Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 10, 2011 1:21 pm

+zavrčí a narovná se, chytne se ho za boky a usměrňuje ho v jeho pohybech, ale ne aby si myslel, že to celý řídí, zády se o něj opře, zakloní hlavu na jeho rameno, otře se tváří o jeho tvář, přiráží pomalu, ale se zjevnou rozkoší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv bře 10, 2011 5:28 pm

+Je příliš vzrušený na to, aby uvažoval nad tím, kdo tu komu vlastně velí. Její usměrnění jen přivítá, o to víc, když se proti němu Wenai pohybuje. Také se o ní tváří otře a políbí ji. Dlouze, důkladně, hluboce jazykem prozkoumá její ústa. Pustí ji vlasy, které se mu pak rozprostřou po zádech, jak se mu opírá o rameno. Rukou ji chytne za bříško, aby mu tělem moc neujížděla a druhou se začne pohrávat s vibrátorem, který je pořád v ní. Své pohyby opět začne zrychlovat.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv bře 10, 2011 7:47 pm

+tiskne se k němu a zrychluje, zpocené dlaně jí kloužou po jeho bocích, jak se ho snaží držtet, hlasitě sténá a svírá se kolem něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát bře 11, 2011 12:00 am

+Už to jaksi nemůže vydržet. Když se kolem něj svírají její svaly, vydechuje s hlasitým sténáním.+ Wenai.... +stihne jen vydechnout její jméno a pokud chtěl ještě něco dodat, tak to v okamžiku zapomene, jak se odrazu jeho tělem přežene mohutný orgasmus. Pohybuje se v ní však až do úplného konce, dokud jeho horké sperma nenaplní její nitro. Čelem se opře o její rameno a namáhavé jí oddechuje do kůže.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát bře 11, 2011 12:12 am

+po chvilce se i ona oddá orgasmu, sice je o něco slabší než ten první, ale stejně hlasitě sténá, když odezní, tak ho pohladí po boku a přepadne na břicho, prudce oddechuje+ Páni, teda, to je něco. +zvedne se na ruce a koukne na něj s rošťáckým úsměvem+ Pět minut a dáme si to ještě jednou? +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát bře 11, 2011 4:59 pm

+Padne vedle ní do peřin. Překulí se na bok, hlavu si podloží jednou rukou a druhou jí začne jemně hladit po zádech. Uculí se.+ Pět minut? Možná bych zvládl i deset. Už mi předci jenom není osmnáct.+ cuknou mu koutky, takže je vidět, že jenom žertuje. Jeho ruka šmátralka jí zabloudí mezi nohy a vytáhne z ní vibrátor, který vypne a položí stranou k tomu prvnímu.+ Co kdybys mi teď předvedla, jak se používá....třeba tohle. +vytáhne ze šuplíku....
Obrázek
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát bře 11, 2011 5:05 pm

+přetočí se na záda a přitiskne se k němu+ Tohle? +vezme to za šˇkůrku a rozkýve mezi prsty+ Já ti nevim, tomuhle jsem nikdy nijak přišla na chuť, je to takový... divný, nijaký. Radši si vylosuj něco jinýho. Třeba něco i pro tebe. +mrkne na něj a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát bře 11, 2011 8:54 pm

+Trošku ji přilehne, jako si ji v polibku podrží o něco déle. Pak si taky lehne na záda a zadívá se na ni šibalským pohledem.+ A co kdybys mi ukázala, co nejraději používáš ty? +vyzývavě se na ni zahledí.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 12, 2011 7:47 pm

+položí mu ruku na břicho a pomalu jede dolů+ Já nejradši používám tohle. +stiskne jeho mužství a přejede po něm+ Ale když není po ruce, tak mě navštíví krtek. +zasměje se, zaloví v šuplíku a vytáhne vibrátor+ On mě vždycky pobaví. +zapne ho a přejede Richardovi vibrujícím čumáčkem po bradavce+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob bře 12, 2011 9:20 pm

+Dech se mu trochu zasekne v hrudi, jak ho Wenai zmáčkne a probodne ji chtivým pohledem. Jeho mužství však ještě není připravené. Tak se velice vláčně poddává jejímu doteku.+ Krtek? +trochu zmateně, ale když ho uvidí, zasměje se.+ To je ujetý. +smích ho však přejde, když mu ním podráždí bradavku. Zahledí se jí spalujícím pohledem do očí.+ Ukaž mi to. Chci vidět, jak ho používáš.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz