Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » čtv bře 10, 2011 3:55 pm

Molly: né, půjčoval. jaký půjčoval? prodával přece! směje se jí a nepustí ji, aby se nemohla moc vrtět. to tys chtěla soutěžit. já si chtěl jenom hrát... zkusmo plácne do terče, jestli se strefí dlaní do obrysu ruky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 10, 2011 4:32 pm

Sam: +Vyjekne a tělem je projede elektrizující vlna vzrušení. :twisted: + Ani nechci vědět, kdo všechno by si mohl MUJ zadeček koupit! +Trochu se rozčiluje, trochu provokuje a trochu nastavuje terč, aby Sam mohl překontrolovat, kolik získal bodů. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 10, 2011 6:07 pm

Molly: copak tvůj, ale tuhle mojí prdýlu... netrefa, moc jsi se vrtěla... ale trošku bliká... kontroluje Sam výsledky. tak ještě druhou... pak už se ale budou těžko zjišťovat výsledky... budou zkreslené z předchozích pokusů...

(hele, že se potvůrka, ještě nepřiznala k Luccovi? :== )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 10, 2011 7:53 pm

(nepřiznala... :pii :pii ...copak měla čas? :roll: )

Sam: Ne, ne! Nevrtěla...+hájí se chabě a hrozně se vrtí :lol: , takže Samíkův druhý pokus je zase trošku vedle.. :twisted: . Znovu vyjekne, prudce dýchá a otáčí se po Samovi, aby si prohlédla jeho vědátorký výraz, jak studuje výsledky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 11, 2011 11:54 am

(spoustu! kdykoli to mohla říct. ale je to vykutálená protřelá vosoba!)

Molly: ty se furt vrtíš! co to má znamenat? zkresluješ výsledky vědeckého zkoumání. dá se do podrobného průzkumu zadečku prsty i dlaněmi. kdo se vrtí, bude diskvalikován za maření nadstandartních výkonů. směje se s tváří opřenou o zadeček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 12, 2011 11:07 pm

(není protřelá vosoba...vona se přizná.. :oops: )

Sam: +Přestane se vrtět a nechá ho zkoumat.+ To není pravda...nevrtím se a nebudu diskvalifikovaná.+ A je hrozně zvědavá.+ Jak to dopadlo? +je z toho docela vzrušená... :pii :Love +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned bře 13, 2011 2:04 pm

(je! A VYKUTÁLENÁ K TOMU!)

Molly: dopadlo to na červenou kartu. jsi diskvalifikovaná. olizuje a okusuje jí jemně zadeček a zkoumá, co to udělá, když jí položí dlaň na každou půlku, zatřese s nimi a třeba je trochu odtáhne od sebe :twisted:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 14, 2011 12:42 pm

(no tak dobře, no... :SS )

Sam: +Občas blaženě kňoukne, horzně vzrušená a zamilovaná, ale zároveň se jí vkrádá na mysl rozhovor s Eternity a ví, že už déle nemůže odkládat vysvětlení Samovi (ale nechce se jí do toho.. ;) )+ To je příšerný,miláčku. Já jsem úplně hodná a ty mě stejně diskvalifikuješ! + frflá. Pak se zhluboka nadechme...+ Samíčku...musím ti něco říct...víš, jak jsem mluvila s Et...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 14, 2011 12:49 pm

Molly: tak se ale ukaž, jak jsi hodná... pokračuje v olíbávání okusování. já ti taky předvedu jak jsem hodnej... změní polohu a natiskne se jí na záda a políbí ji na ramínko a krk. a na zadečku Molly cítí, jak moc je Samík "hodnej" :D . zbystří při olíbávání. co Et? tu jsem diskvalifikoval hned zkraje, co tu teď má dělat Et? nespokojeně bručí a víc se nalepí na Molly, kdyby si třeba nevšimla, že teď jsou na poředu řešení jíné naléhavé ;) záležitosti

(přiznání je polehčující okolnost :* )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 14, 2011 3:25 pm

Sam: Hrozně hodnej...Samíček...+vystavena oboustranné naléhavé potřebě odloží přiznání. Zašátrá rukama mezi sebou a Samem, aby mohla od sebe odtáhnout půlky svého zadečku a dala tím Samíkovi jasně najevo, jak je hodná a jak moc ho potřebuje. :Love + Miluj se se mnou...moc...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles