Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř úno 23, 2011 1:27 pm

(děkuju :happy* :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob úno 26, 2011 7:39 pm

volá Wenai: Nazdar bledule, nejdřív jsem si myslela, že jsem měla nějaký moc živý sen zasměje se do sluchátka pátek zní skvěle, jsem pro všema desíti. Vezmeš si nějaký necudný oblečky? doma se opírá o spodní část kuchyňské linky, nohy překřížené v kotnících a kouří
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 26, 2011 7:47 pm

+když začne zvonit telefon, tak se plavným skokem dostane na postel, všoupne ho z pod postele a s poněkud zářivým úsměvem ho zvedne+ Haló? Ahoj, +snaží se mluvit normálně, tak se otočí na záda a zapálí si+ Necudný oblečky? To nevim, ale možná si nevezmu kalhotky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob úno 26, 2011 7:50 pm

usmívá se a co takhle jenom kšandy a kalhotky? navrhne jí nemravně jak se sem vlastně dostaneš, neříkalas že jsi z Irska? je hold zvědavá
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 26, 2011 7:58 pm

No, ale v takovym modelu bych ty chlapy musela odhánět koštětem. +zasměje se+ Normálně, přiletim, mě to baví, v letadle ti daj takový ty malý lahvičky s pitím a mě se tam krásně spí. Nejspíš pak v LA nějakou dobu zůstanu u nás je pořád hnusně a zima, tak to přečkám v teple.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 5:15 pm

+Donese Wenai do pokoje, přičemž se tam všude rozhlíží, jak jdou chodbami, a uloží ji do postele.+ Hmmm... +prohlídne si ji kritickým pohledem.+ Ty rifle musí pryč. +rozepne jí gombík i zip a rifle stáhne.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 5:23 pm

Tak to rozhodopádně musím. +zasměje se a nadzvadne se, aby je mohl stáhnout+ A já myslím +koukne na něj mslně a olízne si rty+ že by ti to triko mohlo zavazet a že by sis ho měl sundat, aby sis ho třeba neumazal nebo tak. +mrkne na něj+ Tak šup s ním dolů a začni s těma mejma nohama, už je to málem k nesnesení. +zakňourá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 5:40 pm

+Asi už má ruce upatlané od oleje, pokud tam nějaký byl.+ To je dobrý nápad, ale obávám se, že mi ho budeš muset stáhnout sama. +pokroutí bezradně hlavou a ukáže Wenai své naolejované ruce. Nakloní se kousek nad ní.+ Aby ses nemusela příliš natahovat. +vysvětlí, ale pravdou je, že ho nesmírně vzrušuje být takhle blízko a zatím se jí nedotýkat, jenom cítit její vůni.+ Krásně voníš, princezno. +usměje se.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 5:49 pm

+usměje se a stáhne mu triko, prsty jen lehce zavadí o jeho kůži, když odhodí jeho triko někam do prostoru, koukne se mu do očí, usměje se a natáhne pro polibek, nijak se ho ale nedotýká rukama, těma se podpírá, jako by fakt nemohla chodit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 5:58 pm

+On se zas drží na loktech. Ochotně jí polibek opětuje a následně se jí usměje do rtů svým typickým úsměvem. Svou hrudí jen lehce zavadí o její bradavky schované pořád pod tričkem, pak se odtáhne jakoby nic a své vzrušení zatím celkem dobře maskuje. Tedy pokud Wenai nebude blíž zkoumat jisté části jeho těla, které vůli ovlivnit nedokáže.+ Takže ta masáž. +usměje se tajemně. Jednu dlaň jí položí na stehno zvenčí, druhou zevnitř, přičemž jen lehce zavadí o její kalhotky. Vzpřímí se na kolenou a oběma dlaněmi současně se posune směrem ke kolenům. Mírným tlakem tak Wenai stehno trochu masíruje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz