Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 1:02 am

prostřídala?! +vykulí oči+ já.. já tu fakt s každým vojákem nespím... +nakrčí čelíčko+ vlastně teď s žádným

ale tak mu nainstaluj kameru domaaa.. si toho nevšimne, +mávne rukou a radši si sedne+n o.. pár videí mám, aleee.. to je soukromý +pokývá hlavičkou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 3:18 am

Já vím, že s každým ne...ale nedala by sis takovýho..vysokýho..svalnatýho..+no dívá se jako by ho před sebou úplně viděla+ krátký vlasy, jizva přes obočí, nějaký to tetování, kanady, uniforma, samopal přes rameno...

Nevšimne? By mě zabil! On je snad ještě víc paranoidní než já. Poděl se s kamaráádkouuu, prosííím, pěkně koukám! +mrká na ňu co to de, ale kouká už trošku vedle no+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 11:27 am

já nevím... +pokrčí ramínkama+ je to poslední dobou.. takový divný všechno +a radši to zapije+ Teď si teda popsala Davida...

No tak jooo +usměje se+ že to seš ty +plácne ju po zádech přátelsky+ tak ti nějaký to víídeo pučím
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 12:54 pm

achjo, co s tebou? to chce grünnblitz vííš! Davida, Grega a dalších prvních padesát, +usmívá se+ sou to fakt pěkný kousky. a že ti nejhezčí sou vždycky ty největší hovada...

Fákt? +natěšeně+ To bude skvělý! Si udělám popcorn a budu mít hezkej večer!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 1:44 pm

jo.. padesát grünnblitzů? no... to dám levou rukou +zobká+ ááá alkohol přijel +akorát dojela dodávka spešl alku na párty, tak zaúkoluje vojáky co kam mají nosit a odsypává přitom do misek drahokámky+

no jasný.. .a jestli se ti to bude hodně líííbit tak gregovi nebo davidovi řeknu, ať se za tebou přijdou mrknout osobně +uculí se+ voni sou.. takoví společenštíííí
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 6:08 pm

Néé dalších padesát vojáků! Tak vypadá, jak sem říkala...jéé! To je ono? +lapne si flašku nenápadně+

To nééé, +červená se cudně+ já bych je nezvládla, na takový věci já nemám trééénink!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 6:21 pm

tohle je lepší +zobká+ no jasnýýý.. ale to musíš ochutnat až na páárty! +směje se a chystá to tam+ tak.. to by snad bylo.
ale aleee +culí se+ tomu nevěřím, zvládla si mária? no tak.. fakt stačí říct. Oni budou rádi, že mají volno a ještě k tomu bonusovej program.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 6:35 pm

ale já to nemůůžu! to není fééér! já chci taky zobat!

ale Mário...+usměje se+ to je něco jinýho. to bylo něco jinýho. navíc oni sou dva...a mohli by mě zabíít! a doví co by po mně chtěli! tssch bonusovej program!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 6:49 pm

tak si dej +kývne k flašce+ ale pak už nebudeš na párty překvapená jak moooc je to dobrý! +směje se a přisune jí krabičku s vitamínama+

dva.. ale sou ohleduplnní.. milíí...+povzdechne si smutně nostalgicky+ no co.. hezky byste si to užili a přišli by zas.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 6:56 pm

tak já si to budu šetřit! +napije se absinthu a odstrčí zase vitamínky+ ne-můů-žu! chm.

a tvííí, +zašklebí se+ ti by tě jen tak nevyměnili za..mě...a...jaký to je..s takovýma..silnýma chlapama? já takovou vazbu nikdy neměla. +zvědavě+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince