Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 9:29 pm

to doufááám +ušklíbne se+ někdy ani to nestačí.. +kopne do sebe panáčka a culí se svůdně na vojáky+ no nejsou sladcí +zamává nějakýmu+

co trochu.. opijem ho hodně! a né že mi skončíte za barem! tam budu zítra spat +uculí se+ vybaveneeeej? +koukne na ni+ jak moc? ukaaž.. nebo namaluj! +zvědavě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 10:10 pm

souuu a jak jim ty uniformy slušijouuu! +zasněně se na ně uculuje+ no není to tady práce snů?!

ale tak snad by ses s náma rozdělila, nééé?
mhmm...no tak zhruba...+dá si ještě panáčka - napije se z flašky řádně+ zhruba...ještě to nemám moc ve voku..tak ...tak...tááák...+ukáže a docela to i odpovídá+ Mohl by se klidně menovat Lopéééz! +směje se+ Ale vojáci na tom taky nejsou nijak špatně, neee? +zvědavě+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 10:25 pm

slušijou.. mmmm +kouká, kterýho si vybere na noc+ to je +usměje se+ co chtít víc... +ale to už se usmívá trocha smutně+

ale jooo, bych šla spat do kuchyně +mávne rukou+ tam je teplo. m.. tak.. jako až taaaaak? +vykulí oči+ no tak to je teda něco! +pochavlně+ no jasný, vojáci nejsou žádný béčka +uculí se+ však si viděla nejednou videa ze sprch...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát úno 11, 2011 11:03 pm

+obejem ju kolem ramen jak po pátým pivu+ všechno bude! co kdybysme nabraly nový vojáky? dám ti vomrknout profily, hm?

v kuchyni je to taky dobrýý! mhmmm, Kris taky není žádný bééčko víš. +moudře a trochu se zakýve+ Viděla, viděla a David s Gregem..+zaculí se+ Ty ti tady svorně s dámským personálem závidíme, to musel být sex!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 11, 2011 11:24 pm

+dojde sem s Nesmrtelným a je na ní vidět, že je hodně unavená+Zdravím +pozdraví všechny přítomné a pak už se zase věnuje jen Nesmrtelnému+ Tak tady přebývám +pochlubí se a unaveně se usměje+ Mnohokrát ti děkuji za doprovod a za úžasný večer. jsem moc ráda, že jsi nakonec dorazil. kdybych nebyla tak unavená, pozvala bych tě třeba ještě na skleničku do baru, ale dnes už opravdu zvládnu asi jen dostat se do postele +zamaskuje zívnutí rukou.+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 11, 2011 11:34 pm

+Rozhlédne se po lokále+ Nenáročné na přepych, spíše rodinné a pohodlné. Docela se mi tu líbí, možná změním adresu. A ten výhled... +koukne z okna, tedy na dálku+ Kdybys nebyla tak unavená, pak já bych s radostí přijal +vezme ji za obě ruce, nakloní se k ní snad jakoby ji chtěl políbit nebo obejmout, pak si ale pouze zvedne její ruce ke rtům a obě je krátce políbí+ Bylo mi ctí strávit dnešní večer, skoro noc, právě v tvé milé přítomnosti a těším se na další shledání +usměje se, pustí její ruce+ Dobrou noc +mírně se ukloní. Pak už jen počká až Sam vyjde nahoru, zmizí mu z dohledu a pak odejde+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 11, 2011 11:48 pm

Právě proto jsem se ubytovala tady. Nadchlo mě to na první pohled, tak jsem jinde už nehledala +je zvědavá co zamýšlí udělat, když se k ní naklání. Nechá si políbit ruce a věnuje mu okouzlující úsměv+ Doufám, že se znovu potkáme brzo +mrkne na něj+ Dobrou a dej na sebe pozor až půjdeš. Nerada bych, aby jsi zabloudil +naposledy se na něj usměje a zamíří ke schodům. Na konci schodiště se otočí a když vidí, že ji stále pozoruje, pošle mu rychlý vzdušný polibek a zmizí +
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod yohannka » pát úno 11, 2011 11:59 pm

+koukne kdo přišel+ m... přijďte zítra na páárty! +houkne na ně lehce už mimo+

Bea: nový vojáky? +pousměje se+ aleee.. staří už došli? +bumbá poctivě a zajídá to pentilkama+
Tak někdy Krise nenááápadně natoč +uculí se+ kamera do sprchy a tak.. no znáš to. ať se pokochááám. Jooo ti dva byli skvělí +usměje se nostalgicky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob úno 12, 2011 12:03 am

(lach, ten sa vám teda poďakuje :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 12:27 am

(No co, ho tu vychvaluju...)

yohi: Nedošli, ale užs je prostřííídala, chce to novou krev! Nový svaly...
Noo..vííš...to by do té sprchy taky někdy musel chodit..leda bych lítala s kamerou u něho doma..+povzdychne si trochu+ Nemáš to někde natočený? Docela by mě zajímali..však víš..v těch sprchách je houby vidět!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince