Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » čtv úno 17, 2011 1:48 pm

(to je děs. ten obrázek proste neprojde. ty hezký červený kalhotky...)

Molly: (ale ten ZZvous je teď čokoládovej! :lol: )
moc pěkný! uznale pokývá hlavou a bleskově hrábne Moll do kdabice a uloví hned čtyři bonbóny. hezky si je vyskládá a naaranžuje na vyšpulený zadeček a kochá se. nevrť se, vždyť to spadne... peskuje Molly, která je neposedná/nepoležná. takhle na té červené látce ty pralinky fakt vyniknou! ještě ji škádlí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 17, 2011 8:18 pm

(Nééé! Too není ZZvous!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sam: +Vrtí se, chce svoje bonbónky, ale jejich miniaturní váha na zadečku a Samíkův pohled jí přece jen malinko zklidněj.+ Jsou hezký, že jo...ale mně hrozně chutnají a chci je sníst...miláčku...!+vyjednává, skoro prosí. +Co za to, když mi je dáš pěkně do pusinky, Mollynce svojí..malé...hodné... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 18, 2011 8:45 am

Molly: cc, kdybych měl sníst všechno, co se mi líbí. užívá si dál ten pohled. pak se rozesměje. malá ... hodná... a co ještě? přesune se k ní a dá jí mlaskavou pusu kaprovku na mlsnou hubičku. no já bych chtěl... nějakou velkou úsluhu... přeci jen jí jeden bonbon šoupne do tlamičky, aby neskučela :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 20, 2011 1:14 pm

Sam: +Pokračuje ve vyjednávání.+...no, ještě skoro nevinná a prakticky dokonalá...+směje se.+ Same! Co chceš za úsluhu? Ale rychle nebo upadnu do glykemického šoku!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 23, 2011 1:05 pm

Molly: tak už dost řečí o nějaké cizí ženské! teď jsme tu přeci spolu... podává jí další bonbon rty ke rtům, trošku se o nej přetahují a Sam dělá, že nepustí. a jak Molly bojuje, nakonec Sam asi třetinu pralinky ukousne ( :lol: nevlastní vinou!). vidíš, co děláš! a kam bys padala? vždyť ležíš. utahuje si z ní. nějaké velké úsluhy... třeby mejt tejden záda... drbat za ušima a na zádech... taky uvařit mňamky... vymýšlí si a olíbává jí záda a zadeček kolem zbylé pralinky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 23, 2011 2:13 pm

Sam: Sprosťáku!...uáá...+vyděšeně vytřeští oči, když Sam "náhodou" sní kus pralinky.+ Žádné úsluhy! Drbat záda...+pohoršuje se.+ To ty bys měl umývat záda mně! A něco mi uvařit! Vařím pořád já! A chci tu pralinku...co mám...tsm...+nadzvedne opatrně zadeček.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 24, 2011 3:00 pm

Molly: já a sprosťák? to bych ani neuměl. culí se. a nezlob, nebo ti tuhle taky sním! nadzvedne pralinku a maličko ji rafne tam, kde pralinka seděla. vaříš, vaříš, když se furt k tomu sporáku dereš a nikoho tam nepustíš... já tě k němu nepřivázal... opatrně objíždí prstem kraje a kraječky kalhotek a občas trošku zajede pod ně. a nechceš mi drbat záda a za ušima? tak k čemu tě mám? mazlit mě to neche, povykuje to, čokoláda to zbavuje příčetnosti, že nezná nejen bratra, ale ani miláčka svého úžasného... pochechtává se a nepřestává bříšky prstů zkoumat její hebkou pleť.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 25, 2011 1:16 am

Sam: Rozhodla jsem se, že tě do kuchyně pustím a zatímco budu spát, ty mi něco dobrého připravíš...třeba s čokoládkou...+nastaví zadeček kousanci a mazlení.+ Dej mi tu čokoládku...+zaprosí, ale pak slyší Samovy řeči.+ Ne...chci, abvys ty drbal na zádech dneska mě a jestli nevíš, k čemu mě máš....+protáhne čumášek a trošku rozezleně se po něm ohlédne. Jeho prsty jí dráždí na zadečku a ona trošku zadržuje dech rozkoší.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 25, 2011 10:40 am

Molly: tak jí zacpe tlamičku bonbónem, když tak pěkně prosí. ale lásko, já v noci spím a nelovím myši a netopýry, jako ty! uvařím ti ráno: míchaný vajíčka s čokoládou, párky s čokoládou... drbe jí tedy hezky zádíčka a okusuje zadeček. ...šunku s čokoládou. nejspíš tě mám na zlobení. nebo na mazlení. to ještě promyslím. možná, abych měl hlavu kam složit... položí si hlavu na její zadeček a přemýšlí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob úno 26, 2011 8:52 pm

Sam: +Blaženě vychutnává poslední bonbón.+ Ráno...uvaříš..s čokoládou...a taky Samíčka s čokoládou...chci...na mazlení.+ Samíkova hlava na jejím zadečku jí přivádí do hlavy dóóst nemravné myšlenky.+ A já tě zas tak nezlobím...moc...+olízne si čokoládovou pusu.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles