Královský dvůr - nádvoří

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Královský dvůr - nádvoří

Příspěvekod Manori » pát bře 18, 2011 12:19 pm

(jééj, "alaric saltzman" :D ehm..už jsem pryč...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Samuel Antares » pát bře 18, 2011 12:22 pm

Už jsou skoro u pokoje - dál viz pokoje pro hosty

(jo, Alaric :) )
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Samuel Antares » ned bře 20, 2011 5:24 pm

Vyjdou na nádvoří, které je skoro prázdné. Jen u fontány sedí stařec s temně rudými vlasy. Ve chvíli, kdy vyjdou se na ně zadívá a když dojdou k němu oba pozdraví. Krásný den i vám, odpoví mu s úklonou Samuel a když poodejdou, otočí se k Nef Právě jsi se setkala s drakem v lidské podobě.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 5:29 pm

+snaží si zapamatovat i tuhle novou cestu, ale docela se jí to i daří+ Dobrý den. +usměje se na neznámého muže vychovaně+ Cože jsem? +překvapeně zamrká+ To byl... +přemůže nutkání se otočit a pohlédnout na cizího muže+ Slyšela jsem o tom, že tu máte draky, ale v lidské podobě jsem ještě žádného nepotkala. Gretiema vídám jenom jako draka, s křídli a tak... +zatváří se trošku rozpačitě jak se do toho zamotala+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » ned bře 20, 2011 5:32 pm

Gretiema? Ty mi chceš říct, že on patří k tobě? zarazí se překvapením Naposled, kdy jsem ho tu viděl byl svobodný drak, který Frundorovi říkal, že se nehodlá nikdy poutat takovým stylem, jakým je on k Eillen. vysvětlí, proč je v šoku Páni, tohle je zajímavé. pousměje se Jaké si získala schopnosti po spojení duší? zeptá se zvědavě
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 5:39 pm

+překvapeně se zastaví, když se Samuel zarazí a spustí něco, čemu rozumí ani ne z poloviny+ Já s ním nemám spojenou duši. +vysvětlí první čemu aspon trošku porozumí, stáhne ruku z jeho rámě a nerovzne si s ní upraví vršek sukně a přejede si s ní po pasu+ Takže ke mě nepatří. Já... těmhle věcím moc nerozumím. Eillen byla překvapená, že se mnou zůstal a nevrátil se zpět sem. +dá se to zkráceného vysvětlování+ Prý se mnou chce spojit duši, ale nemáme je spojené.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » ned bře 20, 2011 5:48 pm

Je reakcí Nef trošku vyvedený z míry, tak se přestane usmívat Je jedno jestli si s ním duši zatím spojila nebo ne. On si tě vybral, nebo spíš jste si byli souzeni. Tomuhle přesně nerozumím a nechci ti lhát. Pokud se chceš o tom dozvědět víc, možná by bylo lepší se vrátit. Myslím, že by ti vše vysvětlil lépe, než kdokoliv jiný. ukáže na starce s rudými vlasy, který je stále pozoruje a na tváři má vědoucí úsměv Rozhodně by ti mohl říct veškeré pozitivní stránky, které tě čekají po spojení duší.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 6:01 pm

Jenže já nevím jestli s ním chci spojit duši. +založí si ruce v obraně na hrudi+ Vrátit se? +krátce se podívá na neznámého muže+ A co řeknu? Dobrý dne, prosím Vás nemohl byste mi vysvětlit proč si drak vybere člověka? +zamračí se nad tou otázkou a dokonce to zní lehce úštěpačně+ Už takhle se cejtim dost sobecky. +řekne tiše+ Promiň. +zamumlá, když si uvědomí jak na něj vyjela a jak s ním mluvila, a vydá se pomalu dál cestou, po které šli+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Samuel Antares » ned bře 20, 2011 6:15 pm

Když na něj vystartuje, ani se nehne. Klidně stojí a nechá jí, ať si klidně začne i ječet. Ve chvíli kdy se otočí, aby pokračovala v cestě, jen zatřepe hlavou, že tohle prostě nikdy nepochopí. Rychle se rozejde, aby jí dohonil. Třeba že se ti zdá ta otázka a situace nemístná, tak si myslím, že zrovna to bys měla udělat. To, že s ním budeš mluvit automaticky neznamená, že s ním musíš souhlasit. Každý má právo na vlastní názor. Jen by ses dozvěděla fakta. Možná by pokračoval dál, ale všimne si, že se to Nef opravdu vůbec nelíbí a má pocit, že na něj znova vystartuje. Promiň. Nemám právo zasahovat do tvého soukromí. Jestli chceš být sama, pochopím to.
Samuel Antares
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 6:23 pm

+když jí dohoní a začne jí přesvědčovat o tom, že by se měli vrátit, hodí po něm pohled stylu "ještě slovo a uvidíš", nesnáší, když se jí někdo plete do takovýhle věcí, kor když jsou to věci, kterým sama pořádně nerozumí, ale když se zdá, že pohled zabral, zastaví se a povzdechne si+ Ne, já bych se mělo omluvit. +otočí se k němu čelem+ Tady nejde ani tak o moje soukromí jako o to, že se mi nelíbí myšlenka toho, že bych s někým měla spojit duši. Mám k tomu víc jak dva důvody a dokud si to neurovnám tady... +poklepe si krátce na spánek+ ...tak se v tom nechci šťourat víc, jak je to nezbytné. +vysvětlí skoro krotce, dlouho se jí nestalo, že by takhle vystartovala na někoho cizího+ Ale ne... +zakroutí hlavou nad tím, jeslti chce být sama+ ...měl si mi přeci ukázat park. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Aldorma