II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Isamun » pon úno 07, 2011 12:48 pm

mollyz píše:Isamun: +Vyloví z kytky nádheru a celá se rozzáří.+ To je krása, Samíku. Prosím, připni mi ho, abych ho neztratila.+ Obejme ho kolem krku a chvilinku štrachá, takže když se od Sama odtrhne má na krku taky něco...

http://www.subaghjewelry.com/images/med ... 03_MED.jpg

To je jen taková maličkost, lásko. Doma mášještě jedno překvapení...

Molly: zapíná a pohladí ji po šíji. věděl jsem, že ti bude slušet. díky! šilhá si na krk a moc toho nevidí, ale usmívá se jak sluníčko. a jaký překvapení? přitáhne si ji blíž, aby ji mohl trošku poškádlit, kdyby nechtěla prozradit, co má.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon úno 07, 2011 1:01 pm

Fabien píše:
Tir: Ty moje nádherná ještěřičko! +hrozně se mu šperk líbí. Vezme Tir kolem pasu, zvedne ji a zatočí s ní. Pak ji postaví a připne jí srdíčko na krk a nastaví ten svůj. +Taky bych to rád nosil, miláčku... :Love

Fab: všechno se s ní ještě malinko houpe, po tom kolotoči. dobře. ale jak ti to zapnu, už se mě nezbavíš. budeš mít ještěrku pořád na krku... nebojíš se? drží ho kolem krku připravená k zapínání. a po chvilce je patrné, že i k líbání.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Ares » pon úno 07, 2011 1:44 pm

Styx: I muži musí být trochu zvědaví, jináč by se nic nedověděli. Mrkne na ni se zábleskem v očích. Věřte mi. Pokroutí hlavou, když protestuje. Jsem na světě už hodně let a v tomhle se nemýlím. Ale pokud je váš přítel opravdu tím pravým, pak se můžete považovat za šťastnou ženu. Usměje se, ale jeho výraz neprozradí, co si myslí. Pomalu dotančí. Jak skončí píseň, odvede jí z parketu. Bylo mi potěšením si s vámi zatančit, Styx. Políbí jí ruku jako gentleman.
Ares
Bůh

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 2:11 pm

Wenai: Hmmm, uhm. +přikývne jen, protože má plné ústa. Vezme si talíř a začne si celkem kopcovitě nakládat chlebíčky, nějaké maso, šunky, sýry a podobně.+ Zkus tohle. +strčí jí do pusy kousek velice jemně chutnajícího masa.... i když těžko říct, z čeho je.+ Jaký názor máš na kaviár? +zeptá se, když zahlédne velkou mísu s kaviárem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 07, 2011 2:17 pm

Richard. +vezme si svůj talíř a taky si na něj nakládá, nějaké to maso, sýr a vajíčka, zeleninu okázale ignoruje+ Hmmm... +pokývá hlavou, když jí strčí do pusy maso a trochu si nabere+ Kaviár? +nakrčí nos+ Kaviár je pěkně hnus... bych se bez něj klidně obešla. +ušklíbne se+ Sednem si s tím tady, nebo zmizíme někam do soukromí a budeme se válet na posteli a cpát se, jako staří Římané? +uculí se a v očích jí rozveně zablíská+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 07, 2011 2:37 pm

Tony Dolohov píše:Becca: To si dobře pamatuji +usměje se, když mluví o nevěrách za Lestata+ Čím se to stalo? +pozvedne překvapeně obočí+ Že bys dospěla? Anebo tě zasáhl Amorův šíp? Nezlob se, ale nějak mi ta ctnost k tobě moc nejde +usměje se, potáhne z doutníku a na chvilku se zahalí do dýmu a mlčky ji pozoruje. Pak se odváží zeptat+ Co bys řekla na nezávazný sex?

Nevím, co se stalo... Pokrčí rameny. Asi to bude trocha od všeho, co jsi jmenoval. Povzdychne si nakonec. Po jeho otázce na něj trochu překvapeně pohlédne. Naposledy potáhne z doutníku a uhasí jej v popelníku. Beze slova si ho prohlíží a nakonec nepatrně potřese hlavou. Popravdě...nevím. Miluju sex, ale v poslední době se po něm vždycky cítím...prázdná. Osamělá. Řekne nakonec nejistě, neví, jestli je to to správné slovo. Nevím jak to vyjádřit a upřímně...připadám si hloupě, že ti to tu vykládám. Ušklíbne se a uhne pohledem. Raději se zadívá do své sklenky, jakoby tam chtěla najít odpovědi na své otázky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 6:38 pm

Wenai: Nevíš co je dobré. +pokroutí pobaveně hlavou a naloží si taky pořádnou porci kaviáru, ale radši do oddělené misky, kdyby si chtěla Wenai vzít něco z jeho talíře. Také mu v očích zajiskří. Nenápadně se rozhlédne kolem, jestli někde neuvidí Viktora.+ To zní velice lákavě. +Podívá se na ni spiklenecky. Naloží si na tu kopu nějaký ten chléb, ze stolu vezme i flašku vína a koukne na Wenai, jestli má všechno.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 07, 2011 6:42 pm

Richard: +spiklenecky se na něj usměje a vydá se do chodeb sídla najít nějaký zastrčený kout nebo pokoj+

(půjdem do pokojů pro hosty?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 6:47 pm

(jj)
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 7:16 pm

Ares: Jsem šťastná žena +ujistí ho+ Taky mi bylo potěšením zatančit si s vámi. Spousta věcí, které jsem o vás předtím slyšela, byly jen hloupé drby. Ale některé, například, že jste okouzlující a galantní k ženám, nelhala +usměje se na něj+ Ráda jsem vás poznala.

Severus: Nejdřív bys měl ochutnat a pak porovnávat. Tady se pěstuje ta nejkvalitnější tráva +sleduje, jak si zapálí jointa+ Nepodceňuj mě tolik. Možná znám více věcí, než bys do mě řekl.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky