II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 2:05 pm

Remus: Všichni ne, ale ten můj známý jo. Fandí nám, říkala jsem mu o tobě. Vsadím se, že nás dokonce odněkud pozoruje, jak nám to spolu sluší +zachichotá se vesele+ Hééj +plácne ho jemně po ruce+ tak tmavé exotické krásky se ti zachtělo? To už jsi se přesytil bleďounké světlovlasé Evropanky? +směje se nahlas+ Ne že mi tam po těch masérkách budeš pokukovat! +hrozí mu rozverně prstíkem+ Tak co, troufáš si ještě na ten minaret? +ušklíbne se+

Man: Škoda, že už musíte. Moc děkuji, že jsi přišla +mávne na nějakého sluhu a ten jí přinese malý balíček+ Jako poděkování ti chci věnovat nějaký orientální dárek +podá jí balíček+ Třeba v těchto harémových šatech jednou někomu zatančíš orientální tanec +mrkne na ni významně, obejme ji a rozloučí se s ní+
http://www.bestseller123.com/images/Hal ... ostume.jpg
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 2:07 pm

Morsmordre: + nechá si od něj políbit ruku a pak se usmívá jeho víc jak spokojenému výrazu+ Nemáš za co děkovat, ráda pomůžu, když můžu + sama se potichu rozplývá nad čokoládou a při jeho přirovnání se nahlas rozesměje+ I tak se to dá říct, je to skoro přijatelná náhražka +usměje se+ A co jinak ještě ty rád? Kromě čokolády, to máme společné. Co víno? jaké? +zeptá se trochu s profesionální deformací bývalé vinařky+

Nesmrtelný: +uleví se jí, že není naštvaný a jestli je, tak to skrývá velice dobře+ Jakpak se máš? Copak tě zdrželo? +nechá svou ruku v té jeho, pak se na něj zadívá pozorněji a vyděsí se, když uvidí šrám na jeho tváži+ Co se ti stalo? +mimoděk jí druhá ruka vystřelí k jeho tváři. Pak si to uvědomí, rychle ruku z jeho tváře stáhne a trochu omluvně a nejistě se na něj usměje+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 2:35 pm

Sam: Přijatelná náhražka? Souhlasím +zasměje se pobaveně+ Mám rád spoustu věcí. Umění. A i když to k sobě vůbec nejde, taky zbraně. Hlavně sečné a bodné. Ostatně, tato záliba se v mé rodině dědí už staletí. Ještě ze středověku z dob rytířů +upije si další lok čokolády+ Jako rodilý Francouz dávám samozřejmě přednost francouzským vínům. Obzvlášť těm, co spadají do Appellation d' Origine Contrôlée... jak jinak +usměje se+ Mám rád bílá vína a polosladká. To sladké mě prostě pronásleduje i v této oblasti +pokrčí s úsměvem rameny+ Máš přítele? +zeptá se náhle+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Manori » ned úno 06, 2011 2:59 pm

Styx:to víš..noc pokročila..a další povinnosti volají...*povytáhne obočí* čím jsem si to zasloužila....tak tanec..hm...*uculí se ďábelsky* díky, to je mocná zbraň...*zamrká na ni vesele* a moc nezlobte..*obejme ji a pak vyjdou před sídlo a zmiznou ve tmě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » ned úno 06, 2011 3:25 pm

Styx: jo tak fanda a špion dohromady...*pokývá hlavou* tak to jo...to víš, změna je život...*kryje se raději se smíchem a chytne ji dlaň* ale ...mám spíš slabost pro Evropanky..tak se neboj, že by mě masérky zvládly odlákat..i přes šikovné ručičky... *olíbne jí ruku* to víš, že si troufnu...*zatváří se bojovně, jako by měl ten minaret zbourat a ne po něm vystoupat*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned úno 06, 2011 3:29 pm

Severus: Myslím, že tě brzy navštívím, abychom si mohli popovídat v klidu. Už půjdeme nasměruje golux k hostitelce
Styx: Děkujeme za pozvání, je to tu opravdu luxusní, ale všeho moc škodí a v nejlepším se má přestat. Takže si užij zbytek plesu a brzy nashledanou políbí jí ruku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 3:36 pm

Morsmordre: No umění a zbraně jsou opravdu dost vzdálené oblasti zájmů +podiví se s úsměvem+ Tvůj rod je asi hodně starý, že? +úsměv se jí ještě rozšíří když se ukáže, že docela rozumí vínům+ Já osobně můžu bílé i červené, ale raději mám červené. Také mám raději sladší odrůdy +prozradí a jeho otázka na tělo jí opravdu překvapí+ Co by jsi řekl ty? Jak by jsi mě odhadnul? +zeptá se zvědavě+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 3:37 pm

+nějak se tam ztratila v tom davu a někde se nejspíš byla ještě ke všemu projít, takže se spíš plíží kolem stěn a rozhlíží se kolem, aby zjistila kdo tam všechno je. nakonec se usídlí u okna se skleničkou vína v ruce+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 06, 2011 3:42 pm

Tony Dolohov píše:Becca: +obejme ji paží kolem pasu, ale jen přátelsky, nedovolí si víc a šeptne jí do ouška, aby to kolem přísedící neslyšeli a nevysvětlovali si to špatně+ Tím si buď jistá, že ti dám pořádně zabrat +usměje se trochu zvráceným úsměvem+ Hodná holka? +pozvedne obočí a ihned se od ní zase odtáhne+ Víš, že mi to k tobě nějak nepasuje? +napije se a pozoruje ji upřeně a s pobaveným úsměvem přes hranu skleničky+

Pohlédne mu zblízka do očí a pousměje se. Jak jsem řekla, už se na to těším. Odvětí tiše. Tak nepasuje? Zatváří se nešťastně. A to se tak snažím... Zakroutí rezignovaně hlavou, ale v očích jí uličnicky blýská. Čím to je, že mi to nevěříš? Pozvedne zvědavě obočí. Ať vím, kde dělám chybu. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 3:56 pm

Remus: No já si tě radši pohlídám, aby děvčata na tebe moc nesahala +uculuje se+ Tak se nenápadně vypařímě? +šeptne mu potichu, chytí ho za ruku a už jsou venku v zahradách. Rozhlíží se kolem dokola+ Vidíš někde nějaký minaret? Prý jsou tady na každém kroku a když jej člověk potřebuje, tak nikde žádný v dohledu +směje se tiše+

Lucius a golux: Doufám, že jste se dobře bavili +usměje se na ně a obejme se s golux+ Díky, že jste přišli +rozloučí se s nimi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky