Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Fernando Sucre » sob zář 26, 2009 7:36 am

Tirage: Tak já neříkal nic o tom, že budu masírovat. Budeme na to mít lidi a každý z nich má licenci. A já bych si dal žebírka. Díky.

Kellerman: Ale tak jo, je třeba mít kontakty všude, ale zrovna Azzi? I když uznávám, že se po tom, co mu provedl T-bag trochu změnil. Ale zase je to taková divná změna. Člověk ani netuší, co od něj může čekat. Předtím se dalo odhadnout, jak bude reagovat, ale teď je to velká neznámá. Ale zase mu to asi nahrává do karet.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob zář 26, 2009 9:39 am

+před mýtinkou zastaví auto a dovnitř se nahrne yohannka s kufrem+ ahooj, tak mě tu máte zase +usměje se a rozhlíží se tam+ koukám nějaký změny, co... +nechá nějakýho vojáka aby jí kufr odnesl nahoru, přece se s tím nebude chudera sama tahat a vybalí na baru dárečky+ jsem vám něco donesla... +malý ozdobný flaštičkys chlastem, těžítka, náramky, korálky a větší flaštičky - no pro každýho je tam něco, tak jim to rozdává, nebo spíš vnucuje+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » sob zář 26, 2009 1:30 pm

Paul - Tirage: Spíš ona je...+potvrdí+ díky..+pustí se do toho+ mmh, dobrý..+huhle+

Paul - Fernando: Musíš vzít v potaz ženský myšlení. A navíc JEJÍ myšlení. Viděls s kým chodila předtím? Ta ženská má sebevražedný sklony... Takže tohle je víceméně ještě v normě. +zakroutí nad ním s úšklebkem zase hlavou+ A kdybys je viděl jak si notujou!

Paul - Yohannka: noné! vy ste se nám vrátila! +mávne jí mastnou rukou a obdivvuje flašku co mudonesla+ vy víte jak na nás co +uculuje se+ děkuju!
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » sob zář 26, 2009 2:32 pm

Paul: no to víte, už se mi i docela stýskalo +usměje se+ tady je ale lidííí....

Tirage: tak co, jak to tu zvládáš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 26, 2009 3:09 pm

+vyjde s Johnem nahoru a dou rovnou ven a o něčem diskutujou, pak mu dá pusu na tvář a on s komplicema odfrčí, Bea se vrátí dovnitř+ Noné, návrat ztracené dcery...+kývne na yohannku a otevře si minerálku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob zář 26, 2009 4:21 pm

Bea: chtěla jsem si dovolenou ještě o týden prodloužit, ale... +pokrčí ramenama s úsměvem+ mám to tu ráda... +přisune jí nějaký náušnice velký,ale pěkný, co dovezla+ tady máš dárek.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 26, 2009 4:41 pm

+zírá na yohannku jako na blázna, a rozhlíží se, jestli je to nějakej vtip nebo co+ Ráda? Tady? +chabě se usměje a přemýšlí jak se pozná, která z nich se zbláznila+ Dárek?! +zírá na ty naušnice+ teda...wow...+musí si na to sednout a je fakt zmatená+ tak..to děkuju...

Tirage! Dones mi něco na pití! +promne si čelo a začíná se přiklánět k verzi, že se jí to zdá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob zář 26, 2009 5:57 pm

+laaach to je vtipná věta - jak se pozná, která z nich se zbláznila+

+jenom se zasměje, když ji takhle vidí+ jsem potřebovala dovolenou noo.. ujasnit si pár.. soukromých věcí +vypadá docela odpočatě a spokojeně+.... zkus si je +kývne k naušnicím+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 26, 2009 6:19 pm

jasněěě, jasněěě +směje se tomu trochu šíleně a zkouší si je+ no ty sou parádní! +okukuje se v zrcadle+ asi taky budu muset jet do lááázní!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned zář 27, 2009 10:42 am

jůůů ty ti slušíí +usmívá se+ jo, to doporučuju. Jenom se tam tak válíš a oni se o tebe starají. Je to paráda. A taky jsem byla v řecku... sluníčko, moře, co chtít vííc... +pocucává si tam nějakej alk než nastoupí za bar+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince