 12:29 am

Moc ráda ty můj objeviteli. A naučíš mě něco? jako odhrábávat a tak? +už došli na mostek, který je celý zamrzlý i s potokem a visí z něj obrovské rampouchy+ nebo víš co, já ti to budu všechno zapisovat jo? budu ti psát kroniku
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 12:34 am

Tak dobře, tohle otravné zapisování mě stejně nikdy nebavilo, takže jsem rád, že ho můžu na někoho hodit. +chytne ji pevněji, aby nespadla na mostku, na kterém je ledovka a převede ji na druhou stranu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí