Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » pát bře 18, 2011 9:24 am

Molly: on má pravdu často :D . ale stejně se Molly zeptá, na to co "neví". nevím co. povídej: co? a proč jsi tak červená? a to ani nevidím na terč... šilhá, jak se snaží obhlédnout její zadeček poněkud se skrývající za terénními vlnami :lol: utahuje si z ní, ale pěkně ji drží a hladí po zádech a ňuňá se s ní a pusinkuje červené tvářičky. a napadne ho. jak se stydíš - červenaj u toho i polštářky? hrozně ho to zajímá a chce se kouknout. a proč se stydíš? co je špatného na tom, co spolu děláme?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát bře 18, 2011 4:23 pm

(zas takový terénní vlny nemá... :lol: ))

Sam: Protože tě mám tak moc ráda...hodně...a polštářky nečervenaj! +snaží se to zamluvit.+ Nic na tom není špatně, co děláme...je to krásný...+ tulí se a nechá se kontrolovat.+ Jenom se to špatně převádí do slov. Slova...napadne jí, že by se přece jen měla vrátit k započaté konverzaci o tom, co Et. Zakryje si polštářky rukama.+ Same...počkej...já ti vážně musím něco důležitého říct.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 18, 2011 4:50 pm

(má, nemá - terče jsou na odvrácené straně zadku - the dark side of the butt)

Molly: náhodu je to úplně jednouchý převést. hele. miluju tě. pusa. strašně moc. další velká a dlouhá pusa. trošku začíná blbnout, ale Mollyin přísný hlas ho zarazí. úplně vážně poslouchám. řekne a připaží, aby si nemyslela, že ji nebere vážně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 19, 2011 3:13 pm

:lol: :lol:

Sam: +Je hrozně těžké mu něco říkat, když se chová tak roztomile a tak krásně líbá... :* + Same, poslouchej. Jde o to, proč se mnou chtěla mluvit Eternity. Musíš to taky vědět, nechci, abys byl zaskočenej, kdyby...cokoliv. Vlastně se nic tak závažného neděje, jen by si měl znát jistá fakta...o mně. K vám do kanclu přišel člověk a najal si Et, aby mu někoho našla. Aby mu našla Madeleine Hohesteinovou....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob bře 19, 2011 6:20 pm

(no, má štěstí, že Samíkovi neřekla, podle čeho ji Lucca hledá a podle čeho ji Et našla :lol: )

Molly: děláš to strašně napínavý, miláčku. chci o tobě vědět všechno... poslouchá Molly a říká si co to asi bude, že dělá takové obštrukce. asi nic vážného. ze zkušenosti ví, že když je něco FAKT důležitého a vážného, lidi se vyjadřují stručně a dost hlasitě. pak se už ale začíná trochu nudit. Moll, myslím, že tě nešokuju, když poznamenám, že za Et furt choděj lidi, co někoho hledaj. je to d e t e k t i v n í kancelář, pamatuješ?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 19, 2011 7:03 pm

(na všechno dojde... :lol: )

Sam: +Trochu jí to naštve.+ Same, nešaškuj! Já jsem Madeleine Hohesteinová a Et mě našla spolehlivě podle té jediné indície, kterou jí bylo ten člověk schopen říct..+ sjede pohledem na polštářky.+ Hledá mě, protože je do mě leta zamilovaný a chce mě ochránit před manželem...a patrně před vůbec každým chlapem, kterýž se kolem mě objeví. Et naléhala, abych se s ním sešla...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob bře 19, 2011 8:06 pm

(nešaškuje, ale z ní to taky leze jak z chlupatý deky.

Molly: a já jsem Albert Einstein. Moll, ty máš určitě teplotu. kontrolně ji políbí na čelo. narážku na polštářky nepochytí vůbec. manžel? jaký chlapi zase? co máš s jakejma chlapama? nějak to z jejího popisu nepobírá. to je nějaká blbost... Et tě nutí, abys se sešla s nějakým chlapem, když ví, že jsme spolu? Moll, já ti vůbec nerozumím. ještě jednou a pomalu - k čmu tě Et nutí a o jakejch chlapech to mluvíš? myslel jsem, že s manželem ses definitivně rozešla...?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 19, 2011 8:15 pm

(ach a poslouchá na půl ucha... :roll: )

Samík: Same, prosím...s manželem jsem se rozešla už dávno. To je bez debat. Tak ještě jednou. Člověk jménem _Vialli přišel za Et, aby mu pomohla najít jeho dávnou tajnou lásku - Madeleine Hohesteinovou. A Et ji našla...dost rychle, abych tak řekla.+ Kouká na Sama, zda to ještě pobírá.+ Já jsem Madeleine Hohesteinová. To je mé opravdové jméno, Same. Molly Stassi - to je zdrobnělina od Madeleine a Stassi je příjmení mé matky za svobodna. Dala jsem si to jméno, když jsem utekla od manžela. Rozumíš? Vialli hledá mě, protože si myslí, že jsem ještě vdaná a chce mě zachraňovat...A nemám teplotu!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob bře 19, 2011 8:28 pm

Molly: kouká na ni a soustředí se. nějakej chlap tě hledá, jako svou tajnou lásku, o který ví už i Eternity? ty tu vystupuješ pod falešným jménem, jako nějaká Mata Hari... a hledá tě cizí chlap, kterej není tvůj manžel... a proč tě hledá, když není manžel? a co že leze až za Et? sedne si na kraj postele a snaží se to srovnat v hlavě, než vylítne.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 19, 2011 8:57 pm

Sam: +Vidí, jak to v Samovi bublá. Bála se toho.+ Same...počkej...snažím se ti to vysvětlit. To jméno. Molly mi říkali stejně vždycky všichni. Změnila jsem příjmení, abych se ochránila před manželem - bývalým. Nechtěla jsem, aby mě někdo - kdokoliv našel. Měla jsem ti to říct dřív. Já vím...udělala jsem chybu. Same, já toho člověka znám jen málo. Bylo mi osmnáct nebo dvacet, když jsem ho viděla naposledy. Nikdy nic jsems ním neměla, rozumíš? Same...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles