Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » čtv bře 10, 2011 12:51 pm

(si nikdo nic nepomyslí, neb nikoho nepotká. mají svých hrátek dost a přejou vlastní i Tir a Fabovi.)
Fab: pošle mu polibek a me se kontrolovat šlehačkovač, aby si to Fab taky užil, olizování a šlehačkování.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv bře 10, 2011 1:47 pm

Tir: Produsá prázdným domem, uvaří velkou konvici kafe, posbírá v lednici, co se dá..(něco rovnou užere) a šupe si to zase zpátky. Dveře musí rozrazit nohou, protože má plné ruce.+ Madam...vaše přesnídávka!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 10, 2011 3:46 pm

Fab: vejde do prázdného pokoje a Tir v posteli není. v tom se ale ozve za jeho zády: ruce vzhůru, kalhoty dolů! a Fab ucítí trochu šlehačky mezi lopatkami. Tir ho označkovala a zlobivě se řehní. mňami! teď jsi zajatec a musíš si lehnout a nechat si všechno líbit! olízne mu záda a strká ho k posteli a bere mu dobrůtky. já tě budu krmit a taky si tě ochutnám...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 10, 2011 4:42 pm

Tir: +Málem ho z toho přepadení klepne. Je rád, že ubalancuje konvici i dortíky a šlehačka ho na zádech lechtá.,+ Vzdááávám se, jsem zajatec! Podrobím se jakémukoliv mučení...jen mě, prosím pěkně, nechte naživu! +šaškuje a nechá si líbit (a je moc rád.. :Love ) všechno, co s ním Tir provádí. Rozplácne se na břicho na postel a čeká ukrudtá muka.. :* :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 10, 2011 5:55 pm

Fab: Tir je po cukrů-cukrů hrozně rozjetá. :twisted: a to ještě ani neměla moc cukru. nalije si šálek kávy a položí na noční stolek. mučeníčko - to je moje potěšeníčko! prohlásí. pak vezme oba šlehačkomety, sedne si obkročmo Fabienovi na záda a nastříká mu na zadek zebří pařížsko-bílé šlehačkové proužky. taky si dá kopec šlehačky do kafe. kochá se svým výtvorem na Fabově zadku a vychutnává kávu. teď si můj králíček se zebřím vzorem! moc ti to sluší. vždycky se mi líbil tvůj zadek, ale takhle je ještě krásnější! a chutnější! na důkaz svých slov Fabienovi oždíbne trochu šlehačky z levé půlky.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 10, 2011 8:43 pm

Tir: Vrrr...jsem krásný a chutný i bez toho studenýho na zadku! +vrčí naoko.+ Děláš ze mě pokusnýho králíka, miláčku! Koukej mě pořádně očistit...+směje se tomu a moc se mu to líbí.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát bře 11, 2011 12:06 pm

Fab: zakloní se, aby měla tvář blízko k jeho. vítej v realtě, můj pokusný králíčku! na nic jiného, než na pokusy, tě nemám! vrátí se zpět a hraje si na jeho zadku - patlá šlehačku a zadek Fabískovy hezky masíruje a olizuje. jazykem mu objíždí dolíčky i rýhu. a čeká, kdy se Fab přírodními zákony začne nadzvedávat :D.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned bře 13, 2011 10:49 am

Tir: Dost jsem se bál, že to řekneš...+kření se a přírodní zákony na něm spolehlivě pracuji. Přede jako móóc spokojenej kocour, jen ta šlehačka ho pořád trochu studí a tak má husí kůži z toho.. :P +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 13, 2011 2:10 pm

Fab: no tak mu šlehačku Tir docela hezky a rychle olíže. pak ho pleskne přes prdelku. otočit! z týhle strany je už pečenej! směje se rozverně. a hned jak se Fab otočí, hned si připraví láhev se šlehačkou. uděláme maják v mracích, jo? pohladí ho po bříšku a dá mu malinkou pusu na špičku penisu, než ho nazdobí šlehakovými oblaky, které v zápětí zase jazýčkem rozežene :twisted: :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 14, 2011 12:48 pm

Tir: Huf...stačí jen ze sebe vypravit a nadzvednout se tak, aby viděl to umění, co mu Tir vytváří na citlivých místech.. :twisted: + Nezlob, ještěrko...+ vysouká ze sebe a zasměje se, ale do smíchu mu už moc není, protože maják mu mezi mraky svítí a je čím dál větší.. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles