Nesmrtelný: + trochu sebou při jeho bezbarvém popisu cukne+ No tak tuhle chybu asi už neudělám. Slavnostně se zavazuji, že se tě na podrobnosti už ptát nebudu +prohlásí trochu přehnaně vážným tonem,ale koutky úst jí začnou cukat. Pak náhle zvážní a podívá se mu zpříma do očí+ Známe se přece tak krátce,aby jsi to věděl s jistotou. Já se sama sobě nebudu líbit, až budu stará natožpak tobě +trochu smutně se usměje. Pak se k němu nakloní, aby to co chce říct, slyšel jen on+ Myslím, že v nejbližší době nehrozí, že tě pošlu pryč. Jen nevím jestli ti bude stačit ujištění na nejbližší dobu. Nejsem si totiž jistá ani sama sebou... +konec už jen zamumlá a sklopí oči+
Morsmordre: No ale ty jsi byl lepší. Teď jsou vidět zrovna jen hvězdy, měsíc je schovaný za mraky +popíše mu noc a jeho nechuti k oblečení se zasměje+ No komu by se chtělo, po takové koupely. +blaženě vzdychne nad krásnoou vzpomínkou+ Ale jistě, mě nikdo hledat nebude +usmívá se a s oblečením si hlavu neláme, jelikož ví, že se nemusí stydět+ Jak si na to zvykáš?+ zeptá se náhle a jemně mu vtiskne do ruky brýle, aby pochopil co myslí+ ( jo tak to se ti nedivím, ukaž mi ženskou,která by ho nebrala
)
Carpe Diem.