Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 12, 2011 9:41 pm

Jo, krtek, ještě mám housenku a delfína a občas si hraju na zoo. +nevině se na něj podívá, když uslyší jeho žádost, tak se usměje, opře se o pelest postele a roztáhne nohy, aby dobře viděl+ Tak se koukej. +zašeptá a olízne krtkovi čumáček, sjede si jím po krku, na prsa a obkrouží jednu bradavku, která se postaví, pak jím sjede po břiše do rozkroku a začne se čumáčkem dráždit na poštěváčku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob bře 12, 2011 9:50 pm

To musí být zajímavá hra. +oči mu svítí jak malýmu klukovi na Vánoce, když si to představí. Opět se překulí na bok s hlavou podepřenou tak, aby na ni co nejlépe viděl. A že má královský výhled. Upřeně ji sleduje, až svůj pohled zastaví v jejím klíne. Jak se začne dráždit, jeho povadlý penis začne opět na sebe upozorňovat. Ani neví jak se posadí, no najednou se u ni octne tak blízko, že se jeho hruď dotýká jejího kolena. Hledí ji chtivě do klína.+ Pokračuj. +zavelí zhrubělým hlasem.
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 12, 2011 9:57 pm

+dech se jí prohlubuje a hlas je rozechvělý+ Ano. +odpoví na jeho rozkaz a čumáčkem krtka několikrát sjede ke své kundičce a zase zpátky, pak konečně ho do sebe ponoří, pomalu a dráždivě ho nechá v sobě zmizet, nijak nespěchá a po očku sleduje Richarda, co to s ním dělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » sob bře 12, 2011 11:48 pm

+s malým (velkým) Richardíkem rozhodně divy.....Konečky prstů jí přejede po koleně v lehkém pohlazení. Sveze se na její stehno, mezi její nohy a pohladí jí klitoris. Prstama trochu zavadí o vibrátor. Konečně jí koukne do očí, ty jeho se lesknou neskrývaným vzrušením. Skloní hlavu k jejímu klínu, no jeho rty jí políbí na břiše a postupuje tak výš až k jejím rtům, přičemž se jí jeho, už tvrdý penis opře o stehno.+ Jaký je to pocit? Když to máš v sobě?...nebo, když jsem v tobě já? +zeptá se tiše, když se odtáhne z polibku.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 12, 2011 11:55 pm

+celou dobu se nepřestává dráždit, hluboce, ale vcelku něžně ho políbí, i když se cítit její vzrušení, pohladí ho zlehka po jeho mužství+ Pocit... je to takové chvění, tady. +konečky prstů mu přejede po podbřišku+ Je to uspokojující, jako když jsou věci přesně tam, kde mají být. A dělají to, co dělat mají. +rty mu přejede po krku+ Když jsi ve mě ty, když tě cítím, tvoje teplo, tvoje pohyby a energii, jak se do mě přelévá, +zasténá+ vyplňuješ mě do posledního kousku mého těla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned bře 13, 2011 12:05 am

+Rukou zajede dolů a taky ji do toho prstem začne dráždit. Trochu se zachvěje, když ho Wenai pohladí a jeho boky automaticky párkrát vyrazí proti její ruce. Je tak vzrušený, že se nedokáže ovládnout.+ Ano... +zasténá tiše.+ ...jako když věci zapadnou na svoje místo. +zašeptá s přimhouřenýma očima.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 13, 2011 12:12 am

+pevně ho chytne za jeho mužství a začne ho dráždit rukou, jen jednou, druhou se mu prohrabuje ve vlasech a šeptá mu do ucha+ Chtěl bys abych ti to udělala? Chtěl bys abych ti ho vykouřila? Nebo bys chtěl něco jiného? Řekni mi to, řekni mi to Richarde. +její hlas je přesycený a těžký touhou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned bře 13, 2011 12:26 am

+Těžce polkne.+ Ano...ano chci. +zasténá a jeho boky pravidelně vrážejí jeho penis do její ruky. Pak se ale trochu ovládne, zastaví se a podívá se jí do očí potemnělým pohledem absolutního vzrušení.+ Znáš polohu 69?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 13, 2011 12:34 am

+pokývá hlavou, protože má pocit, že kdyby otevřela rty, tak stejně nebude schopna normálního slova, položí mu dlaň na hruď a lehce ho stlačí na postel, pak se mrštně přes něj rozkročí a zadečkem mu zavrtí nad hlavou, pořád má v sobě ten vibrátor, rty přejede po celé délce jeho penisu, pomalu a dráždivě, pak ještě jednou, lehce po něm přejede zuby a nakonec ho pohltí, pevně sevře rty a zašimrá jazykem na uzdičce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 15, 2011 3:25 pm

+Vyvrátí hlavu dozadu a tlumeně zasténá, jak ucítí Wenainy rty na svém mužství, zasténá ještě víc, když se kolem něj její rty semknou. Rukama ji pohladí po hýždích, sevře její kůži mezi prsty, no než by to mohlo přejít v bolest, sveze se dlaněmi na její vnitřní stehna, k jejímu klínu. Prsty jedné ruky uchopí vibrátor a začne si s ním v jejím těle hrát tak, že ho trochu povytáhne a pak zasune zpátky.+ Tohle je pohled pro bohy. +zašeptá zhrubělým hlasem. Na volném lokti se nadzvedne a špičkou jazyka se dotkne vrcholu jejího růžového hrbolku a lehce jej polechtá.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz