Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 8:43 pm

přemístí se z kavárny. Sam Molly vášnivě políbí. drží ji a prohlíží si ji. tak to máme z krku... hrabátko. znovu ji políbí. musím ještě chvíli do práce, lásko. ne, že mi utečeš za ním, Moll! na večeři jsem zpátky. dneska vaří Et. ale ty máš co dělat, viď? budeš hodná? žárlivost ho ještě nepřešla a Lucca mu hnul pěkně žlučí, když zpochybňoval, jestli se Moll dost věnuje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:01 pm

Sam: +Najednou se cítí hrozně unavená. Objímá Sama, sleduje jeho záchvat žárlivosti.+ Ne nikam neodejdu. Já vím, že musíš, ale nechoď nikam..prosím...Já mám co dělat...Vrátíš se brzo? + Snaží se mu odpovídat mezi polibky.+ Bože, bude mě chtít ještě vidět. Ani nechci vědět, co jste probírali spolu..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:11 pm

Molly: ale... jít přeci můžeš, kam chceš. nechci tě tu držet kvůli hloupýmu panákovi... ale od něj se drž... nebo jak chceš. drží si ji u sebe, ale jemně. políbí ji. miluju tě. skoro se uklidní. pak se ale Molly zmíní o tom, co probíral s Luccou. chytí ji pevně za zadeček a natiskne ji k sobě co nejvíc. co? měl starost, jestli ti stačím, blbec. jak Molly olíbává na krku, trošku ji kousne. ach jo. musím... ať jsem brzo zpátky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:25 pm

SAm: +Nastaví mu krk a rozhodně se jí nelíbí, že musí Sam pryč.+ Hlupáček Gianlucca...+usměje Samovi do vlasu.+ Nepůjdu nikam, protože teď nikam nechci a musím dokončit práci...+ale cítí se vážně unaveně, takže spíš než psací stůl, honí se jí v hlavě sprcha a postel.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:28 pm

Molly: jak mu tak vytuhává v náruči. najádo moje, musíš se zocelit na večer. vrátím se a po večeři ti ukážu, jestli stačím, nebo ne. a to bysme neměli být grogy oba... chechtá se jí do krčku. a už má poťouchlé roupy. ...nikdy nevíš, kdo nás přijde zkontrolovat... jestli nám to jde...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:40 pm

Sam: +Rozesměje se.+ Hlavně, aby nám nestrhávali body...Běž už, lásko. Už teď mám pocit, že se večera nedočkám...+okousne mu rameno.+ Miluju tě...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 9:44 pm

Molly: tak já mizím, buď hodná! a přemístí se. pak se za půl minuty vrátí pro lejstra. políbí ji na čelo, shrábne papíry a zase zmizí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 9:56 pm

+Zmateně zamrká, jak se Samík ztrácí a zase se vrací. Ještě chvilku počká, zda něco dalšího nezapomněl, pak ze sebe strhne šaty a unaveně se odplouží do koupelny, kde na sebe dlouho nechává ve sprše pouštět proudy vody. Vysuší si vlasy a místo k práci zaleze do postele. Chvíli se snaží koukat do knihy, ale za chvíli už leží na jejích stránkách a spí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 05, 2011 10:01 pm

Molly: (to mohla rovnou říct, že chce strhat šaty, to by jí ještě Samík zařídil :) )

vrátí se večer a najde Molly tvrdě spící. nereaguje ani na hlazení, ani na slova. tak se zajde dolů najíst, na tác připraví večeři i pro ni. Et jen řekne, že je Moll po schůzce s Luccou unavená a spí. ta mu na tác strčí ještě mísu hroznového vína, které poslali Králíkovi :) . Sam donese výslužku a večeři do pokuje, kde se jme Molly budit tím, že jí kolem rtů krouží zrnken vína ;)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 05, 2011 10:10 pm

(To by se Molly moc líbilo, ale on tak spěchal do práce... :* :cry: )

Sam: +Cítí něco studeného na rtech a nějak se nemůže probrat. Snaží se analyzovat, co to je, olízne se a pozná hrozno víno. Zapátrá rukou kolem sebe a najde Samovu ruku.+Hmm...+zavrní.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles