Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » čtv dub 14, 2011 9:05 pm

vyplíží se nejprve na ten záchod a pak vyběhne za Molly. když vidí hadí hromádku oblečků, vytvoří svou vlastní a chystá se za Moll do sprchy. ještě se ale otočí, udělá dva kroky a zamkne zevnitř dveře, aby někdo nevešel do jejich pokoje právěv nějlepším. a pak vleze k Moll. další pán na mydlení! stoupne si za ni a pomáhá jí myslit bříško a polštářky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 14, 2011 9:14 pm

Sam: +Spokojeně se o něj opře.+ Myslela jsem, že jsi hrozně unavený...+ nastavuje mu polštářky, aby je pěkně namydlil, udělal jim pěnovou ochranu a bříšku též.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát dub 15, 2011 9:09 pm

Molly: pěkně mydlí a občas zajede namydlenou dlaní po bříšku až na zadeček a do klína. taky že jsem... proto potřebuju polštářek... a ne jeden... přitiskne se k ní, aby věděla, jak moc potřebuje ne polštářky, ale celou svoji Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát dub 15, 2011 10:59 pm

Sam: Ale já vůbec unavená nejsem...+namydlená pěkně klouže po Samíkově těle, jak se mazlí, a tiskne, aby Sam věděl, že ona potřebuje jeho také. Když zase zajede do jejího klína, přikryje jí svou a přidrží Samovy prsty na svém poštěváčku.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob dub 16, 2011 10:17 am

Molly: Samík pochopí a pěkně hladí a mazlí na naznačeném místě. bere její poštěváček mezi prsty a jemně mne. olíbává Molly krček a druhou ruhou kontroluje polštářky a bříško. já vím. taky s měla mnohem leghčí bágl... frflá a škádlí ji. a pak zapátrá rty i oběma rukama zvlášť naléhavě. ... a v podobných situacích, jako teď, ty nejsi nikdy unavená... směje se jí, ale naléhavě mazlí. :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 16, 2011 11:52 pm

Sam: +Hladí jeho boky.+ Nene...měla jsem dost těžký bágl a nutil jsi mě utíkat...byla jsem strašně zadýchaná ...dole...+ ale i tady pod sprchou už je dost zadýchaná a nejde jí moc protestovat proti Samíkovu utahování. :D + Když se sprchuju...obvykle ze mně únava spadne...+ ještě řekne, než se jejich ruce sejdou zase v jejím klíně.+ Hrozně tě chci... :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned dub 17, 2011 9:52 pm

Molly: ale prosím tě - utíkat... vždyť jsem tě skoro nesl na rukou... culí se tomu, jak se Moll rozčiluje a využívá toho, že ona nevidí, jak se on tváří. pak má minizáchvat veslí, když si představí její "byla jsem strašně zadýchaná ...dole", neb dole ji mazlí :lol: pak ho ale zaujme něco jiného. chceš? ale to mi připadá naprosto v pořádku... olíbne jí krk a prsty "dole" zajedou do dírky, kterou najdou se zamilovanou samozřejmostí. já tebe taky... moc... spíš dýchá než šeptá. a tře se naprosto připraveným penisem o její mokrý zadeček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned dub 17, 2011 11:26 pm

Sam: +Natlačí se na jeho prsty a zadečkem na připravený penis.+ Z kopce jsi mě nechal běžet a vůbec jsi mě nenesl...+sdělí mu ještě na svou obranu a pak zakňučí slastí, jak si jeho prsty v ní hrají, zkoumají vnitřní stěny jejího vstupu a jak se Samíkův penis tlačí na její zadeček.+ Moc...moc si mě vem.. :Love + šeptá mu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon dub 18, 2011 9:27 am

Molly: ale vždyť jsem tě držel za ruku, to nepopřeš... ale dochází mu síla na dohadování i humor a zlobení. jeho pátrající a laskající prsty se do ní zanořují stále hloub a o penis se dráždivě otírá zadeček krásný. a její slova mu úplně zamotají hlavu, ještě že ne nohy. i tak má co dělat, aby to ustál. druhou rukou kontroluje, jak moc je Mollyin zadeček skutečně přístupný, a druhý vstup do jejího těla opatrně, ale rychle a naléhavě připravuje na svůj vpád :Love -s-
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon dub 18, 2011 10:37 am

Sam: Držel...+odpoví namáhavě mezi prudkými výdechy. Zapátrá rukama za sebe a odtáhne od sebe půlky svého zadečku, aby měl Samík snadnější přístup.+ Ano..tak to chci...+sotva to dokáže říct při tom všem Samově konání v obou jejích vstupech do těla.+ -s- :* :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette