Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » stř bře 30, 2011 9:10 pm

Fab: mručoun dostane jednu malou sladkou pusu na rty a nadobrou noc. Tir se taky natulí. i ona se moc ráda dotýká jeho pevného těla a hladké kůže (i té místy zdrsnělé mužným porostem :lol: :mrgreen: ). Fabien hezky hřeje a moc krásně jí voní. užívá si dotyků a mazlení se spícím králíčkem, neb je Fabísek gumový, spící a nikam se to nezvrhne. je teď na sex moc unavená, ale ta blízkost jí dělá úžasně dobře.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř bře 30, 2011 9:31 pm

mužný porost... :mrgreen: :lol: :twisted:

Tir: Fabísek spí jako dřevo. Kdyby věděl, co se s ním děje, jistě by nezůstal v klídku. Ale teď má pocit, že je ve spánku hýčkán na sladkých vlnách čarovného rybníčku, kam se chodí koupat víly. Jedna z nich - s tak důvěrně známou tváří a hlasem - Fabíska právě hýčká na břehu...stejně jako v létě Tir hýčkala Fabíska o půlnoci u rybníčku ve Francii.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 30, 2011 9:38 pm

no jo, no. tak nějak doufáme, že to není lišejník :lol:

Fab: však má Tir ten leknín očarovaný nevadnoucím kouzlem ještě schovaný! při olíbávání vidí, že se Fabískovi něco hezkého zdá. má štěstí, že Tir netuší, že má v rybníčku těch víl víc. usměje se na blaženého spáče a připojí se k té bohu - i jí - libé činnosti - snění.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř bře 30, 2011 9:53 pm

Na Fabískovi žádný lyšejník neroste...je to mladý muž v plné síle... :lol: :lol:

Tir: Víl je sice víc, ale jeho zajímá jen jedna. Mazlí se s ní, když se z rákosí vynoří čarodějnice (též známá dívčí tvář), nese v ruce kotlík a volá.+ Fabiene...měl bys jít do práce! + Nespokojeně k sobě vílu ve snu i v reálu přitiskne víc a ze sna říká.+ Ne...já tady zůstanu! Tady je to nejkrásnější...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř bře 30, 2011 9:57 pm

právě! Tir to taky říká. má ho celého olíbaného a ohlazeného a po lišejníku ani stopy! :P zato té mužnosti... :twisted:

Fab: i z polospaní mu odpovídá. ano. buď u mě, Fabí... zkracuje mu jméno v skoro dětskou zdrobnělinu. při smyslech by mu tak nikdy neřekla, ale je to takový projev něžnosti.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát dub 01, 2011 1:20 pm

no jistě...mužnost především! :twisted: :mrgreen:

Tir: Jsem u tebe...miláčku...+chclácholí vílu i Tir a snaží se zahnat čarodějnici tím, že mává volnou rukou a vykopává volnou nohou, aby ji od sebe odehnal.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned dub 03, 2011 10:17 am

Fab: jeho vtění a vykopávání ji probere. přeskládá se trochu, přikryje odkopaného Fabiena :) a zase usne. vůbec ji neruší, že i Fab se k ní přeskládá tak, aby si ji držel, jak a za co :) je mu libo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned dub 03, 2011 3:10 pm

Tir: +Drží ji za cosi měkkého a příjemného. Ale drží ji! :* Spí dlouho a tvrdě, i když to ani nečekal.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 04, 2011 10:26 am

Fab: pěkně vyspinkaná a odpočinutá se probudí. leží u Fabiena a prohlíží si ho, jak spí, rozvalen a natulen. vypadá legračna a roztomile. olíbne ho a vyběhne do koupelny. když se vrátí, je Fab pořád gumový. tak skočí dolů uvařit snídani. přinese tác do pokoje. chystá pečivo a v tom si všimne květiny a taky prádélka, co jí Fab koupil. úplně ji to dojme. vleze si po čtyřech k fabovi a budí ho vrněním a olábáváním, hlazením. Fabísku... vstávej...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 04, 2011 8:54 pm

Tir: Budí se pomalu. Mžourá jedním okem na svět a analyzuje, co se děje. Je to příjemné, voňavé, důvěrně známé a měkké.+ Ještěřičko...+ zaostří a culí se jako sluníčko. :* +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles