II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod André Bourson » pon úno 07, 2011 7:32 pm

Sam: +poslouchá ji a zpozorní, když v její hlase slyší zaváhání+ Něco se stalo s tvojí rodinou? Pokud ale nechceš, nemusíš mi to říkat +nechce být vlezlý+ Takže nepocházíš z Itálie... ostatně tvé anglosaské jméno vůbec nezní italsky +zasměje se+ Povedlo se ti zjistit, kde máš své kořeny? +zajímá ho to+ Poplaveme zpátky? Rád bych si protáhl svaly +přetočí se a chvilku šlape vodu+ Kterým směrem? +udělá pak pár temp, pořád ale napíná sluch, aby slyšel čeření vody od Samanthiných pohybů+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 07, 2011 7:47 pm

Becca: +trochu se k ní přisune a obejme ji kolem pasu, ovšem jenom přátelsky+ Jen jsem tě zkoušel +řekne jí potichu do ucha+ Chtěl jsem se přesvědčit, jestli myslíš vážně ty své řeči o ctnosti +trochu se odtáhne+ Bohužel to vypadá, že ano. Ke smůle silnějšího pohlaví +ušklíbne se a pustí ji+ Kdyby ses ale někdy cítila až moc osamělá, přijď ke mně na skleničku. Někdy se taky cítím jako opuštěný pes +vyprázdní sklenku do sebe+ Nemyslím kvůli sexu... jen si popovídat... nebo si třeba prohlédnout sbírku mých zbraní, vím, že máme společného koníčka. I když... nikdy nezaručuji, že se to může zvrtnout +mrkne na ni šibalsky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 8:01 pm

Morsmordre: +trochu se pousměje+ Radši bych si to zatím nechala pro sebe+ No v Itálii jsem se narodila,ale máš pravdu i to jméno nasvědčuje něco jiného+teď už se zase usmívá+ Zatím se držím spíše toho jména a pořád hledám dál. Nevzdávám se+ také se přetočí+ Dobrá, dáme si závod? +zeptá se a počká až se přetočí správným směrem ke břehu. A na hlasité teď, vyrazí+ Budu tam první +vybízí ho. Ale i když měla náskok, snadno jí předhoní a i když se ona hodně snaží, zvítězí on a čeká na ní na břehu+ Dobrá, dobrá...vyhrál jsi+popadá dech a jelikož si věci nechali kousek dál, vezme ho za ruku a dovede ho k jeho hromádce šatstva. Když ho vede snaží se nezírat, ale nemůže si pomoct. Alespon po očku hodnotí jeho vypracované tělo+ Tady máme věci +řekne a postaví ho přímo k oblečení+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 8:03 pm

Remus: Před večírkem jsem si to nanečisto pětkrát vyběhla se stopkami v ruce +volá na něj dolů se smíchem a z posledních sil doběhne nahoru. Když Remus jen chviličku po ní vběhne na ochoz, Styx se unuděně opírá o zábradlí, jakoby tam na něj čekala celou věčnost a jen zrychlený dech a prudce se zvedající hruď prozrazuje, že vyhrála o prsa+ No to je dost... už jsem se bála, žes zabloudil +přivítá ho s úsměvem a konečně se rozhlédne z výšky po osvětleném okolí hotelu+ To je ale nádhera... opravdu jako v pohádce +přitulí se k Remusovi+ Jak se ti to líbí... dokázal bys tady žít?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 8:08 pm

Samantha Wood píše:Nesmrtelný: +pozoruje, jak v něm mizí jídlo,ale nekomentuje to+ Myslíš ty skutky, které byly tak hrdinské, že jsi si odnesl i šrám jako trofej? +usmívá se a je na první pohled jasné, že si ho jen dobírá+ Ano to s tebou musím souhlasit,káva je nejlepším začátkem dne +usměje se a tak nějak se její ruka letmo dotkne té jeho, když si bere další kousek masa ze stolu, není poznat jestli je to schválně nebo ne+

Sam: +decentně si utře koutek rtů, zase aby nevypadal jako cpoucí se prase+ Kéž bych si nějakou tu jizvu skutečně z boje odnesl +posteskne si+ Vynahrazuji si to tím, že si odnáším mnoho vzpomínek a tu a tam nějakou tu vhodnou trofej +svěří se+ Víš nad čím teď uvažuji? +zeptá se jen tak do prostoru, nechce na to vlastně odpověď, protože si hned odpoví sám+ Tady samozřejmě kromě toho že se začnu chovat naprosto nevhodně osobně.... že tě vyzvu k tanci. Co bys mi odpověděla?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 07, 2011 8:21 pm

Trochu se na něj zamračí. Vždycky myslím vážně, to co říkám. A nemám ráda,když mě někdo zkouší. Pohlédne mu do očí. Pak se ale pousměje. Dobře, beru tě za slovo. Třeba se někdy zastavím. Samozřejmě, zvrhnout se to může vždycky. Zasměje se a v očích jí pobaveně zajiskří. Po předchozím rozladění ani stopy.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon úno 07, 2011 8:26 pm

°Někde tu též s Fred pobíhá, tedy spíše postává, nejspíše se šli projít do zahrady nebo po hotelu. Teď se vrátili. Lana si hezky vede Fred za ruku, aby si vidělo a jdou spolu k nějakému tomu jídlu° Nějak se to tu zaplnilo °podotkne když vidí co je tu lidí°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 8:30 pm

Nesmrtelný: +je sice zvědavá, ale tohle není vhodná příležitost se ho vyptávat+ takže jsi takový trochu sběratel +konstatuje s úsměvem. nad jeho otázkou nestačí ani zavrtět hlavou,když už odpovídá+ Nevhodně osobně? To taky umíš? Já tě znám jen jako naprostého gentlemana+podiví se ale pak se široce usměje+ Kdyby jsi mě vyzval, tak bych asi odpověděla, že mi bude potěšením si s tebou zatančit. Miluju totiž tanec a v poslední době jsem se mu moc nevěnovala+pozoruje ho co on na její odpověd+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Winifred Burkle » pon úno 07, 2011 8:32 pm

+tak nějak si zvyká na to, že jí Lana každou chvíli drží za ruku a musí si přiznat, že se jí to i líbí, takže se jen stále okouzleně rozhlíží kolem+ Tolik lidí jsem snad nikdy pohromadě neviděla. +tiše se zasměje+ Tak co tu mají dobrého? +téměř hladově se zadíná na nabídku jídla+ Hmn... jednohubky... +div, že nezavrní nadšením a hned nenápadně ukořistí talířek+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 8:40 pm

Sam: +trochu potutelně se usměje. Opravdu je dneska rozvernější a citovější než kdy jindy. Nebo možná s ní je takoví+ Umím být dokonce nemravný. Opera v Londýně by mohla vyprávět +odloží jídlo a nabídne jí dlaň+ Pak věz že mi bude neskonalým potěšením když mi věnuješ jeden tanec +mrkne na parket+ Pokud ti ovšem nevadí že neprokážu zrovna excelentní výkon. Moje noha nějak odmítá spolupracovat jak jsem zvyklí, ale já ji zkrotím. Něčím takovým se nenechám zastavit, když můžu držet v náručí tebe.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky