Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 10:20 am

nakládá všem právě dodělanou zeleninku a hodí na gril další. aha, tak mastí... pronese a cukají jí kouty a její pohled se střetně s Nicolettiným. Tir se neudrží a vyprskne smíchy.

Fab: to v práci amputujete i tohle? děsí se s vykulenýma očima. a nakládá mu protekční porci paprik a lilků. to bych měla nohy na uzel...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon dub 18, 2011 10:30 am

Honoré: Ale Honoré!! Nebuď nechutný! Co si o tobě Tirage pomyslí.

Tir: Ale jistě, zeleninu si dám ráda. Je to skvělé! To je tvůj vlastní recept na marinádu? Úchvatné!
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 10:42 am

Nicolette: ano. jsem ráda, že vám chutná. trochu se na ni zahledí, jestli si z ní neutahuje - tolik nadšení... :?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 18, 2011 11:00 am

Tir: +Spořádal vrchovatou porci a nastavuje Tir talíř, že by si ještě dal. Zároveň mu ovšem vadí, že ještěrka vedle něj nesedí, tudíž, že si nemůže otírab bradu do jejího ramene :P a jinak ji mazlit. Tak je chudák celý rozpolcený, ale vůně masa z něj dělá dravce.+ Miláčku...kdy bude opečený to dALŠÍ? A kdy budeš u mě? +Je trochu jako malý kluk.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 18, 2011 11:50 am

Fab: vybere mu z grilu pár použitelných kousků a taky pár přihodí na talíř Honorému. a spoléhá na to, že ona bude ujídat Fabovi a Nicol Honorému, nebo by nebylo dost všeho hotového a taky by si nesedla. až se napaseš, králíku! směje se mu a nese plný talíř. ale musíš se se mnou rozdělit... přisune mu talíř a sedne si blízko, že se dotýkají stehny.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 9:26 am

Tir: +Po celou dobu, co Tir servíruje laskominy ji zamyšleně pozoruje přes zbytky grilomasa. Kouká, jak jí to sluší, jak ladně se pohybuje, jak se jí rýsuje zadeček v úzké sukni...a jak je to proklatě vzrušující. Přitiskně k ní své stehno a šoupne jí do pusy velké sousto (ale nerad :lol: ).+ Už se pasu...napadlo mě...+šeptá jí, když ona má plnou pusu a nemůže se moc bránit+...že až se napaseš i ty...Nepotřebuješ se taky osprchovat? :twisted:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 9:50 am

Fab: taky se krmí. s chutí pojídá, co se jí právě uzdá. no, nejdřív to musíme dopéct... pak si dáme trošku vína... a šla bych brzo do postele, neb jsem už za dnešek celá uvařená a upracovaná.. a pak budu i přejedená. plánuje si to. umeju se až než půjdu spát. cpe se masem a zeleninkou a jeho výzvu nebere vážně :P :twisted:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 6:22 pm

Tir: +Málem mu zaskočí, když slyší to její plánování.+ No, to jsou teda vyhlídky, miláčku...já jsem taky hrozně unavenej, ale tady to vypadá, že snad ani Fabísek pusu na dobrou noc nedostane!+ lísá se a trochu vydírá. :twisted: :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 19, 2011 6:37 pm

Fab: přehodí si jednu nožku přes jeho stehno. a zatváří se přehnaně pohřebně. no právě... jsi vyloženě zanedbávaný... nebožátko moje... a schramstně m kus masa, co si zrovna ukrojil. rozžvýká a spolkne ho a dá Fabovi mastnou a upatlanou pusu. jsem říkala do postele, ne spát, truhlíčku. pošeptá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 19, 2011 6:43 pm

Tir: +Čerstvě umaštená líc se mu razjasní poznáním.+ Ahááá...to jóóó´!+ Taky jí líbne, i když poněkud smutně sleduje, jak v ní mizí JEHO jídlo!+ Vážně jsi hrozně vyhladovělá, ještěřičko!+ konstatuje "starostlivě". :P +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette