Mollyin byteček

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Mollyin byteček

Příspěvekod Isamun » úte dub 19, 2011 9:21 pm

(hehehe! :P )

MOlly: obejme a přitáhne si ji. políbí ji někam do obličeje, nejde to moc koordinovat. a párkrát proti jejímu klínu pohne pánví. rychle, hluboce a prudce v delších intervalech. po několika přírazech se s výkřikem udělá i on.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 19, 2011 9:33 pm

Sam: +Chvíli na něm leží bez hnutí zasažena tou tsunami, kterou sama rozpoutalas a pk ho začne poněkud nekoordinovaně líbat po tváři.+ :* :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 19, 2011 10:03 pm

Molly: hladí ji od lopatek až na zadeček a slastně mručí a nechá se olíbat. :Love
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 19, 2011 10:10 pm

Sam: Udělal jsi ze mně úplnou divošku, lásko ...+šeptá,když se vzmůže na slovo.+ :Love
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte dub 19, 2011 10:14 pm

Molly: to není pravda... udělal jsem tě, to jo. ale divoška už jsi byla... ňuňá ji dál, akorát se posune vedle ní a ohlazuje jí bok až k polštářku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 19, 2011 10:28 pm

Sam: +Leží čelem k sobě a ona mu hladí tvář.+ Udělal...vždycky mě uděláš...+culí se hrozně blaženě.+ Ale dřív jsem byla divoká leda, když jsem nemohla najít něoc v knihovně...+protáhne se jako spokojená kočka.+ :)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř dub 20, 2011 9:52 am

Molly: nápodobně. políbí ji na špičku nosu. ale pak se zamračí. najádo... nechtoho... nač ta falešná skromnost? já vím, že jsi divoká od přirození, ušklíbne se a ruka na zadečku hladící se dotkne letmo toho, o čem se hovoří. není třeba to skrývat, proč se za to stydíš a děláš přede mnou panenskou naivku? nemusíš se dělat lepší, než jsi, protože pro mě jsi nejlepší. další pusa na nosík.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř dub 20, 2011 12:58 pm

Sam: dobře - přiznávám se po dlouhém mučení - jsem divoká...a ještě divočejší. Jenom to teď s tebou teprve vidím a někdy se sama leknu...+další pusa do vousů.+ Protože ty jsi taky divoký...ale tys to měl vždycky napsaný na čele.. :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv dub 21, 2011 7:42 am

Molly: po jakém mučení zase? taky bych mohl přísahat, že takhle už tě nikdy mučit nebudu! odtáhne se od ní, dokud neuzná sama ráda, že nešlo o žádné mučení :P a ničeho se nelekej, se mnou se nemáš čeho bát. jsem divoký, ale mám s tím zkušenosti a s přehledm to zvádám. leží rozvalen na zádech, ruce za hlavou, a vytahuje se, ale trochu i z toho má srandu. ano, na čele jsem to měl napsaný... taky seznam nákupu... řehtá se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv dub 21, 2011 2:41 pm

Sam: +Přilísne e k němu.+ Jistě světem protřelý muž...a co to vidím na tom čele? Tři kila polohrubé mouky, kvasnice, rozinky, vejce, mlíko...budeme píct mazance?+ řehtá se taky.+ Jasně, že to nebylo mučení...byla to jízda! :* :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles