II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 11:45 am

Remus: Ty mě přece překvapuješ pořád, tak jsem si řekla, že bych ti to mohla oplatit +mrkne na něj vesele+ A to ještě není všem překvapením konec +zatváří se tajemně+ Můj známý.. ten šejk... +zahihňá se+ nám dvěma pro dnešní noc věnoval luxusní apartmá v tomto hotelu. Až skončí ples, pro nás teprve začne ta pravá orientální noc +otře se nosánkem o ten jeho+ S kompletním servisem, thajskou masáží, vířivkou a poté intimní večeří při svíčkách a šampaňským do postele +usmívá se nadšeně+ Těšíš se?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned úno 06, 2011 12:21 pm

Vrátí se odněkud... asi z prohlídky hotelu, zastaví se na baru, ale pak pohledem vyhledá Styx a přijde za ní.

Styx: Doufám, že neruším. Usměje se na ni okouzlujícím úsměvem. Smím vás požádat o ten slibovaný tanec?
Ares
Bůh

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 12:31 pm

Wenai Lafayette píše:Richard: Oh, samozřejmě. +uculí se a přiťukne si s ním+ Když už jsem tak okouzlující. +napije se+ Ten striptýzový bar je jak pánský, tak dámský. Ale v každým případě je to úžasný zážitek. +pokývá hlavou+ No, mudlovské zbraně, já se o ně teda moc nezajímám, ale máme tu střelnici, slyšela jsem, nebo šermírnu a tak. Ještě tam taky prodávají rakve.

Wenai: Jistě že seš. +mrkne na ni, ale myslí to naprosto vážně.+ Tak v tom případě bych tam mohl někdy zajít. Ty představení jsou každý večer?+ Začne se smát.+ No tak tu si určitě koupím. +pak ale dodá o něco vážněji.+ Ale zašermovat bych si někdy šel.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 12:35 pm

Richard: +zavrtí hlavou+ Představení bývají jednou za čtrnáct dní, vyplatí se to sledovat, člověk se to vždycky nějak dozví... +v očích jí zasvítí+ Šermovat? Ty umíš šermovat? Tak to musíme někdy zkřížit meče, protože já teda jako umím šermovat dost dobře. +trochuu zvedne nos+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 12:41 pm

Styx: +díky nerozhodnosti si jí Styx všimne a ona se rozhodne přijít na její zamávání. Zastaví se kousek od nich+ Zdravím+její pozdrav platí spíše Nesmrtelnému,jelikož se Styx už mluvila, a připojí k tomu milí, trochu kajícný úsměv+ Neruším?

Morsmordre: +usmívá se nad tím, jak se mu rozjasní obličej, když ucítí čokoládu. Postaví jí před něj a také si sedne+ Ale opatrně, je ještě horká +upozorní ho a vychutnává si jeho bezprostřední reakci+ To ráda slyším +usměje se a konečně ochutná tu svou+ Tak tenhle večer je ten nejlepší za pár posledních měsíců+rozněžňuje se nad čokoládou+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » ned úno 06, 2011 12:47 pm

Styx píše:Remus: Ty mě přece překvapuješ pořád, tak jsem si řekla, že bych ti to mohla oplatit +mrkne na něj vesele+ A to ještě není všem překvapením konec +zatváří se tajemně+ Můj známý.. ten šejk... +zahihňá se+ nám dvěma pro dnešní noc věnoval luxusní apartmá v tomto hotelu. Až skončí ples, pro nás teprve začne ta pravá orientální noc +otře se nosánkem o ten jeho+ S kompletním servisem, thajskou masáží, vířivkou a poté intimní večeří při svíčkách a šampaňským do postele +usmívá se nadšeně+ Těšíš se?

hm..to je pravda..*připustí* tak oplatit..to zní skoro..výhružně...*usmívá se* to jsem netušil, že jsou šejkové tak..kolegiální...*cuknou mu koutky* tak ona příjde i nějaká hezká Thajka?*nedá mu to* tak to se těším přímo neskutečně...*snaží se nesmát*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » ned úno 06, 2011 1:03 pm

*taky se objeví odněkud ze zahrad, rozhlídne se kdo tam ještě je nebo není, tak pohledem vyhledá Styx a dojde si k ní, uculí se na Remuse na pozdrav* bylo to tu skvělé, ale budeme muset asi pomalu jít...*zatváří se mírně omluvně* opravdu kouzelné místo...*rozhlídne se kolem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 1:15 pm

Sam: +najde její ruku a políbí ji do dlaně+ Díky za čokoládu a... prostě za to všechno +usměje se na ni a pak si vezme opatrně do rukou horkou čokoládu. Jemně fouká a pak v ní smočí rty. Poválí ji labužnicky na jazyku a pak si jazykem mlsně olízne rty+ Hm... je vynikající +užívá si tu skvělou chuť nápoje a září spokojeností+ Je to přímo slast, ochutnávat něco tak skvělého... skoro jako... sex +zasměje se tiše a dopřeje si další dávku slasti+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 06, 2011 1:30 pm

Styx píše:N: +čekala, že bude nadšený víc vzhledem k tomu, že mu dala jméno+ Nelíbí se vám? +trošku zklamaně+ Jak vám budou říkat ostatní je mi celkem jedno, ale já vás oslovovat pane Nesmrtelný nehodlám. Sám jste chtěl, abych vám našla jméno, tak vám budu říkat Jacku. A k tomu křestnímu jménu se zase nehodí vykání. Co kdybychom si tykali? +navrhne mu s úsměvem+

Styx: +smířlivě se usměje, tak jak se rodič usmívá na vztekající se dítě+ Zbytečně se durdíte drahá Styx, copak jsem kdy třeba jen naznačila abyste mi říkala Pane? +narovná se+ Ono je vcelku jedno jaké mi dáte jméno, až zemřete stejně ho zas odnese čas. Byl jsem a vždy budu Nesmrtelný, jedno jestli řečeno anglicky, francozsky, jidiš, arabsky nebo třeba polinezky +pokrčí rameny+

(Se taky rozdvojí, abychom to nekomplikovali)

Sam: +Kupodivu ani nezaváhá a jde rovnou k ní+ Sam +usměje se, vezme jí za ruku a políbí ji. Pak ji ale nepustí a nezdá se že by to měl v blízké budoucnosti v plánu+ Donesl jsem ti kytici rudých růže, ale pak jsem ji někde zapomněl. To víš, věk už se na mě podepisuje +pobaveně se usměje+ Doufám že jsem neukradl tvou vzácnou pozornost tvému příteli +na svůj věk je opravdu velmi (ne)nápadný:-D+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 2:00 pm

Ares: +otočí se po hlase a setká se tváří v tvář Aresovi+ Ale jistě, drahý Aresi, své sliby plním +usměje se na něj a nabídne mu ruku+

N: +zamračí se jí čelo nad jeho slovy+ Vím, že budete vždycky Nesmrtelný. Ale pokud vím, vy sám... +schválně mu zase začne vykat, když nepřijal její nabídku+ ... jste mě kdysi požádal, abych vám dala jméno. Takže se zase nedurděte vy +odpoví hrdě+ Mrzí mě, že se vám mé oblíbené jméno nelíbí, ale nebudu vymýšlet žádné honosnější +je tvrdohlavá jako beran+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky