Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » pon bře 14, 2011 12:55 pm

Fab: to není žádné zlobení, ale inspirace... jemně oponuje Tir a zase mu nastříká vrstvu šlehačjy na maják a delikátně ji opět odstraňuje vlastními ústy. já něco umělecky vytvořím,a pak to zase slíznu jo? jako rozmetání mandaly... olizuje Faba a hladí ho po bříšku a jak kolem něj leze po čtyřech, občas na něj vystrčí zadeček.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 14, 2011 3:00 pm

Tir: +Je z toho jejího zdobení dost veldle sebe a ještě jak se mu před očima komíhá její nádherný kulatý zadeček, nemůže jinak a chytne si ho.+ Jenom se malinko pomazlím...+zkouší přemluvit umělkyni a táhne si zadeček k obličeji, aby ho mohl políbit a nosem ozkoušet jeho jemnost.. :Love +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 14, 2011 3:23 pm

Fab: když je lapena za zadeček, zařadí technickou přestávku a nechá si zadeček ňuňat. pomazli malinko. pak zase mazlím já! plánuje to :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 14, 2011 5:33 pm

Tir: +Mazlinkuje si milovaná místečka, pusinkuje a hladí. Ovšem technická přestávka se projeví v jeho nedočkavosti.+ Pokračuj...prosím, děláš to nádherně...dělej, co myslíš...jsi úžasná moje...ještěřička...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 14, 2011 7:07 pm

Fab: ano. to jsem. vážně a moudře kývá hlavou. a po čtyřech se vrátí k jeho natěšenému penisu. šlehačkou obkreslí největší žílu a od spoda ji olizuje a očišťuje. pošimrá ho na špičce jazykem a pak se i se šlehačkou vrátí k varlatům, kde si taky dá záležet. :Love :*
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 15, 2011 4:12 pm

Tir: +Dost ho to vezme. Blaženě funí, protože Tirage je opravdu úžasná. V penisu mu už z toho všeho cuká a přecitlivělá varlata jsou natěšená na každý Tiragin dotyk. Nánosy šlehačky Fabiena chladí a to ještě umocňuje jeho vzrušení. Jako v transu sleduje pohupující se zadeček a má co dělat, aby se neudělal moc brzo.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte bře 15, 2011 9:15 pm

Fab: slyší jeho povědomé funění a přiloží nejen ústa, ale i ruku k dílu. druhou ho hladí po stehnech i břiše, líbá a saje, nechá Faba pronikat hliboho do ůst i krku. musí se dost soustředit, aby zvládala s dechem i dávící reflex. ale dělá vše pro to, aby si Fabísek užil a nakonec se uvolnil ;) :Love :Love
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 16, 2011 1:03 am

Tir: +Napětí střídá uvolnění a Fab brzy cítí, jak to jeho uvolnění probublává jako sopka. Dere se na povrch. Chce jí naplnit ústa, líbí se mu, jak ho Tir hýčká. Jeho funění a hekání jí to dává jasně najevo.+ :* :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv bře 17, 2011 3:36 pm

Fab: neklamné známky toho, že je fabísek u konce naplní skutečně Tir pusu, že nestíhá polikat. ještě ho pěkně dolíbá a domazlí a pak se k němu přitulí a plíbí ho ( :lol: aby o nic nepřišel). tak. to byl králíček se šlehačkou. mňam! přejíždí mu rty a špičkou nosu po tváři a ve vlasech. :Love
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv bře 17, 2011 7:11 pm

Tir: +Je chvilku mimo sebe a tělem mu projíždějí ještě dozvuky bouřlivého orgasmu.+ Na smetaně...se šlehačkou...+jenom zmateně opakuje a když mu přejíždí po obličeji, kam dosáhne, tam ji políbí.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles