Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 21, 2011 10:55 pm

Richarde, ach bože, Richarde! +svírá se kolem něj v očekávání silného orgasmu který se vzápětí dostaví, hlasitě sténá, hlavu zvrácenou, tiskne si jeho zadek k sobě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon bře 21, 2011 11:12 pm

+V okamžiku jak se kolem něj sevře je to na něj opravdu už příliš. Udělá do ní ještě jeden mocný výpad a s hlubokým, hrdelným zasténáním se do ní udělá až do poslední kapky. Vyčerpaně klesne na rukou na její tělo, no nepřilehne ji úplně. Posune se trochu bokem, takže jí zahřívá jeden bok a oddechuje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 21, 2011 11:19 pm

+spokojeně vydechne a přitulí se k němu, usmívá se a prohrabuje mu rukou vlasy+ Áách, ty seš jak sen, prošukat celou noc, to jsem vždycky chtěla. +políbí ho+ Takže dobrá a vzrušující, jo? +uculí se+ Ty taky nejsi k zahození. +prstem mu přejede po břiše a dotkne se jeho údu, jen letmo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pon bře 21, 2011 11:36 pm

+Obejme ji jednou rukou kolem ramen, přitulí si ji víc k sobě a ohlazuje jí záda. Druhou rukou si podepře hlavu a zálibně si ji prohlíží. Chvíli mu trvá, než mu dojde, co řekla, podívá se směrem k oknu, kde už pomalu svítá.+ A sakra, to už bude opravdu ráno. +nevěřícně.+ S tebou člověk úplně zapomene na čas. +usměje se.+ To jsem řekl? +naoko překvapeně, dobírá si ji trošku a současně ji polechtá po boku.+ Děkuju. +ušklíbne se.+ No obávám se, že pro dnešek už z nás víc nevytáhneš. +jeho penis se už ani nehne, jen tiše, ochable oddechuje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 21, 2011 11:50 pm

Dobrá, už z tebe víc tahat nebudu. +zasměje se, s úsměvem mu kouká do očí a pořád mu probírá vlasy+ Nechtěla jsem tě tak vyčerpat, ale s tebou se mi to strašně líbí. Hm... +zavrní+ Zůstaneš doufám na snídani? Musíš nabrat sílu do nového dne, i když třeba nebudeš se mnou. +mrkne na něj a zazvoní na zvoneček+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 22, 2011 7:38 pm

+Zasměje se pobaveně.+ Takové vyčerpání si nechám líbit i častěji. +usměje se a políbí ji krátce na rty.+ Mě s tebou taky. +zašeptá ji do rtů, než se odtáhne.+ Snídaně do postele? +s úsměvem.+ To bychom se měli nejspíš obléknout. +mrkne na ni. Pokud tam přijde služebnictvo, ale z postele se mu vstávat moc nechce, tak přes ně jenom prohodí plachtu.+ Ty mě ještě nemáš plné zuby? +zažertuje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 22, 2011 7:50 pm

Služebnictvo nepřijde. My tu taky čarujem, víš. +zazubí se na něj+ Plný zuby? Ne, +vy očích jí šibalsky zablýskne+ já tě mám plný něco úplně jinýho. +zasměje se, dveře se otevřou a vjede jim tam vozíček se snídaní, úplně sám a elegantně zaparkuje u postele+ Tak co si dáš? Kafe, čaj víno? +posadí se a začne obhlížet nabídku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 22, 2011 8:20 pm

Hmmm, zajímavý? +uculí se, když vozík vejde dovnitř, jakoby nikdy nic podobného neviděl, ale jenom to hraje...a dost nepřesvědčivě. Také se posadí a prohlídne si nabídku.+ nejspíš kafé, dnes chci trochu provětrat svého ďáblíka... auto. +dodá s úsměvem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte bře 22, 2011 8:27 pm

Prosím, vaše káva, pane. +naleje mu do hrnku kafe, a podá mu ho, sama si naleje čaj+ A co já? Já jsem tě ještě neomrzela? +natáhne se na postel, nohu přes nohu a usrkává čaj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte bře 22, 2011 11:58 pm

+Ušklíbne se při tom oslovení.+ Děkuju vám, krásná slečno. +mrkne na ni a vezme si hrnek. Jak se vedle něj natáhne, volnou rukou ji pohladí po bříšku.+ Neomrzela, princezno. Spíš naopak. +řekne s úsměvem a upije si kafe.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz