Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 1:53 pm

Molly: tak ta poslední dvě sousta dojede sám. a vidí hromádku smutnou. ale, no tak... taky skočíš na každej špek... pohladí ji po stehně, když schovala polštářky, ale zase vystrčila nožky. mám hlavu, tak myslím. a myslím si, že haldová milenka nestojí za nic. zato pěkně napapná bude přítulná... odloží nádobí a sedne si k ní na postel. ovšem nejdřív musím zkontrolovat bříško, jestli jsi napapná... když Molly nedá jinak, dobývá se k bříšku mezi jejími koeny skrčenými. ukaž! to je kontrola... nezbytná... lochtá ji a šátrá rukou, kam dosáhne, když se malý smutný a trošku nafučený raneček nechce rozbalit.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 8:52 pm

Sam: +Nejdřív je vážně trochu smutná, ale po chvíli začne roztávat a bojuje o své bříško. Stejně chce, aby Samík zvítězil, takže po kratší něžné bitce má její milenec dost prostoru, aby zjistil, zda je Molly dobře najedená.+ :* Napapaná milenka by mohla být ospalá...či méně aktivní...+oponuje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 9:02 pm

Molly: méně aktivní a ospalá nám zrovna teď vyhovuje. konejšivě až hypnoticky vypráví. a hladí ji po bříšku a bocích. aspoň neshání pochybná hrabátka...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 9:32 pm

Sam: +Napruží se.+ Já žádný hrabátka nesháněla!!!+ Chce zase schovat bříško, ale Samova ruka jí to nedovolí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 9:40 pm

Molly: jen se nedělej... máš na ně magnety... zase používý hypnotický hlas... avšak sám je magnety úplně přisát :D :*
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 9:55 pm

Sam: Doteď jsi mi tajil, žes hrabě...+zatváří se.+ Jediný, koho chci k sobě přilákat blíž, jsi ty...i když hrabě...ten se opravdu snažil...+sdělí mu popravdě svůj dojem :roll: +...ale nejhorší na tom setkání bylo, že jsem se s tebou...+zastydí se+...hrozně jsem s tebou chtěla být sama... :* :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 10:10 pm

Molly: důstojne se narovná. no dovol! moje vznešenost je nepřehlédnutelná. stejně jako ty tvoje... magnety... ňuňá jeden magnet :) hraběte musíme zaplašit, málem ti spadul za výstřih. a tys vystrkovala polštářky, přes můj přímý zákaz! vyřizuje si to s neukázněnými magnetickými polštářky po svém. jo. to jsem viděl - kdyžs se mnou byla sama, chrněla jsi jako medvídě. musel jsem tě budit násilím k večeři...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 08, 2011 10:16 pm

Sam: +Mračí se a špulí naštvaně pusu.+ Já přece nemůžu za to, že mi na ně všichni koukaj...na polštářky, vaše blahorodí! Když se nenarovnám, bolí mě pak záda..+nastavuje i druhý magnet na ňuňání ;) +...A byla jsem hrozně unavená. Strašně...úplný medvídě v zimě...ale zdál se mi moc hezký sen...+Svraští obočí.+ Jak to, že jsi převzal vládu nad polštářkama a oni tě musej poslouchat, kde se můžou ukazovat a kde ne? + Hladí ho po poodhalené hrudi a hraje si s chloupky na témže místě.+ :*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 08, 2011 10:20 pm

Molly: ťuťuňuňá střídavě oba magnety. no vždyť jsou přece moje, ty hloupé medvídě. copaku jsi už zapomněla? odpoví, jakoby nebylo nic nad slunce jasnější.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 09, 2011 11:12 pm

Sam: +Samík je tak přesvědčivý, že to Molly rozesměje.+ Ano...jsou tvoje...můžeš si s nimi dělat, co chceš...+ přitahuje ho k sobě, vlastníka polštářků právoplatného.. :* +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles