II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 06, 2011 12:57 am

Styx: +pousměje se+ Protože se známe při nayčítaném čase tak jeden den a to myslím není dostatečný čas k vyznávání lásky. Snad někdy časem... +také už to nechá byt+ Jednoduché jméno aby zakrylo mou složitou minulost? Geniální! +pochválí její nápad, ale ze samotného jména které mu Styx svěří už tak nadšený není+ Pokud vám tím udělám radost, pak vězte že mě tak oslovovat můžete, ale pro ostatní z dovolením zůstanu Nesmrtelný +mírně skloní hlavu a jeho hlas je smířliví a poklidný, ostatně jako vždy+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 1:08 am

Sam: Tak doufám, že se ti povede to sehnat. Počkám tady na tebe a zatím se budu snažit držet na uzdě své chuťové buňky +zvedne k ní hlavu a budí dojem, jakoby přes ty černé skla na ni hleděl+ Jistěže běž, nechci tě držet celý večer u sebe +usměje se a když Sam odejde, úsměv se mu pomalu vytratí z tváře, opře se hluboko do křesla a tiše popíjí své víno+

(můžeš být klidně na více místech najednou;))
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 06, 2011 1:14 am

Tony: To se vsadím, že nejsi špatný, jsi přece elitní smrtijed ne? Vysvětlí naprosto logicky. A myslím, že mi dáš docela zabrat. Usmívá se na něj nevinně, jakoby si nebyla vědoma dvojsmyslnosti těch slov. A těším se prostě proto, že každé rozptýlení víc než uvítám. Když jsem už hodná holka, nemám moc příležitostí užít si pořádný adrenalin. Usměje se a zablýskne jí v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 1:20 am

N: +čekala, že bude nadšený víc vzhledem k tomu, že mu dala jméno+ Nelíbí se vám? +trošku zklamaně+ Jak vám budou říkat ostatní je mi celkem jedno, ale já vás oslovovat pane Nesmrtelný nehodlám. Sám jste chtěl, abych vám našla jméno, tak vám budu říkat Jacku. A k tomu křestnímu jménu se zase nehodí vykání. Co kdybychom si tykali? +navrhne mu s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned úno 06, 2011 10:17 am

Styx píše:Remus: +dotančí temperamentní tango a usměje se na Remuse+ Byl jsi obdivuhodný +políbí ho něžně a ovine ruce kolem jeho krku+ Nezlobíš se, že jsem ti připravila takové nečekané překvapení? +zatváří se andělsky nevinně+ Pojď, jdeme se něčeho napít +zatáhne ho k baru a objedná jim vody+ Překvapil jsi mě, jaký jsi skvělý tanečník. Né, že bych o tom někdy pochybovala, ale tohle nebylo nacvičené a přitom nám to šlo tak skvěle.

*usadí se docela vděčně na baru kousek ode všech, aby se přes hudbu a tak slyšeli*ale ne...dokud to přežiju se zdravou kůží, klidně mě překvapuj...*zamrká na ni a vtiskne ji polibek na rameno *to víš..bradavické kurzy tance udělaly své...*zasměje se* jsme holt..ideální pár, ti přece musí být sehraní...i na parketu..*zasvítí mu v očích jiskřičky a slastně upije vody, nějak mu z toho všeho tance vyschlo*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » ned úno 06, 2011 10:37 am

Styx píše:Regulus: +pohlédne na něj překvapeně+ Ano, jsem, a moc. Copak to na mně není vidět? +zasměje se, bosé nohy se jí noří do mokrého písku a chladivé vlnky jí je občas omývají+ A ty? +vrátí mu otázku+ Jsi pořád sám, anebo je ve tvém životě už nějaká žena? +mrkne na něj zvědavě+

Jde zamyšlené vedle ní, ruce hluboko v kapsách. Jsem sám, pochopitelně. Nevyhledávám známosti. Pokud to bude mít přijít, tak to přijde samo. Věřím na osud. Zastaví se a podívá se do dálky na hučící moře. Nechceš si zaplavat? Usměje se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 11:15 am

Morsmordre: Budu se snažit +řekne a usměje se na něj+ Takhle jsem to nemyslela. Myslíš, že kdybych tu s tebou nechtěla být, že bych se neztratila už dávno? +se smíchem se zvedá+ Budu hned zpátky, i s čokoládou, uvidíš +odchází s ztratí se v davu+

+prochází kolekm stolů s občerstvením a pak si všimne přesně toho co hledala. Až naplní dva pořádně velké misky, vrací se za Andrém a proplétá se mezi hosty aby nepřišla ani o jednu kapku té lahodné tekutiny. Z dálky ho pozoruje jak sedí sám, zabořený v křesle a vypadá trochu sklesle. Potichu se k němu přiblíží a beze slova koulem něj zakrouží s voňavou čokoládou,doufá,že mu dojde že je zpátky+

(já si to myslela, ale nebyla jsem si jistá.dík. takže se rozdvojuju :lol: )

+prochází sálem a pohledem zavadí o dveře do zahrady. Rozhodne se zkusit štěstí a doufá, že Nesmrtelný neodešel úplně. Chce ho přinejmenším pozdravit.Vyjde ven a poté co si její oči zvyknou na šero uvídí ho jak mluví se Styx. Není si jistá co dál a na chvíli nerozhodně postává+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 11:34 am

Regulus: Moc bych ti přála, abys byl šťastny +myslí to od srdce upřímně+ Zaplavat? +koukne na něj překvapeně a pak se ohlédne do tmy, odkud burácí moře+ Ale vlastně proč ne? +zasměje se a začne ze sebe sundávat šaty a během okamžiku vklouzne do rozbouřených vln+ Je to kupodivu docela teplé, pojď +volá na něj přes hukot moře+

Sam: +jak se baví v zahradě s N., zahlédne Sam stát opodál a zamává na ni, aby přišla k nim+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 06, 2011 11:35 am

Becca: +obejme ji paží kolem pasu, ale jen přátelsky, nedovolí si víc a šeptne jí do ouška, aby to kolem přísedící neslyšeli a nevysvětlovali si to špatně+ Tím si buď jistá, že ti dám pořádně zabrat +usměje se trochu zvráceným úsměvem+ Hodná holka? +pozvedne obočí a ihned se od ní zase odtáhne+ Víš, že mi to k tobě nějak nepasuje? +napije se a pozoruje ji upřeně a s pobaveným úsměvem přes hranu skleničky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 11:43 am

Sam: +poslouchá hudbu a občas upije vína a sem tam zaslechne útržky něčích rozhovorů. Je zaplaven různými zvuky ze všech stran, že ani nepostřehne, kdy se Sam vrátí. Najednou ucítí omamnou vůni čokolády a probere se z letargie+ Sam? +otočí tvář směrem k ní a na tváři se mu objeví široký úsměv, je rád, že je zpátky+ Tak tobě se povedlo sehnat čokoládu? Jsi prostě báječná.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky