Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Obsluha » pát bře 25, 2011 9:48 pm

letííím +docupitá k nim+ tak už? +usměje se a zapisuje si to+ No jistěěě.. co třeba medovníček? neboo tiramissu? +zavlní obočím+ a pak máme skvělý čerstvý větrníky! Domácí s metrákem krému
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » ned bře 27, 2011 1:35 pm

+usmívá se nad jeho praktickým líčení nepohodlí takového zaměstnání+ No dobrá, tak pohodlné to asi nebylo, ale pro oko to muselo vypadat líp. Pro ženské oko +stále se usmívá a uličnicky na něj mrkne+ Děkuji, také si myslím, že by ze mě byla úchvatná Římanka +s úsměvem jí v hlavě proběhne představa+ No myslím, že bych ti mohla říkat jakkoliv jinak, jen né Šmudlo. A mezi námi, Sněhurce jsem nikdy nefandila.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Anette Bowell » ned bře 27, 2011 5:33 pm

Elias Magnus píše:Anette: V to také doufám. položí na stůl útratu za oba dva a zvedne se ze židle. Obleče si na sebe kožený kabát a pomůže do kabátu u ní. Můžu tě někam doprovodit?

Elias: +usmívá se a na poděkování za zaplacení kývne, není zvyklá totiž vyjadřovat vděk bouřlivěji. Nechá si pomoct do sáčka+ Děkuju, ale myslím, že se ještě projdu po městě a třeba narazím na něco zajímavého + vyjdou ven+ Tak nashledanou +trochu od něj poodstoupí a s jemným ,,prásk´´se přemístí+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Elias Magnus » ned bře 27, 2011 8:44 pm

Anette: kouká, jak mizí a pak se také přemístí.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » ned bře 27, 2011 10:54 pm

Obsluha píše:letííím +docupitá k nim+ tak už? +usměje se a zapisuje si to+ No jistěěě.. co třeba medovníček? neboo tiramissu? +zavlní obočím+ a pak máme skvělý čerstvý větrníky! Domácí s metrákem krému

Barbel: fajn, díky. kývne a usměje se. a jak Et otevře pusu, aby řekla větrníky, předejde ji hlasitě. to tiramissu. to bude skvělé.

Et: ty stejně sníš z větrníku jen ten vršek s polevou a já ty spodky nechci. mně ten krém nechutná. stačí, že mi budeš ujídat brusinky, jak tě znám... tak co máš tak zajímavýho? zase nějakej průšvih? nějaká zlomená srdce, nebo kosti? Tir brečí, nebo co se děje? a že ji tu nevidím, myslel jsem , že je v práci...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » pon bře 28, 2011 10:30 am

Morf: tak dobře, tiramissu. přikývne. no, chtěla jsem... Tir by měla ještě něco dodělat. doučit se. než úplně uvázne ve Francii mezi králíky. víš, aby dokončila výcvik. a pak už je to na ní. ale tohle je moje zodpovědnost, aby mohla dokončit vzdělání. chtěla bych, abys šel s ní. nechce se mi ji pustit samotnou. jednak je to ještě střelený mládě. a pak taky se jí určitě bude stýskat po Fabienovi. hraje si se skleničkou, ale nepije.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 28, 2011 10:48 am

ET!!!! Tir je vzdělaná dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mezi králíkama?????????
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Obsluha » pon bře 28, 2011 11:43 am

+Bärbel docupitá pochvilce s jídlem+ taaak tady je ta svíčková a pstruh +dá před ně krásný talíře.. voňavý - to jídlo je voňavý a krásný samozřejmě+ mhm tiramissu.. +zapíše si to+ ale tak.. doufám, že se neurazíte, když vám donesu i pár minivětrníčků na ochutnání +usměje se+ na účet podniku samozřejmě. Nebo vám je nechám zabalit domůů
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Morfeus » pon bře 28, 2011 11:52 am

obsluha: děkujeme, slečno. kývne Morf a už se chytá příboru. nasaje krásnou vůni. určitě! větrníčky nás nejen neurazí, ale já aspoň budu mít klid. na Eternity mají až zázračně zklidňující účinek...

Et: dobrou chuť! a vidíš, dočkáš se i větráčků. to je radosti! zakrojí do masíčka krásně rozsýpacího. s Tir? na výcvik? no... dobře. když myslíš, že je to potřeba. vrátí se k tématu. a jak si to představuješ? přeci jí nebudu pořád za zadkem, ne, to by ani jeden z nás nebyl nadšenej.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » úte bře 29, 2011 9:00 pm

obsluha: postí se do rybky krásně upravené a kývnutím poděkuje. a na větrníky se jí rozzáří oči. to... ano, určitě nás větrníky moc potěší.

Morf: ale ne pořád. jenom na ni trochu dohlídnout. a odvést ji tam. já to teď nestíhám... vychutnává jemné rybí maso.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince