Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 6:04 pm

Ík. +vyjekne potichu+ To studí. +zahihňá se+ No, musíš mě zahřát. +se slastným vzdechem se natáhne a ruce si složí za hlavou+ To je tak příjemný. +nijak ho nezkoumá, protože ona už je taky pěkně vzrušená a trošku zrychleně dýchá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 6:45 pm

To se ti jen zdá, protože máš tak rozpálenou kůži. +a jedním prstem jí pohladí po bříšku. Pak se opět vrátí k její nožce.+ Ale zahřeju tě velice rád. +řekne a jeho úsměv, i pohled napovídá, že je v tom skrytých mnohem víc významů. Palcema jí jemně masíruje kůži na stehně. Posadí se tak, aby jí viděl do tváře. Její chodilo si zapře o svalnatou hruď, prstama jí pohladí v podkolenní jamce. Skloní se k její nožce a zlehka jí kousne do lýtka. Zvedne pohled a koukne jí do očí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 01, 2011 8:17 pm

Já jsem totiž tak rozpálená z tebe. +zašeptá, spokojeně přivírá oči a když ji pohladí v podkolení jamce, tak se prudce a ostře nadechne, protože ji to vzrušuje ještě víc+ Oh, Richarde, +vzdechne+ Ty seš prostě dokonalej, co? +usměje se na něj a je vidět, že myslí na nemravnosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 01, 2011 10:37 pm

Hmmm, to se mi líbí. +nadzvedne jí koleno výš a podkolenní jamku jí teď olízne jazykem a po vnitřním stehně přejede plynule až ke slabinám. Tam se však zastaví a malinko se ušklíbne.+ To bych o sobě netvrdil... ale snažím se být. + dodá po chvilce se šibalskými plamínky v očích a rukama sjede na její lýtko, které jemně, ale důkladně vymasíruje. Pak si o hruď opře i druhou její nožku a na ní začne s masáží od lýtka.+ Tak co dělají tvé nožky? Už se budeš moct hýbat?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 02, 2011 4:31 pm

+slastně vzdychne a spokojeně se usměje+ Moje nožky... +řekne, sundá mu nohy z hrudníku a obtočí mu je kolem pasu, vyhoupne se mu do klína a obejme ho kolem ramen, šeptá mu do ucha a rty se lehce dotýká jeho kůže+ jsou už úplně v pořádku díky tvé úžasné péči. Děkuju. +koukne mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř bře 02, 2011 9:10 pm

+Chytne jí za zadek a mezi prstama prohněte její hýždě. Trochu si ji na klíně poopraví, takže jeho penis uvězněný v kalhotách se lehce dotýká jejich kalhotek. skloní se k jejímu krku a lehce jí kousne do její vonící kůže.+ Tak, paní učitelko, jsem zvědav na vaši lekci. +zajede jí rukou do vlasů, sevře je v dlani a trochu násilněji si přitáhne její rty k hlubokému, dravému polibku.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 02, 2011 9:23 pm

+poddá se jeho polibku a s vášní mu ho oplácí+ Ta lekce přijde až v pravý čas, studente. +svlíkne si nátělník+ Zatím se budeme zabívat minule probranou látkou. Tohle +ukáže si na hruď, na podprsenku+ Jsou prsa, co s nimi uděláš? +vyprsí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv bře 03, 2011 12:32 am

+Ušklíbne se, ale jinak pořád hraje tu hru.+ Hmm, no nevím, jestli jsi to pamatuju. Neudělal jsem si domácí úkol. +Rty jí přejede po krku a jazykem jí prozkoumá krční jamku. Dlaněmi jí přes zadek pohladí po zádech, až jí prsty zahákne za zapínaní podprsenky.+ Ale snad jsi něco pamatuji. +usměje se. Zvedne pohled a podívá se jí do očí, v těch jeho to přímo jiskří. Rozepne jí podprsenku jediným pohybem a na chvíli schová její ňadra v dlaních. Pohladí ji palci přes bradavky. Jedno z nich si zvedne k ústům a lačné se ji přisaje k bradavce.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 03, 2011 8:56 pm

Tak ty sis neudělal úkoly? +jakože šokovaně se na něj podívá+ No nevím, +prohrabuje mu vlasy+ Jestli tě nebudu muset potrestat... +hlas se jí vytratí v zasténání, trochu se zakloní a tak se přitiskne svým klínem k jeho+ Stokrát na mě napíšeš: Musím být vzorný student. +vzdychne a lehce se zavrtí v klíně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv bře 03, 2011 10:32 pm

Neměl jsem je s kým dělat. +dýchne ji požitkářsky do kůže a zubama jí jemně okusuje kůži na prsou. Pak si mezi zuby opět vloží její bradavku a trochu za ni zatáhne. Špičkou jazyka jí párkrát kmitne po tom malém hrbolku a slastně zavrní, když se na něj Wenai natiskne klínem.+ Tak stokrát. +koukne jí do očí se šibalským úsměvem na tváři a touhou v očích.+ Mohu si vybrat místo a způsob? +mrkne na ni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz