Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » sob úno 12, 2011 7:13 pm

jo ty nemůžeš vůbec zobat? to je blbýýýý? a co oříšky.. ty zobat můžeš? +přetváří si účes na fialovo, takže sprey lítá všude..+

právěže mí ne.. teda david jo, papírově..vlastně sem ho už dlouho neviděla +koukne na sebe zamyšleně do zrcadla a pokračuje ve spreyování+ neměla? a co Leo? no bylo to skvělýýý +uculí se+ mohli si se mnou dělat cokoliv...+pokývá hlavou+ a neunavili se!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob úno 12, 2011 8:15 pm

sprej můůžu! teda oříšky! +uzme si pistácie+ ale vitamínky ne. buzerace co..

to není o papírech! prostě to tak je. No leo...byl skvělej, aleee nebyl taková vazba...vlastně Nick byl docela velkej..ale nebyl vojáák..zabijááák.. To muselo teda býýtm..+zasníí se+ neunavili? +vykulí oči+ a kolkrááát to to?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned úno 13, 2011 11:52 am

ale tak.. to víš že unavili.. a pak měli hlad +povzdechne si+ mm.. to už si ani nepamatuju, ale bylo to fajn +usměje se+ asi bych se měla jít převlíct +jakože na párty která byla+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned úno 13, 2011 1:41 pm

Hlad! Já mám taky hlad! +podívá se na hodinky+ A nejvyšší čas se jít oblíct! Tak mi přihoď to dývko ke mně pak a já su zachvílu tady! +rozloučí se a letí se chystat.+

--------------------------------------------

+V neděli po party to v hospodě vypadá, jako by granát bouchl přímo tam. Po sedačkách chrápou vojáci jeden přes druhýho, mezi nima vojandy a náhodní hosté. Za barem je spousta střepů a v termálu před mýtinkou plavou skleničky a misky s brambůrkama a pentilkama. Do dveří nakoukne Pusík, evidentně má hlad, ale nevypadá to, že by tu byla živá-vzhůru-duše, která by mu dala nažrat, tak začne nespokojene drbat čumákem do jednoho vojáka, kterej na něho koukáá asi tak z centimetrové vzdálenosti a nechápe, že ten grünnblitz funguje i den poté, nicméně pochopí, i když to považuje za halušku, donese mu z ledničky fláka masa, který si pusík vezme a spokojeně odťape.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 13, 2011 9:33 pm

+ tanečním krokem seběhne ze schodů a zůstane vyjeveně koukat na tu spoušť.+ doufám, že je někdo vzhůru a dostatečně při smyslech, abych na něm vymámila snídani +zamumlá a proplétá se k pultu+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned úno 13, 2011 10:22 pm

+Dojde dolů s vyzáží jako zombie, odsune jednoho vojáka od dveří kuchyně, zapadne tam, zachvilku se vrátí a pořádně zapíská na píšťalku, až veškerý osazenstvo naskočí+ A koukejte tu uklidit! Sofort! +mrmlou, nadávají, ale pomalu to tam začíná vypadat k světu. Bea si uváže zástěru a koukne na Sam+ Vy...něco potřebujete?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 13, 2011 10:39 pm

+trochu s nedůvěrou kouká na to hemžení a pak se otočí po hlase+ Zdravím, no prvně jsem měla v plánu si dát snídani,ale teď když to tu tak vidím +rozhodí rukama+ Bude to problém mi něco nachystat? +myslí to upřímně, nechce přidělávat ještě starosti ke kocovině co musí spousta lidí tady mít+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned úno 13, 2011 11:00 pm

Snídani...+sleduje ju přemýšlivě+ Co si pod tím tak zhruba...představujete?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 13, 2011 11:20 pm

No v plánu jsem měla poprosit o toast a nějakou kávu +přemýšlí co si místo toho vybere+ Co třeba nějaká káva a nedal by se někde najít kousek medovníku? +udělá na ní psí oči, medovník miluje+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned úno 13, 2011 11:48 pm

Jo ták, to jo, +mávne rukou, čekala nějakou snídani o šesti chodech+ to vám udělám klidně i ty tousty, s čím byste si je dala? K tomu kafe a medovník jako třešničku na konec, hm? +usměje se na ni a zapne toustovač co má yohannka na baru a pod nohama jí trošku křupe sklo+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince