vyplíží se nejprve na ten záchod a pak vyběhne za Molly. když vidí hadí hromádku oblečků, vytvoří svou vlastní a chystá se za Moll do sprchy. ještě se ale otočí, udělá dva kroky a zamkne zevnitř dveře, aby někdo nevešel do jejich pokoje právěv nějlepším. a pak vleze k Moll. další pán na mydlení! stoupne si za ni a pomáhá jí myslit bříško a polštářky.
Sam: +Spokojeně se o něj opře.+ Myslela jsem, že jsi hrozně unavený...+ nastavuje mu polštářky, aby je pěkně namydlil, udělal jim pěnovou ochranu a bříšku též.+
Molly: pěkně mydlí a občas zajede namydlenou dlaní po bříšku až na zadeček a do klína. taky že jsem... proto potřebuju polštářek... a ne jeden... přitiskne se k ní, aby věděla, jak moc potřebuje ne polštářky, ale celou svoji Molly.
Sam: Ale já vůbec unavená nejsem...+namydlená pěkně klouže po Samíkově těle, jak se mazlí, a tiskne, aby Sam věděl, že ona potřebuje jeho také. Když zase zajede do jejího klína, přikryje jí svou a přidrží Samovy prsty na svém poštěváčku.+
Molly: Samík pochopí a pěkně hladí a mazlí na naznačeném místě. bere její poštěváček mezi prsty a jemně mne. olíbává Molly krček a druhou ruhou kontroluje polštářky a bříško. já vím. taky s měla mnohem leghčí bágl... frflá a škádlí ji. a pak zapátrá rty i oběma rukama zvlášť naléhavě. ... a v podobných situacích, jako teď, ty nejsi nikdy unavená... směje se jí, ale naléhavě mazlí.
Sam: +Hladí jeho boky.+ Nene...měla jsem dost těžký bágl a nutil jsi mě utíkat...byla jsem strašně zadýchaná ...dole...+ ale i tady pod sprchou už je dost zadýchaná a nejde jí moc protestovat proti Samíkovu utahování. + Když se sprchuju...obvykle ze mně únava spadne...+ ještě řekne, než se jejich ruce sejdou zase v jejím klíně.+ Hrozně tě chci...
Molly: ale prosím tě - utíkat... vždyť jsem tě skoro nesl na rukou... culí se tomu, jak se Moll rozčiluje a využívá toho, že ona nevidí, jak se on tváří. pak má minizáchvat veslí, když si představí její "byla jsem strašně zadýchaná ...dole", neb dole ji mazlí pak ho ale zaujme něco jiného. chceš? ale to mi připadá naprosto v pořádku... olíbne jí krk a prsty "dole" zajedou do dírky, kterou najdou se zamilovanou samozřejmostí. já tebe taky... moc... spíš dýchá než šeptá. a tře se naprosto připraveným penisem o její mokrý zadeček.
Sam: +Natlačí se na jeho prsty a zadečkem na připravený penis.+ Z kopce jsi mě nechal běžet a vůbec jsi mě nenesl...+sdělí mu ještě na svou obranu a pak zakňučí slastí, jak si jeho prsty v ní hrají, zkoumají vnitřní stěny jejího vstupu a jak se Samíkův penis tlačí na její zadeček.+ Moc...moc si mě vem.. + šeptá mu.+
Molly: ale vždyť jsem tě držel za ruku, to nepopřeš... ale dochází mu síla na dohadování i humor a zlobení. jeho pátrající a laskající prsty se do ní zanořují stále hloub a o penis se dráždivě otírá zadeček krásný. a její slova mu úplně zamotají hlavu, ještě že ne nohy. i tak má co dělat, aby to ustál. druhou rukou kontroluje, jak moc je Mollyin zadeček skutečně přístupný, a druhý vstup do jejího těla opatrně, ale rychle a naléhavě připravuje na svůj vpád
Sam: Držel...+odpoví namáhavě mezi prudkými výdechy. Zapátrá rukama za sebe a odtáhne od sebe půlky svého zadečku, aby měl Samík snadnější přístup.+ Ano..tak to chci...+sotva to dokáže říct při tom všem Samově konání v obou jejích vstupech do těla.+