Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 20, 2011 9:35 pm

+Koukne jí pře ramena na otáčkoměr.+ Jo, to by už mohlo být. Můžeš zařadit dvojku. +přikývne s úsměvem.+ Měla by sis zapnou pás. +poznamená nevinně.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 9:40 pm

Tohle auto nemá pásy. +řekne mu, ale kouká se pořád před sebe, pokusí se zařadit dvojku, ale nesešlápne spojku a auto zachrčí (tak nějak to funguje, ne? já nevim)+ Co to je? +vyděsí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 21, 2011 5:15 pm

(jj, chrčí a smrdí)

To hned napravíme. +vytáhne hůlku, mávne jí a kolem pasu a hrudníku se jim vyčarují magické pásy, které nejsou ani zdaleka tak nepohodlné, jako normální. Když auto zachrčí, Richard trochu nakrčí čelo, jak to zařve, no celkem pokojně řekne.+ Zapomělas sešlápnout spojku. Pokaždé když chceš přeřadit, musíš ji zmáčknout. Auto se pak hrozně ničí.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 21, 2011 5:26 pm

Jo, dobře. +sešlápne spojku a zařadí+ Kdybych si pořídila řidiče... +usměje se rozpačitě+ Tohle mě docela vyděsilo. Ještě Bentlíka rozbiju. +dojede na cestu a jede po cestě, nikdo tam nikde není+ Tak co? Jde mi to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon úno 21, 2011 7:57 pm

Vykračuje si po cestě, když za sebou uslyší motor, kterému někdo dává pořádně zabrat. Když kolem něj profrčí auto, málem skončí pod jeho koly. Na poslední chvíli uskočí do škarpy. Zděšeně koukne, kdo ho tak vystrašil a vykulí oči... madam Laffayette!
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 21, 2011 8:04 pm

+Wenai jezdí způsobem třicítka na tachometru a smrt v očích, takže to profrčí asi nebude to pravé ořechové :mrgreen: +
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 22, 2011 12:04 am

(lach, ale Bruno v škarpě skončit může ;) )

Řidiče potřebovat nebudeš, jde ti to skvěle. Za chvíli se na něm budeš přehánět a srážet.... +říká se šibalským úsměvem, ale zasekne se někde uprostřed věty, když přefrčí okolo Brunu.+ ...lidi. +dořekne už bez úsměvu, otočí se a když vidí, že Bruno je v pořádku, rozesměje se.+ Říká se, že při první jízdě máš dovoleno někoho srazit. Ale toho chudáka jsi netrefila. +mrkne na ni.+ Co jěště trochu přidat?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte úno 22, 2011 12:50 am

Netrefila? To je dobře. +usměje se na něj+ No tak já teda přidám. +a přidá, že jedou rychlostí závratných šedesát kilometrů, Wenai svítí oči jak baterky, na tváři nadšený úsměv, odbočí do lesa, ale pořád je tam dobrá cesta+ Jupííí. +vykřikne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 22, 2011 3:31 pm

(šedesátka je už náhodou celkem slušná rychlost)

+Spokojeně se opře do sedadla, ruce si dá za hlavu, jakoby byl na nějaké vyhlídkové jízdě. Vítr jim už celkem dost šlehá do tváří a fičí kolem uší. Wenain šál za ní vlaje a jak mají oba ty přilby, tak vypadají opravdu dobově.+ Ještě se mi divíš, že mám rád rychlá auta? +uculí se.+ Co tak si zajít někam na kávu, nebo horkou čokoládu jako odměnu? +zakřičí, protože v tom větru je špatně slyšet.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte úno 22, 2011 3:51 pm

Tak jo. +usměje se na něj+ Čikuládu si dám líbit, když k ní přihodíš ještě zmrzlinu. +řítí se cestou+ Je to sranda! +směje se a zastaví pře cukrárnou+ Páni, netušila jsem, že je to taková jízda. +zazubí se na něj nadšeně+

(tak asi do cukrárny, ne?)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí