Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 4:17 pm

řízky! no ale ty si uděláme jenom pro nááás +lemra+ maximálně pro vip hosty

alee Kraft je náhodou príma.. holt budeš píííít +křoupe pentilky a culí se+ áá z téhle krabičky sem neochutnala +zdlábne grünnblitz+ to taky nemůžeš? esi né, tak tu pak budu mít spešl chlast, po kterým budeš mít taky zelený oči! +hrdě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 4:36 pm

Řízky dou rychle, jenom to obaluješ a hážeš do friťáku, to je fofrjídlo. A na loupání brambor zaplatím nějakou brigádu.

Prííma? Zmetek je to! +umíněně a zdlábne pár pistácií+ Ne-e, jo? +nadšeně+ No to by bylo skvělý! Doufám, že si neodrovnám játra, nebo co to alkem...+zálibně koukne na pentilky+ hned bych si dala!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 4:54 pm

No právě.. jenom obaluješ.. a obaluješ... a pak furt obaluješ +zašklebí se+

jooo spešl vodka to je.. to ti bude chutat +pokývá hlavičkou a podá jí obyč lentilky+ tak zatím křoupej tohle, čokoška je taky droga +uculí se+ ty už víš, co si oblíkneš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 5:34 pm

To je přece sranda! U řízků! U hermelínů už ne...a u křidýlek a stehýnek taky ne, vem, že řízek je ta nejlepší možná varianta. šup šup a jedeš.

no dík...+začne chroupat lentilky zvadle+ mhm, mám takovej..outfit...rádobypunkerskej...+culí se+ trošku si to asi upravím..je to takový cudný...zkrátím..zvětším výstřih..znáš to..pod to podvazečky se silonkama...vlastně bych tak klidně mohla běžně chodit tady. Su nějaká konzervativní nebo co. +povzdchne si nad sebou, že de skoro jak v civilu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 5:47 pm

sranda.. jak pro koho. no já radši budu točit piva +uculí se+

noo to ti musíme ale ty silonky rozervat! a nasprejovat vlasy a tak..rozervem co se dá a hned to bude necudnýýýý....já si asi vemu bundu..kříváka víš, koženýho to je punkový docela. Ale jinak nix nemám, tak nevím +papká+ a měly bysme se naučit kouřit! Jako.. cigarety!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 6:12 pm

Po modelování rákosníčka je sranda už všechno! +směje se a sežrala lentilky, tak okusuje sezamový tyčinky+

rozervat je nebude probléém, co chvíla se někde zachytnu! mně číro neslušííí a bolijou mě pak vlasy, ale rozcuch si udělám. +pokyvuje souhlasně hlavičkou+ Bundu..a..a co kdybys šla jen v bundě? Bude to stylový! a nebude ti hic! nějaký hezký silonky..prádýlko..aspoň to spodní teda..+jako kalhotky+ a budeš za hvězdu! Vojáci budou slintat!
Kouřit? +vykulí očka a musí se smát+ Třeba mně Kristián dáááá!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 6:27 pm

tak se pořádně rozcuchej...jenom v bundě? mmm no to je fakt? Ale silonky nechcu... asi si vemu jenom kalhotky. nějakýýý s lebkou třeba! +náápad+ myslíš že budou? +uculí se+ to su zvědavá.. a těm co budou slintat nejvííc, udělám číro barevný!

jasně že ti dááá +směje se+ a myslíš, že mi dá taky?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 6:37 pm

Ale silonky by ti sekly! Ti klidně pučím, mám velký zásoby. A minule sem od žanetky dostala úplně úžasný! Ty ti teda nepučím...+zašklebí se+ číro? to budou štěstím bez sebe, zvlášť, když má většina dva milimetry!

mmm..+špulí rtíky přemýšlivě+ no já nevííím, jestli je takovej..to..víš co..rozdavačnej! +a vyprskne přitom smíchy+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 8:36 pm

néé to zvládnu s holejma nožkama.. a víš co.. si nebudu brat ani podprdu! Zbytečnoooost! +chmátne po absinthu a nalije jim panáčky+ No tak je aspoň nasprejuju.. načerveno, nebo néé.. namodro! to jim bude slušet, žeee kluci +uculí se na vojáky+

rozdavačnej! +chichotá se+ že by nebyl? a... když ho hezky poprosííím? Nebo.. ty ho spíš hezky poprosíš za mě.. určitě udělá, co ti na očííích uvidí!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 8:57 pm

To deš skoro nahááá! To se bude určitě líbit! +a vojáci po ní pomrkávají a hádají se kdo bude mít v noci hlídky. bea do sebe hodí panáka+ achmmm! ten má grády!

Myslííš? To fakt nevím, jestli to udělá..ale možná..když ho trochu opijem..tak ti dááá a bude štědrej! +lehce se přidusí tyčinkou+ On je...vybavenej! +skovává si xicht za panáka+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince