Moderátor: Styx
Wenai Lafayette píše:Richard: Oh, samozřejmě. +uculí se a přiťukne si s ním+ Když už jsem tak okouzlující. +napije se+ Ten striptýzový bar je jak pánský, tak dámský. Ale v každým případě je to úžasný zážitek. +pokývá hlavou+ No, mudlovské zbraně, já se o ně teda moc nezajímám, ale máme tu střelnici, slyšela jsem, nebo šermírnu a tak. Ještě tam taky prodávají rakve.
Styx píše:Remus: Ty mě přece překvapuješ pořád, tak jsem si řekla, že bych ti to mohla oplatit +mrkne na něj vesele+ A to ještě není všem překvapením konec +zatváří se tajemně+ Můj známý.. ten šejk... +zahihňá se+ nám dvěma pro dnešní noc věnoval luxusní apartmá v tomto hotelu. Až skončí ples, pro nás teprve začne ta pravá orientální noc +otře se nosánkem o ten jeho+ S kompletním servisem, thajskou masáží, vířivkou a poté intimní večeří při svíčkách a šampaňským do postele +usmívá se nadšeně+ Těšíš se?
Styx píše:N: +čekala, že bude nadšený víc vzhledem k tomu, že mu dala jméno+ Nelíbí se vám? +trošku zklamaně+ Jak vám budou říkat ostatní je mi celkem jedno, ale já vás oslovovat pane Nesmrtelný nehodlám. Sám jste chtěl, abych vám našla jméno, tak vám budu říkat Jacku. A k tomu křestnímu jménu se zase nehodí vykání. Co kdybychom si tykali? +navrhne mu s úsměvem+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků