Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Richard Prewett » úte úno 22, 2011 3:58 pm

(jo, můžem)
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 3:40 pm

+dojedou před Tvrz a zastaví, Wenai se na Richarda zoufale podívá+ Couvání? To tohle auto ani neumí, ne? +zapochybude+ A mě navíc zrovna ochrnuly obě nohy, takže mě budeš muset odnýst, dneska už nikam nepojedu. +podívá se na něj prosebně a mírně zoufale+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 4:14 pm

Ale to víš, že umí. +no musí se smát.+ Neuvažovali jsi někdy o herecké kariéře? +podívá se na ni s pobavenými plamínky v očích.+ Ale když se na mě tak prosebně koukáš, co bych to byl za gentlemana, kdybych tě do toho nutil, že? +ušklíbne se. Vystoupí a obejde auto.+ Mám tě odnést hned, nebo si ještě zvládneš přesednout a já ho schovám do garáže?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 4:23 pm

Já a herečka? Ale to ne, to je všechno pravda, koukej jak nic necítím. +otevře dvířka, chytne ho za ruku a dá si ji na stehno+ Vidíš? A nic. +zazubí se na něj+ Auto schová Maltezius, ale já už to s těma nohama dlouho nevydržim v sedě. +natáhne se, aby ji mohl vzít do náručí+ Budu potřebovat do postele. +zamrká na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 4:33 pm

Opravdu nic? +dlaní jí po vnitřní straně stehna vyjede o něco výš.+ Ale to je škoda. +ruku opět stáhne a dost přesvědčivě se zatváří zklamaně.+ V tom případě bys skutečně měla jít co nejdřív do postele. +cuknou mu koutky. Natáhne se po ni a bez jakýchkoliv obtíží ji v náručí zvedne a přitulí si ji k sobě.+ Tak mě napadá....možná by ti pomohla menší masáž, co myslíš? +koukne na ni a tváří se svatosvatě nevinně, už mu schází jen svatozář. Vykročí směrem k domu.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 4:42 pm

+má co dělat, když ji hladí po nohou, aby se vzrušeně nenadechla a tak pak řekne přiškrceným hlasem+ No, nic. +obejme ho kolem ramen+ Masáž? To bude myslím to pravý, co mi vrátí cit do mích znavených nohou. +dá mu pusu na tvář a ukazuje mu v domě kam má jít, aby se dostal k ní do pokoje (takže tam)+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 5:02 pm

(ehm, to je ten pokoj vlevo nahoře?)

+Jejího přiškrceného hlasu si samozřejmě všimne, ale přistoupí na její hru. Takže jenom souhlasně přikývne a usměje se, když ho políbí. Podle jejich instrukcí ji nese do pokoje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 5:09 pm

(jo, to je on :mrgreen: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 02, 2011 11:57 am

+Usměje se, přitáhne si ji a něžně ji políbí.+ Na takové poklony se rychle zvyká. +zašeptá jí do rtů.+ Ale ty jsi taky, kočko. Děsně sexy. +pohladí ji přes zadek, ještě jednou ji políbí a pak se odtáhne. Chytne ji za ruku a nechá se jí vést do stájí.+ Tady to je jako v nějaké tajemné pevnosti. Samé tajné dveře a skryté chodby. +řekne, když se najednou octnou před stájí.+ Opravdu sis tady na princeznu občas nehrála? Takovou, co jí zajali a teď vězní v pevnosti zlého krále? +zeptá se. Ruku jí nepouští.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 02, 2011 12:03 pm

No myslím, že jednou jo, to tu byl na návštěvě Byron a bylo nám asi osm a on mě jakože zachraňoval, ale pak ho král zajmul taky, takže jsme se zachraňovali navzájem. Chárone! +vykřikne, když se k ní přiřítí vlkodav, co tam běhá a vyskočí jí na ramena a pokouší se ji olíznout+ No fuj, nech toho. Dolů. Ty cvoku. +shodí ho na zem a podrbe ho+ To je Cháron. +usměje se na Kim+ To je můj pes. +pak ukáže na koně+ Mefisto. Ten je můj. A ty dostaneš Saru. +ukáže na klisnu+ Ta je klidná a v pohodě. Morrisi?! +zavolá nahlas a z jednoho stájí se vybelhá strašně starý stařík a zeptá se jí: Ano, slečno?
Osedlej Saru. Já osedlám Mefista. +vezme uzdu a deku a jedno sedlo ze stojanů na zdi a jde ke stání+ Otevřeš mi prosím tě? +koukne na Kim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí