Molly: né, půjčoval. jaký půjčoval? prodával přece! směje se jí a nepustí ji, aby se nemohla moc vrtět. to tys chtěla soutěžit. já si chtěl jenom hrát... zkusmo plácne do terče, jestli se strefí dlaní do obrysu ruky.
Sam: +Vyjekne a tělem je projede elektrizující vlna vzrušení. + Ani nechci vědět, kdo všechno by si mohl MUJ zadeček koupit! +Trochu se rozčiluje, trochu provokuje a trochu nastavuje terč, aby Sam mohl překontrolovat, kolik získal bodů. +
Molly: copak tvůj, ale tuhle mojí prdýlu... netrefa, moc jsi se vrtěla... ale trošku bliká... kontroluje Sam výsledky. tak ještě druhou... pak už se ale budou těžko zjišťovat výsledky... budou zkreslené z předchozích pokusů...
(hele, že se potvůrka, ještě nepřiznala k Luccovi? )
Sam: Ne, ne! Nevrtěla...+hájí se chabě a hrozně se vrtí , takže Samíkův druhý pokus je zase trošku vedle.. . Znovu vyjekne, prudce dýchá a otáčí se po Samovi, aby si prohlédla jeho vědátorký výraz, jak studuje výsledky.+
(spoustu! kdykoli to mohla říct. ale je to vykutálená protřelá vosoba!)
Molly: ty se furt vrtíš! co to má znamenat? zkresluješ výsledky vědeckého zkoumání. dá se do podrobného průzkumu zadečku prsty i dlaněmi. kdo se vrtí, bude diskvalikován za maření nadstandartních výkonů. směje se s tváří opřenou o zadeček.
Sam: +Přestane se vrtět a nechá ho zkoumat.+ To není pravda...nevrtím se a nebudu diskvalifikovaná.+ A je hrozně zvědavá.+ Jak to dopadlo? +je z toho docela vzrušená... +
Molly: dopadlo to na červenou kartu. jsi diskvalifikovaná. olizuje a okusuje jí jemně zadeček a zkoumá, co to udělá, když jí položí dlaň na každou půlku, zatřese s nimi a třeba je trochu odtáhne od sebe
Sam: +Občas blaženě kňoukne, horzně vzrušená a zamilovaná, ale zároveň se jí vkrádá na mysl rozhovor s Eternity a ví, že už déle nemůže odkládat vysvětlení Samovi (ale nechce se jí do toho.. )+ To je příšerný,miláčku. Já jsem úplně hodná a ty mě stejně diskvalifikuješ! + frflá. Pak se zhluboka nadechme...+ Samíčku...musím ti něco říct...víš, jak jsem mluvila s Et...
Molly: tak se ale ukaž, jak jsi hodná... pokračuje v olíbávání okusování. já ti taky předvedu jak jsem hodnej... změní polohu a natiskne se jí na záda a políbí ji na ramínko a krk. a na zadečku Molly cítí, jak moc je Samík "hodnej" . zbystří při olíbávání. co Et? tu jsem diskvalifikoval hned zkraje, co tu teď má dělat Et? nespokojeně bručí a víc se nalepí na Molly, kdyby si třeba nevšimla, že teď jsou na poředu řešení jíné naléhavé záležitosti
Sam: Hrozně hodnej...Samíček...+vystavena oboustranné naléhavé potřebě odloží přiznání. Zašátrá rukama mezi sebou a Samem, aby mohla od sebe odtáhnout půlky svého zadečku a dala tím Samíkovi jasně najevo, jak je hodná a jak moc ho potřebuje. + Miluj se se mnou...moc...