Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » stř zář 23, 2009 11:57 pm

Kellerman: Generál +ušklíbne se+ jo to bylo...náročný. Mlčím jako hrob! Ta ženská má vážně divnej vkus...+pokýve hlavou+ Kdybys viděl s kým se to pořád schází...no..+kývne směrem kam odešel Azzi+ všaks to viděl..+povzdychne si+ a cože se pouštíte tdo takovýho podnikání? mimochodem...+odkašle si tak aby ho slyšel jen sucre+ sou tu kamery a mikrofony...+takže esi bude bea sondovat o čem sme se bavili..ale ona nebude..nemá na to čas+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv zář 24, 2009 6:43 am

Kellerman: No, tak Linc v porovnání s Azzim je docela kliďas. Dopije pivo No, s tím podnikáním, tak nějak nás to napadlo. V čajovně to není vlastně ani práce, je tam dost klid. Navíc je super si vydělat nějaké jejich peníze a pak si moc koupit, co chceš. Teď sice máme ubytování a jídlo zdarma, ale je to takové divné.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 24, 2009 8:04 am

Kellerman: Kliďas? No...občas je to taky pěknej rapl. - Jo svoje je svoje...+přikývne+ Navít tiihle lidi, co mají peníze, sou docela štědří..jen musíš slapat jak oni hvízdají.+nakrčí ret+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv zář 24, 2009 12:00 pm

Kellerman: Tak víš co, když se jedná o rodinu, tak nikdo nezůstane klidnej. Si představ, že by šlo o život tvojí ségry, taky by si začal blbnout a zdravej rozum by šel do kytek. No a hele, nepřestává tě bavit dělat lidem ochranku? Jako, jestli chceš, tak můžeš začít podnikat s náma.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Kellerman » pát zář 25, 2009 3:32 pm

Rozdíl je v tom, že Lincoln...já vím, že seš velkej kámoš jeho bráchy, ale Linc nikdy moc nepřemýšlel. A nemusí jít jen o jeho rodinu.

Nabízíš mi práci? +uculí se+ Díky, +pipije mu+ vážně díky, ale mě tohle baví. Jednu dobu jsem se zkoušel usadit, dělat něco klidnějšího - prosazoval sem se v politice, ale ne...to není nic pro mě. Mám rád akci a zodpovědnost. +uškllíbne se+ Možná proto strpím tu naši nádheru. +ze sklepa de slyšet jak na někoho Beatrix vztekle ječí+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Fernando Sucre » pát zář 25, 2009 4:18 pm

Jo, to je pravda. Linc nikdy moc nepoužíval hlavu. Ne, že by byl vysloveně tupej, ale prostě nejdřív jedná, potom myslí. Holt jeden génius, druhej svalovec. Tirage jim mezitím přinesla druhý piva, tak se napije. Jo, ty a politika. Ne, že bych si tě nedokázal představit, ale nejde mi to k tobě. No a když ti to tu vyhovuje... Beatrix chápu, proč tě najala jako ochranku, asi by nenašla lepšího. Ale proč sakra zaměstnává Azziho? K čemu jí je ten? No, kdybys viděl, co předváděl tehdá na tý akci. Všem jde o život a on si vybírá vázu pro manželku. No prostě magor. Já měl nervy v kýblu a ten se rozhodoval, který vzor bude ladit k závěsům. Kdyby okolo nebyli lidi, tak jsem ho jednou vázou praštil, aby se mu v hlavě rozsvítilo...
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Tirage » pát zář 25, 2009 11:15 pm

piva a kafe a tak nosí pořád jak je potřeba. sama pije nějakej bylinkovej čaj o Eil, co jí po havranech poslala fatima, něco pro energii a jasnou hlavu, z půllitru, co má pod barem - pitný režim. a užírá nakrájená jablíčka a chleba se sýrem - podpultovka

Já - já mlčím jako hromadný hrob morových obětí... tak masáže, jo? hmm. ne že byste se nevyznali v anatomii, ale fak věříte, že se klienti nebudou bát, že je přizabijete? vzhledem k vaší pestré minulosti...

a čte si v Pentu, Revui a když jde kolem životopisce, tak i tam, kdž zrovna nikdo nic nechce. taky krmí zvěř

teda, né že bych si přímo naříkala, ale kde je ta yohannka? ta šichta měla bejt na dva dny v týdnu a makám tu sama už jakou dobu... a ještě jsou připomínky...
Naposledy upravil Tirage dne sob zář 26, 2009 1:42 am, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tirage » sob zář 26, 2009 12:14 am

kuchař ji zavolá a něco jí řekne

všem do lokálu: tak a je to tady - masíčko ze zaručeně známých a nezávadných zdrojů, vážení - prase, býk a krůta - masné hody na počest návratu Beatrix! objednávky, prosím!

a kouká jako puk, když jí někdo z kuchyně dá na bar obrovskou kytici od "neznámého ctitele", kterou přineslo nějaké poštovní zvíře
Naposledy upravil Tirage dne sob zář 26, 2009 1:40 am, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Kellerman » sob zář 26, 2009 1:10 am

Sucre: John Abruzzi ví jak na ženský. +ušklíbne se+ Beatrix na něm může vždycky oči nechat! a nejen ty...+ušklíbne se+ Naví má pořád dost kontaktů a vlastní mafiánskej klan, to Beatrix v dost ohledech nahrává-+zarazí se, že už asi mluví o věcech, o kterých by neměl+, prostě prospívá kšeftu. +napije se rači pořádně+

Dal bych si něco z prasete! +mávne na Tirage+ jenom né lalok...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod Tirage » sob zář 26, 2009 1:45 am

tak mu přinese pěknej kus pečené flákoty s oblohou. a ostatním, co chtějí

... další chlap, to je teda odvážná školačka ... vždyť ji uštvou... nebo ona je ...
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince