Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » čtv úno 10, 2011 3:15 pm

pokud ho nepodrááápeš +uculí se+ obzvlášť bacha na jistá citlivá místa... ale sou teda mega!

fialová.. já si to hned myslela! Mmm ještě nevím, určitě v tomhle +ukáže ty lodičky Ed Hardy+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 10, 2011 3:26 pm

Noo...+zatváří se svatosvatě, přece jen by si decánko ráda drápla..tak si o tom může nechat zdát..+ To né, o jeho citlivý místa se neboj. Žééé....+zálibně si drápky prohlíží+ říkala sem si, že na takovou událost si udělám radost...sice mě bude muset asi namalovat Bärbel...ale jinak by měly být extra odolný!

Wow! +lapne jí lodičky a prohlíží si je+ Ty sou krásný! Kdeš je sehnala? Tos musela přes net, ne?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 10, 2011 7:15 pm

tak já se nebojím.. možná on by se měl bát! +směje se+ já tě klidně namaluju +mávne rukou+ teda.. no.. vlastně radši nééé... asi budu dělat ochutnávku jak to tu budu chystat +zatváří se svatosvatě, že by si mohla poplíst rtěnku se stínama+

no jasně, že přes net! tam je věcííí. Ale fakt se mi ty boty líbí...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 10, 2011 7:23 pm

No..to nevím...+přihne si z flašky nějakých hostů a když začnou mrmlat, tak jenom zabubnuje nechtíkama o stolek a zmlknou+ V pohodě, Bärbel to má v popisu práce...ale...slíbila sem jim na příští týden volno...takže...tu budeme makat samy? +koukne na ni, esi to zavřou bo jak+

Obuj si je! Chci je vidět v akci, sou vážně boží!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 10, 2011 8:23 pm

no jasný, to se zvládne.. já tu budu určitě. Do pondělka snad vystřízlivím +pokývá hlavou+ a asi zrušíme jídla...na ten týden. Kromě toustů.

Tak počkej.. +zuje se a obuje se do loděk+ tak coooo? +klape si to sem a tam jak na přehlídce a hosti si chcou objednat+ ššššš! nevidíte že mám prácu?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv úno 10, 2011 8:31 pm

Dobře..proč? Já budu v kuchyni..teda...asi neuvařím všechno, ale mohla bych..něco..hm?

Jo, neotravujte, nebo budou příští týden jenom tousty, a to jenom esi se yohannka dobře vyspí! +opře se o bar a závistivě okukuje lodičky+ Naprosto dokonalý...s těma bys měla tancovat na baru! Ať je všem hezky ukážeš!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 12:33 am

no.. tak jestli to budeš stíhat, tak proč néé.. bude to jak za starých časů +usměje se+

joo s něma taky v sobotu na baru tancovat budu! a na stolech.. a tak +uculí se+ už se těším! sjedu se tak, že o tobě nebudu dva dny vědět!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 2:21 am

To asi nebudu, ale pokusím se! Navaříme kotel polívky a vyfasujou k tomu chleba se solou, ať se takynaučijou skromnosti!

joo? +musí se smát, páč mám pocit, že to samý sem říkala...v salonu? nebo tak někde+ já mám úplně ty samý plány! ale musíme si udělat dobrej základ, nerada bych aby mně pak bylo zle! dáme si řízky! se salátem, dietnějším...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 11:37 am

a guláš.. udělej guláš.. kotel! to taky vydrží na týden +směje se+

+lach tak to fakt nevim+ jooo řízky! no a hlavně musím začít už v pátek abych si zvykla... ježiš to je dneska! +hrábne tam do pentilek a skřoupe jich hrst+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 1:54 pm

nhéé! žádnej guláš! když bude tom týden pryč, tak tu guláš nechcu ani cítit! Uděláme řízečky, grilovaný kuřátka, smažený sýry, klasiku!

Tak šup šup! +směje se a natáhne ruku po pentilkách, ale rychle jakoby instinktivně ucukne a rači se napije alku+ Chmch! Zasranej Kraft!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince