II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 05, 2011 10:20 pm

Tony: no zatím si nikdo, kdo měl tu čest, nestěžoval. Zamrká nevinně, ale v očích jí hoří rozpustilé plamínky. Jojo, to je ona. Přikývne s úsměvem. Hmm...já si rozhodně troufám. Přivře oči. Tak fajn, až budeš mít čas,přijď do Guns a domluvíme se. Usměje se. Už se těším. Probodne ho provokativním pohledem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 05, 2011 10:28 pm

N: +záhadně se pousměje a z její tváře nelze vyčíst, jestli jeho faux pas opravdu neviděla, anebo jen nechtěla vidět+ Ráda, taky mě už pěkně bolí nohy +zavěsí se do jeho ramene, aby mu trochu pomohla, všimla si totiž, že kulhá a pak se s úlevou posadí na lavičku+ Néé... žádného tajného milence nemám. Vypadám na to, že bych dokázala podvádět? +málem se zděsí, co ho to napadlo+ Jsem věrná svému příteli +odvětí spokojeně+ Snad jste se nezamiloval... nějak mi to k vám nejde +koukne na něj nevěřícně+ To bylo oprav du pošetilé. Myslím, že svou mužnost si opravdu nemusíte dokazovat. A... ehm... jak dopadl ten démon?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 05, 2011 10:30 pm

Morsmordre: +uleví se jí a podá mu ruku+ Prosím říkej mi Sam. No tak to bych chtěla vidět jak vypadáš když se rozplýváš nad skutečnou čokoládou, když jsi takhle uchvácený jen její představou +zasměje se+ Můžeme se tu podívat a když jí nenajdeme ráda přijmu tvoje pozvání. Já se tu ještě moc nevyznám a budu ráda, když mi doporučíš skvělý podnik. + dojídá zákusek, nemůže si pomoct a vrhne se ještě na jeden kousek a když kolem prochází číšník objendá si další koktejl, je jí jedno jaký ale nejradši by nějaký modrý+ Myslím, že tohle by jsi měl taky alespon ochutnat+ položí mu na talížek kousek toho co má ona+ Jsem zvědavá co na to řekneš +usmívá se a pozoruje ho+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 05, 2011 10:43 pm

Styx: +Mírně zakroutí hlavou+ Nevypadáte rozhodně jako typ který by dokázal podvést, ovšem tajným milence může být i ten s kým už se scházíte. Hrát si člověk musí. To jinak nejde +pousměje se a posadí. Je vděčný že může sedět, ale nedá to najevo+ Copak nepamatujete na naše rozhovory, kdy jsem si vyrval srdce a dal vám jej na dlani abyste si ho mohla prostudovat? +trochu to v rámci své nátury zdramatizuje+ V tu dobu jsem krátce doufala že snad vy ukončíte mou samotu, stejnou věc jsem hledal i u Memory, ale jiskru která mi scházela... Našel jsem ji až nedávno během jediného rozhovoru +nasadí zase společenskou masku když jde o toho démona+ Je mrtví, samozřejmě, ale moje ego utrpělo když jsem skončil takto.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » sob úno 05, 2011 11:59 pm

Sam: To by chtělo zapít +navrhne jí a tak nějak doufá, že mu Sam dolije. Pak si s ní přiťukne a s chutí se napije+ Pokud tady nějakou čokoládu seženeme, budeš mít příležitost. Ale nevím, co uvidíš, leda tak blaženost +rozesměje se+ Já to tady taky moc neznám, vlastně tady nejsem tak dlouho, pár měsíců. Ale většinu místních podniků už jsem ze zvědavosti navštívil. Mem mi dělala skvělou průvodkyni +odloží skleničku, když ucítí v ruce talířek+ Copak to je? +zeptá se zvědavě a lžičkou si odebere malou porci+ Á zákusek... a výborný. Jen se asi bude trochu tlouct s tou šunkou +zasměje se+ A kde všude jsi už byla ty?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 12:10 am

N: Neříkejte, že vypadám jako nevinnost sama +zasměje se+ Ale ano, jsem tak trochu anděl, ale s ďáblem v těle +skoro ho varuje+ To máte pravdu, klidně mohu v těchto psaníčkách posílat vzkazy svému příteli, jsou na to jako stvořená +vloží přívěšek zpátky do krabičky a schová si ji+ Pamatuji, a moc si vaší nabídky vážím. A věřte, že kdybych byla sama, určitě bych ji zvážila. Ale moc vám to přeji, že jste konečně našel další ženu vašich snů a doufám, že vám vaše city opětuje. Kdopak to je? +vyzvídá+ Něco vám ještě prozradím +nakloní se k němu+ Vymyslela jsem vám konečně to jméno +usměje se na něj+ Jste zvědavý?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 06, 2011 12:23 am

Styx: Ne tak docela, ale viděl jsem větší dračice, které svým elánem strhl celé miliony +podotkne+ Hlavně že váš přítel umí číst, Memory jsem tu ovšem zahlédl z mužem u kterého si o tom troufám pochybovat +zkouknul ho když s Memory odcházeli pryč+ To je vskutku zákeřná otázka. Já netuším zda§li je opětuje a o těch svých jsem jí prozatím neřekl. Myslím že po tak krátké době kdy se známe by asi ani nepochopila že je to možné. Její jméno bych si rád nechal pro sebe, i tak otevřený člověk jako já chce mít své tajemství +trochu se k ní nakloní+ Neskutečně zvědaví. Povídejte!
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 12:35 am

Morsmordre: +doleje mu sklenku a přitukne si s ním+ To je stejně pořád déle než jsem tu já. Myslíš kde všude už jsem byla tady? +přemýšlí+ No tak jelikož bydlím současně na Mýtince, tak tam,ve městě v jedné kavárně a ve Slastech+trochu se zasní, jak vzpomíná na ten zvláštní večer+ A abych nezapomněla, květinářství jsem taky navštívila+zasměje se+ No jestli chceš můžeme se pak vypravit hledat čokoládu nebo když mi budeš věřit, že jí cestou zpátky nevypiju sama, tak pro ní dojdu a taky ti nějakou přinesu + nabídne se mile+ Cestou bych si ještě něco zařídila, viděla jsem tu známého, tak bych ho ještě zašla ráda pozdravit nerada bych tě tím zatěžovala+doufá, že mu to nebude vadit a myslí na to jak se na chvíli zatvářil Nesmrtelný zklamaně, když jí viděl tančit s jiným mužem+ Však on tu kombinaci váš žaludek zvládne +usmívá se+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 06, 2011 12:37 am

Becca: Tak ty se těšíš? A smim vědět, na co? Myslíš, že mi dáš pořádnou nakládačku? +ušklíbne se+ Šerm sice není mou nejsilnější zbraní, ale nejsem v tom vůbec špatný +upozorní ji s úsměvem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 12:51 am

N: +usměje se při jeho poznámce+ Tak to je škoda, že jste se ještě nevyjádřil. Proč váháte? Takhle nevíte, na čem jste. Buď vás odmítne, nebo vám city opětuje +radí mu+ Chápu, respektuji vaše tajemství +ukončí toto téma+ To jméno je velice jednoduché, žádná exotická zkomolenina, nebo něco složitého na výslovnost. Mně se ale moc líbí, možná právě pro tu svou jednoduchost. Líbilo by se vám, kdybych vám říkala... +skloní se k jeho uchu+ ...Jacku...?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky